Tupla-Täplän Viljo

om. Sauli Salmi

Tulokset

Kokeet

LUME

 • Hämeenlinna, LUME 13.3.2016, Hämeenlinna
  Tulos
  LUME1
  Arvostelu

  Maaluolasto 3-reikää, normaali. Koira menee innokkaasti luolaan ja löytää riistan parissa minuutissa. Haukkuu tiivisti paikoillaan 20min, jolloinka siirtyy n. 3M. Haukku jatkuu uudessa paikassa 65min ja aletaan suunnitella reiän tekoa kun tapahtuu siirtyminen luolan suuaukolle. Koira painostaa supia ulos luolasta ja se saadaan käsin kiinni ja koe päättyy. Riistana supikoira.

  Haku 2min, riistatyöskentely 78min

 • Lohja, LUME 6.3.2016, Lohja
  Tulos
  LUME1
  Arvostelu

  Maaluolasto n 20m2, keskiverto vaikeusaste. Koira innolla luolastoon ja löytää riistan 10min. Riistatyön alettua riista siirtyy luolastossa ja koira seuraa hyvin. Lopuilta koira painostaa riistaa ulos luolastosta. Hyvää esimerkillistä riistatyöskentelyä. Riistana supikoira.

  Haku 19min, riistatyöskentely 61min

 • Somerniemi, LUME 24.1.2016, Somero
  Tulos
  LUME0
  Arvostelu

  Laaja, vaikeahko maapesä. Ensimmäisenä tarkastettu pesä tyhjä. Toisella pesällä koira löytää riistan 6min haettuaan ja 10.25 aloittaa työskentelyn haukkuen 1,6metrin syvyydessä. 50 minuuttia tilanne pysyy paikoillaan, mutta sitten riista alkaa juosta ympäri luolastoa. Supikoira meinaa tulaa ulos luolasta useita kertoja, mutta pakittaa koirasta välittämättä takaisin luolastoon ihmiset havaittuaan. Koira ei saa pidettyä riistaa paikoillaan kaivamisen ajan, vaan riista vaihtaa paikkaa kerran toisensa jälkeen. Koira tulee ulos klo 13.36 ja otetaan kiinni.

  Haku 10min, riistatyöskentely 180min