Köyliö RN 13.8.2016

Päivämäärä
Paikka
Köyliö
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari Janiki Steinbock, Israel

Tulokset

AVO

  • Karvahaalarin Cheesecake
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI FI MVA ROP
    Arvostelu

    Hyvä uroksen pää. Kaunis korvien asento. Oikean silmän ympäriltä puuttuu pigmentti. Kaunis kaula. Hyvä rakenne. Hyvin kulmautunut. Hyvä hännän asento. Liikkuu hyvin. Tyypillinen terrieriluonne. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

     

  • Streetrunner's Kashmir
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Kaunis pää ja ilme. Hieman pitkä runko urokseksi. Hyvä hännän asento. Hyvät takakulmat. Saisi olla paremmat etukulmat ja etuliikkeet saisi olla paremmat. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

  • After Barnakin Enchant Moon
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Hyvä pää, ilme ja korvien asento. Hyvä kaula, ylä- ja alalinja ja häntä ja takakulma. Kääntää etujalkojen tassut ulos seistessä ja ranteet pehmeät. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

  • Miselin Mistral Chick
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    Hyvä ilme, kauniit korvat, kaula ,ylä- ja alalinja, hännän asento. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen käsiteltäessä.

  • Gladiator Of Jack And Co
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    Hyväilmeinen pää. Hyvä korvien asento, kaula, ylä- ja alalinja, hännän asento, kulmaukset. Karkea karva. Liikkuu hyvin. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

  • Kamunkorven Rymyralli
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Hyvä pää ja ilme ja korvien asento. Kaunis kaula. Hyvä ylä- ja alalinja ja hännän asento. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

VAL

  • Kylini Wish Master
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3
    Arvostelu

    Kaunis pää, ilme, korvien asento. Hyvät ylälinja, hännän asento, kaula ja rintakehä ja takakulmat. Etukulmat saisi olla hieman paremmat. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

JUN

  • Bravefellow Roselia
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Hieman liian pitkä kuono-osa. Kaunis korvien asento, kaula, ylälinja, rintakehä, hännän asento ja takakulmat. Heikot etukulmat ja hieman korkeat etuliikkeet. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

  • Scream Cracker's Autumn Delight
    Tulos
    ERI 2 SA PN 3
    Arvostelu

    Kaunis pää ja ilme ja korvien asento. Hyvä kaula ja ylä- ja alalinja ja kulmaukset. Hyvin kannettu häntä. Liikkuu hyvin. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

  • Karvahaalarin Glenn Mikael
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Kaunis pää ja ilme. Maksimi koko. Kaunis kaula. Hyvä ylälinja ja rintakehä ja hännän asento. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

     

  • Scream Cracker's Lemon Swirl
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Hyvä pää, korvien asento. Puuttuu hieman pigmenttiä silmien ympäriltä. Hyvä kaula, ylä- ja alalinja ja kulmaukset. Häntä saisi olla suorempi. Liikkuu hyvin. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

  • River Glenn Clever Boy
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Hyvä ilme ja korvien asento. Hyvä kaula, ylä- ja alalinja, takakulmat ja hännän asento. Turhan suora etukulma. Kääntää etutassut ulos. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

  • Sinkon Fargo
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja rintakehä. Heikot etukulmat. Etujalkojen asento ja etuliikkeet saisi olla paremmat. Kevyet korvat. Suhtautuminen tuomariin -  rodunomainen lähestyttäessä.

     

PEN

  • Pitmywits Wish It Would Snow
    Tulos
    1 KP ROP-PENTU
    Arvostelu

    Oikeat mittasuhteet. Hyvä pää. Hyvä hännän asento ja kulmaukset. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hyvin. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

NUO

  • Tammenkolon Fancy
    Tulos
    Hyväksytty
    Arvostelu

    Hyvä pää, ilme ja korvien asento, kaula, ylä- ja alalinja ja hännän asento.  Heikot kulmaukset kääntää takajalkojen tassut ulos. Liikkuu edestä huonosti. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

NUO

  • Pitmywits Let The Bass Go
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Pienikokoinen urokseksi. Hyvä ilme. Melko isot silmät. Hyvä korvien asento. Hyvä kaula, ylä- ja alalinja. Hyvät takakulmat. Etukulmat saisi olla paremmat ja hännän asento saisi olla parempi. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.