Tupla-Täplän Revonpapu

Tulokset

Kokeet

MEJÄ

 • Somero MEJÄ 8.8.2020, Somero
  Luokka tai sarja
  AVO (MEJÄ)
  Tulos
  AVO1 / 43
  Tuomari
  Asko Kukkola
  Arvostelu

  Lähtö hyvin innokas. Meinaa ampua liikkeell, mutta ohjaaja leipoo ohjausmatkaa pari kertaa edestakaisin, jotta saa lähdön mieleisekseen. Vauhdikas jäljestäjä, joka käyttää etupäässä ilmavainua. Liikerata on terävää siksakkia. Ja veto on sitä luokkaa, että kurkusta kuuluu vihellys samalla tavoin kuin ennen vanhaan kunnon pontikkapannusta. Ensimmäinen osuus on sinkoilevaa, vauhdikasta menoa. Yhdellä selvemmällä lenkillä kulmalle, missä makaus merkataan ja kulma tarkistaen. Toisella osuudella vauhti hidastuu ja jäljestys muuttuu tarkemmaksi. Hyvin kulmalle, missä makaus merkataan ja kulma tarjustaen. Kolmas osuus on normaalia nopeutta ja voimia on kulutettu siinä määrin, että eteneminen on tahtojen taistoa, mutta eteenpäin mennään vaikka kurillaan. Osuudella yksi lenkki ja aivan kaadon tuntumassa oleva puu meinaa viistää kaadolta poispäin. Ilmavainulla sorkalle mille jää sitä tutkimaan. Pisteisiin vaikuttaa tänään lenkit sekä ensimmäisen oduuden kehotukset.

 • Somero, MEJÄ 3.6.2018, Somero
  Luokka tai sarja
  AVO (MEJÄ)
  Tulos
  AVO2, 37p.
  Tuomari
  Esa Pekkarinen
  Arvostelu

  Alkumakuulta innolla liikkeelle toisella yrittämällä. Koira on yli-innokas eikä pysty keskittymän jälkeen ja poistuukin hyvin pian jäljeltä riistapolkua pitkin, josta hukka. Uusi alku ja äskeinen keskittymisen puute on tipotiessään. Koira seuraa innolla jälkeä ilmavainulla tehden vain pieniä tarkistuksia. Kulmat tarkasti. Ensimmäinen makuu osoitetaan nopeahkosti, toinen erinomaisesti. Kaadolle suoraan ja sitä jäädään tutkimaan. Tarkka ja motivoitunut jäljestäjä, jolla alussa keskittymisvaikeuksia.

 • MEJÄ, Lohja 1.10.2016, Lohja
  Luokka tai sarja
  AVO (MEJÄ)
  Tulos
  AVO0, 0p.
  Tuomari
  Esa Pekkarinen
  Arvostelu

  Alkumakuu tutkitaan ja alkaa reipas maa- ja ilmavainuinen jäljestys. Kauaakaan ei edetä, kun koira lähtee kuono pystyssä riistapolkua pitkin, josta hukka. Loppuosuus tarkasti, samoin kulma. Makuu osoitetaan hyvin.Toinen osuus jäljen mukaisesti. Loppuosuudella pieni tarkistus. Kulma tarkasti, makuu osoitetaan. Viimeisellä osuudella koira jälleen lähtee kuono pystyssä määrätietoisesti pois jäljeltä ja siitä toinen hukka. Uusi alku, mutta ei edetä kauaakaan, kun tarkistelut jälleen alkavat. Koira tekee sivupiston hukan rajoille, palaa jäljelle, mutta lähtee viimein paluujäljelle ja tuomari keskeyttää kokeen. Harjoitellen loppuun, jossa kaato otetaan kantoon. Tänään keskittyminen ei riittänyt aivan loppuun asti, vaikka varsinkin toinen osuus oli erinomaista jälkityötä.

 • MEJÄ, Lohja 6.8.2016, Lohja
  Luokka tai sarja
  AVO (MEJÄ)
  Tulos
  AVO2, 35p.
  Tuomari
  Esa Pekkarinen
  Arvostelu

  Koira tutkii alkumakauksen ja alkaa reipas aaltoileva ja tarkka ilmavainuinen jäljestys. 1. osuus tarkasti, kulma hyvin ja makuu osoitetaan. Toinen osuus myös tarkasti, kulmalla makuu osoitetaan, jonka jälkeen riistapolkua pitkin hukkaan asti. Viimeinen osuus myös tarkasti, mutta hiukan ennen kaatoa tarkistus riistapolulla. Kaato kiinnostaa. Nuori lupaava koira, jolla keskittyminen hetkeksi herpaantui.

Näyttelyt

 • Erikoisnäyttely 1.10.2017, Lohja
  Luokka tai sarja
  AVO
  Tulos
  H
  Arvostelu

  Lovely size. Nice straight front, but wide. Back end needs to be stronger. Lacks angulation. Movement ok. Spannable. Chest a little deep in profile. Good coat.

 • Erikoisnäyttely 2.10.2016, Lohja
  Luokka tai sarja
  JUN
  Tulos
  ERI
  Tuomari
  Tracey Stark
  Arvostelu

  Good head, a little long in muzzle, but head will develop with age. Good shoulder & length of neck. Good feet. Nice size. Good arch over loin. Good bend of stifle. Tailset a little low. Good coat. Would prefer thicker skin. When settled, moved ok.