MEJÄ, Lohja 1.10.2016

Päivämäärä
Paikka
Lohja
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
MEJÄ

Tuomari Rauno Koskinen, Esa Pekkarinen

Tulokset

VOI (MEJÄ)

  • Smilla vom Räuberschlag
    Tulos
    VOI3, 25p.
    Arvostelu

    Koira ohjattuna jälkityöhän, joka tehdään sekä ilma- että maavainulla ja edetään sopivaa vauhtia. 1. osuus hyvin jälkiuralla, mutta lopussa määrätietoinen poistuminen riistapolulle. Tästä 1. hukka. 2. osuudella runsaasti tarkasteluita. 3. osuus hyvin jälkiuralla. 4. osuudella joitakin tarkasteluita. 1. kulma, jolla katko, selviää ilmavainulla. 2. ja 3. kulma lähes jäljenmukaisesti. Makauksista kaksi merkataan ja kaksi ohitetaan. Kaadolle suoraan ja se kiinnosti. Tänään riistavietti aiheuttaa palkintosijojen pudotuksen.

  • Tupla-Täplän Andraste
    Tulos
    VOI1, 48p.
    Arvostelu

    Koira tutkii alkumakuun ja aloittaa jälkitarkan ilmavainuisen jäljestyksen, jonka aikana ei poistu narunmittaa kauemmaksi jäljeltä. Katkokulma rengastaen, muut kulmat tarkasti. Kaikki makuut osoitetaan, mutta yksi nopeahkosti. Kaadolle suoraan ja se kiinnostaa koiraa. Varma suoritus.

AVO (MEJÄ)

  • Tupla-Täplän Revonpapu
    Tulos
    AVO0, 0p.
    Arvostelu

    Alkumakuu tutkitaan ja alkaa reipas maa- ja ilmavainuinen jäljestys. Kauaakaan ei edetä, kun koira lähtee kuono pystyssä riistapolkua pitkin, josta hukka. Loppuosuus tarkasti, samoin kulma. Makuu osoitetaan hyvin.Toinen osuus jäljen mukaisesti. Loppuosuudella pieni tarkistus. Kulma tarkasti, makuu osoitetaan. Viimeisellä osuudella koira jälleen lähtee kuono pystyssä määrätietoisesti pois jäljeltä ja siitä toinen hukka. Uusi alku, mutta ei edetä kauaakaan, kun tarkistelut jälleen alkavat. Koira tekee sivupiston hukan rajoille, palaa jäljelle, mutta lähtee viimein paluujäljelle ja tuomari keskeyttää kokeen. Harjoitellen loppuun, jossa kaato otetaan kantoon. Tänään keskittyminen ei riittänyt aivan loppuun asti, vaikka varsinkin toinen osuus oli erinomaista jälkityötä.