Cŵn Annwfn Gwendolyn

om. Klara Kalatova

Tulokset

Kokeet

LUME

 • Tammisaari, LUME 26.1.2019, Tammisaari
  Tulos
  LUME1
  Arvostelu

  Luolastona keskivaikea maapesä, jossa useita sisäänmenoja. Koira luolaan ja koira löytää riistan minuutin kuluttua, ja alkaa työstämään riistaa haukkuen ja pyrkien pysäyttämään riistan. Koiran tehokkaan työskentelyn takia luolasta yrittää tulla ulos supikoira, mutta nähtyään metsästäjät se pakittaa takaisin luolastoon. Koira työstää riistaa täyden 90min erän, jonka jälkeen tuomari antaa luvan aukaista luolan ja saaliiksi saadaan supikoira. Koe loppuu klo 15:02. Koiralla jatketaan metsästystä kokeen jälkeen, ja samasta luolastosta koiralle saadaan saaliiksi toinen supikoira.

  Haku 1min, riistatyöskentely 134min

LUT

 • Lapua, LUT 2.7.2016, Lapua
  Luokka tai sarja
  A
  Tulos
  A48
  Arvostelu

  Ahdinkoputken läpäisy: hyväksytty
  Tyhjän luolan tarkastus: hyväksytty

  Koira reippaasti luolaan ja nopea hiekkaesteen läpäisy. Luukkujen avauduttua riista menee T-pesälle, jonne koira nopeasti seuraa sitä. Koira paransi työskentelyään kokoajan, joten vahinkojen välttämiseksi keskeytin kokeen.

 • Lapua, LUT 1.7.2016, Lapua
  Luokka tai sarja
  D-B
  Tulos
  B42
  Arvostelu

  Ahdinkoputken läpäisy: hyväksytty
  Tyhjän luolan tarkastus: hyväksytty

  Koira reippaasti luolaan ja ilmoitushaukku luukulla. Riista jouduttiin siirtämään oikeaan kulmapesään, jonne koira nopeasti seuraa sitä. Riista tulee vastaan reilusti haitan ylitse. Koira kesti hyvin riistan iskut ja keskeytin kokeen vahinkojen välttämiseksi heti kun siihen oli mahdollisuus.