Mäntsälä, LUT 25.10.2016

Päivämäärä
Paikka
Mäntsälä
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Tuomari Esko Eirto

Tulokset

LUT

  • Abysmal Rock Rose
    Tulos
    C 37
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: nopea

    Tyhjän luolan tarkastus: melko nopea, täydellinen, hieman ääntä

    Koira otti nopeasti yhteyden kettuun. Peltien avauduttua kettu siirtyi vasempaan peräpesään. Koira seurasi ja aloitti varovaisen etenemisen kulmapesästä kettua kohti. Koira kävi kerran alkuvaiheessa kiertämässä muualla, mutta palasi nopeasti takaisin. Koira sahasi välillä kulmapesään ja ahdingon väliä. Koira haukkuu välillä puolessa ahdingossa, mutta saa vain muutaman kerran ketun puolustautumaan. Koiralla saisi olla kovempi haukku.

  • Mayra Paleur
    Tulos
    B 44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: nopea

    Tyhjän luolan tarkastus: melko nopea, äänetön, täydellinen

    Koira otti nopeasti yhteyden kettuun ja ilmoitti haukulla löytäneensä ketun. Peltien avauduttua kettu siirtyi vasempaan peräpesään. Koira seurasi nopeasti ja aloitti kovan painostuksen. Koira ei perääntynyt ketun hyökkäyksistä vaan painoi päälle. Koe keskeytettiin koiran kovuuden takia.

  • Arley Beautiful Cold Hill
    Tulos
    B 43
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: nopea

    Tyhjän luolan tarkastus: melko nopea, äänetön, täydellinen

    Koira otti nopeasti yhteyden kettuun. Peltien avauduttua kettu siirtyi vasempaan peräpesään. Koira seurasi,  painosti ja peräytyi. Koira kävi vähän kiertelemässä, mutta palasi ketulle ja aloitti hyvän painostuksen. Koira ei peräytynyt ketun iskuista vaan painoi päälle. Koe keskeytettiin koiran kovuuden takia. Yksi piste pois alun kiertelyistä.