Villikujan Hermot Jos Männöö

Tulokset

Näyttelyt

 • Erikoisnäyttely 10.7.2021, Laukaa
  Luokka tai sarja
  AVO
  Tulos
  EH
  Tuomari
  Helen Tonkson
  Arvostelu

  2 years old. Correct type, good size. Level bite. Correct head and expression. Good reach of neck, withers. Well placed and carried tail. Correct angulations and rear movement. Needs more fluent movement in front. Good coat, colour and temperament.

Kokeet

VERI

 • Pieksämäki VERI 19.6.2021, Pieksämäki
  Luokka tai sarja
  VERI
  Tulos
  VERI2, 18 p
  Tuomari
  Aila Pekkarinen
  Arvostelu

  Haku: 7 p.
  Houkuttelun jälkeen koira menee veteen ja ui suoraan eteen riittävästi. Hakee myös hyvin oikealta puolelta, mutta vasen jää vajaaksi.

  Nouto: 5 p.
  Luvan saatuaan lähtee hakemaan lintua ja tuo sen rannalle kuivalle maalle.

  Jälki: 6 p.
  Hieman turhankin reipas lähtö. Pyörimistä laahausjäljen molemmin puolin. Sitten tasaantuu jälkitarkaksi ja lintu löytyy.

 • Pieksämäki VERI 25.7.2020, Pieksämäki
  Luokka tai sarja
  VERI
  Tulos
  VERI0, 11p.
  Tuomari
  Asko Kukkola
  Arvostelu

  Haku: 0p.
  Koira juoksee rantaveteen. Pyörii tosi suppealla alueella, eikä irtaannu hakuun useammasta veteenlähetyksestä huolimatta.

  Nouto: 5p.
  Koiraa kevyesti pidetään paikallaan. Luvan saatuaan ui suoraan linnulle. Ja samantien rantaan. Rantatöyräällä koira tutkii lintua, mutta ei tuo sitä kehoituksista huolimatta ohjaajalle. Ohjaaja noutaa linnun itselleen.

  Jälki. 6p.
  Vauhdikas veijari, jolla vauhtia riittää ja se vähän sotkee kuvioita. Kun koira pysähtyy maavainulla jälkeä tutkimaan, edetään hyvin linnun asti. 

MEJÄ

 • Pieksämäki MEJÄ 13.5.2021, Pieksämäki
  Luokka tai sarja
  AVO
  Tulos
  AVO 0
  Tuomari
  Seppo Venäläinen
  Arvostelu

  Lähtömakaus tutkien ja ohjatusti jäljelle. 1: sen osuuden alussa heti laajoja lenkkejä, hukkaan saakka. Palautus jäljelle, mutta lenkit lisääntyvät aina hukkaan saakka, palautus. 1: sen kulman oikaisee ja kulma pitkäksi, aina hukkaan saakka ja tuomari keskeyttää kokeen.

LUT

 • Toivakka LUT 8.8.2020, Toivakka
  Luokka tai sarja
  A
  Tulos
  LUTA 50
  Tuomari
  Matti Hartikka
  Arvostelu

  Ahdinkoputken läpäisy: läpi

  Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, äänetön, hieman kertaava

  Koira innolla luolastoon, kaivaa hiekan ripeästi, noin yksi minuutti. Luukulla kimeä ilmoitus, avauksesta kettu oikealle peräpesään. Koira seuraa hyvin, aloittaa painostuksen haukkuen, edeten madalluksen alle, Kettu lyö vastaan ja koira hieman perääntyy, kokoaa itsensä ja etenee uudelleen, viimein ollaan liian lähellä ja tuomari keskeyttää vahinkojen välttämiseksi Riistaintoinen luolakoira.

 • Pieksämäki LUT 26.7.2020, Pieksämäki
  Luokka tai sarja
  A
  Tulos
  LUT-
  Tuomari
  Tiina Tahvanainen
  Arvostelu

  Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok

  Tyhjän luolan tarkistus: lähes täydellinen, äänetön

  Koira ripeästi ahdingosta luolaan. Hitaasti haukkuen läpi hiekasta ja kiihkeä ilmoitushaukku pellillä. Peltien avauduttua kettu vas. peräpesään. Koira seuraa ja aloittaa työskentelyn haukkuen madalluksen takana. Se ei lähde haastamaan kettua ja loppukokeesta jättää riistan ja haluaa ulos luolastosta. Ohjaaja keskeyttää kokeen.

 • Pieksämäki LUT 25.07.2020, Pieksämäki
  Luokka tai sarja
  D-B
  Tulos
  LUTB 44
  Tuomari
  Tiina Tahvanainen
  Arvostelu

  Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok

  Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, äänetön

  Koira ripeästi ahdingosta ja innokas haukku pellillä. Peltien avauduttua kettu vas. kulmapesään, jonne koira seuraa syvälle madalluksen alla. Kettu puolustautu ja koiran väistäessä siirtyy peräpesään. Koira seuraa aloittaen painostuksen syvällä madalluksessa eikä välitä ketun iskuista. Koe keskeytetään koiran osoitettua erittäin hyvää taipumusta. 

 • Pieksämäki LUT 24.07.2020, Pieksämäki
  Luokka tai sarja
  D-B
  Tulos
  LUTB 43
  Tuomari
  Matti Hartikka
  Arvostelu

  Ahdinkoputken läpäisy: läpi

  Tyhjän luolan tarkistus: vähän sähläystä, vasen kulma jäi vajaaksi. Äänetön.

  Koira innolla luolaan. Kimeä ilmoitus. Avauksesta kettu käväisee oikealla kulmassa ja palaa putkeen. Koira seuraa innolla ja painostaa ketun kulman kautta peräpesään. Koe päättyy koiran voimakkaan painostuksen takia. Erinomaista luolatyötä.

   

   

LUO