Tupla-Täplän Timantti

om. Marju Kiri, Tarja Kiri

Tulokset

Näyttelyt

 • Pori KV 2018, Pori
  Luokka tai sarja
  VET
  Tulos
  ERI 1 ROP-VET
  Arvostelu

  9v oikeat rungon mittasuhteet omaava narttu. Kaunislinjainen pää vahvalla pigmentillä. Kokoon sopiva runko ja raajaluusto. Liikkuu tasapainoisesti. Ikäisekseen hyvässä karvapeitteessä. Seistessään takaraajat saisi olla vakaammat.

 • Erikoisnäyttely 4.10.2015, Lohja
  Luokka tai sarja
  VAL
  Tulos
  H
  Arvostelu

  Keen & alert. Good strong teeth. Very thick pelt. Tight feet. Just spannable but is carrying a bit too much weight. Could have better muscles at the rear. Moves soundly.

Kokeet

MEJÄ

 • Somero, MEJÄ 29.5.2016, Somero
  Luokka tai sarja
  VOI (MEJÄ)
  Tulos
  -
  Arvostelu

  Ohjaaja opastaa koiraa jäljelle, mikä on koiran mielestä tarpeetonta. Se aloittaa lähinnä ilmavainuisen jäljestyksen edeten jälkiuralla tai sen välittömässä läheisyydessä. 1. osuudella makauksen kohdalla koira bongaa tuulen mukanaan tuoman viestin: Riistaa! Se jatkaa hetken ja poistuu jäljeltä, mutta palaa kuitenkin itsenäisesti jäljelle. 1. kulmalla poistutaan määrätietoisesti kohti vesakkoa ja koira antaa nyt riistalle varoitusäänimerkin. Palautetaan jäljelle, mutta muu toiminta metsässä on vienyt koiran huomion kokonaan. Ohjaaja keskeyttää kokeen. Tänään liikaa riistaa riistaviettiselle koiralle.