Tupla-Täplän Kumman Kuva

Tulokset

Näyttelyt

 • Salo RN, Salo
  Luokka tai sarja
  NUO
  Tulos
  ERI 1 SA PN 3 V-SERTI
  Tuomari
  Heather Cox
  Arvostelu

  Very nice clean cut bitch. Good size, correct dentition. Good angulation. Good reach of neck. Correct coat texture. Nice flexible rib. Moves very well.

Kokeet

MEJÄ

 • Lohja Mejä 14.10.2021, Lohja
  Luokka tai sarja
  VOI (MEJÄ)
  Tulos
  VOI 0
  Tuomari
  Asko Kukkola
  Arvostelu

  Takajalat työntäen ja etujalat ilmassa, koira puskee itsensä lähtömakuulle ja tosi innokkaasti imuroi lähdön tuoksut nenäänsä. Sopivalla nopeudella, molempia vainuja käyttäen edetään ensimmäisen osuuden alkupuolta. Törmätään riistan jäljille ja niiltä edetään hukkaan asti. Katkokulma teetättää töitä, mutta laajalla lenkillä selviää. Alkuosuus hyvin, mutta puolenvälin jälkeen tehdään ennen kulmaa kaksi hukkaa ja koe keskeytyy. Molemmat makuut merkkaa. Harjoitellen kaadolle, minkä melkein ohittaa, kun ilmavainulla sitä kohti etenee. Nuoren koiran ensimmäinen VOI-jälki ja riistan hajujen takia koiralle haastava, koska jälkiuskollisuus kaipaa vielä vahvistusta. 

 • Inkoo Mejä 31.8.2021, Inkoo
  Luokka tai sarja
  AVO (MEJÄ)
  Tulos
  AVO1 / 41
  Tuomari
  Asko Kukkola
  Arvostelu

  Koiran nimi on Hippu ja into on kuin aloittelevalla kullankaivajalla, nyt vuollaan kultaa. Aivan hirmuinen veto jäljelle, etutassut ilmassa ollaan, valmiina menoon. Merkkaa kuitenkin lähtömakuun, ennen kuin ponkaisee matkaan. Käyttää etupäässä maavainua ja etenee vaihtelevasti. Ensimmäinen osuus yhdellä lenkillä edeten kulmalle, missä makuun ylittää ja kulma tarkistaen. Toisen osuuden lenkki tarvitsee kehoituksen. Hetken kuluttua koira alkaa haukullaan uhoamaan, koska kokee olonsa sellaiseksi, että pitää varata itselleen tämä kultamaa. Ennen kulmaa tarkistupyrähdys. Hyvin kulmalle, mutta makuun ohittaa. Kulman vieressä oleva riistapolku tarkistetaan. Viimeisellä osuudella yksi pieni lenkki, sekä kehoitus jatkaa jäljestystä, koska muut äänet häiritsivät koiraa. Hyvin kaadolle, jota emme ensin ryhmänä huomanneet, mutta onneksi koira sen meille paljasti. Tänään tämä nuori ensikertalainen jäljestää ei pisteellisesti löytänyt emäkultasuonia, mutta riittävästi kultaa kattamaan kulut.