Hau-Hau Dog Show KV 26.11.2017

Päivämäärä
Paikka
Tampere
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari Veli-Pekka Kumpumäki

Tulokset

VAL

  • Mahottoman Bilehile
    Tulos
    ERI 2 SA PN 2 V-CACIB
    Arvostelu

    Miellyttävä hyvin rakentunut narttu, jolla erinomaiset mittasuhteet. Hyvä litteä kallo ja hyvät korvat. Kuono voisi olla täyteläisempi. Kaunis kaula ja ylälinja. Erinomainen rintakehä; helposti spannattavissa. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä hännänkiinnitys ja karvapeite. Liikkuu ja esiintyy hyvin.

  • Parsonian Fannie Sperry Steel
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 CACIB ROP
    Arvostelu

    Hyvin kaunis narttu. Erinomaisesti rakentunut ja erinomaiset mittasuhteet. Hyvin kaunis ilmeikäs nartun pää. Erinomaiset ääriviivat. Erinomainen rintakehän muoto. Erinomainen karvapeite. Liikkuu kauniilla yhdensuuntaisilla askelilla ryhdikkäästi.

  • Mahottoman Hallanvaara
    Tulos
    ERI 4 SA
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet, vahva luusto; jo melko roteva rintakehä. Hyvät silmät ja korvat. Hieman pulleat posket. Vahva kuono. Hyvä ylälinja ja ryhti. Hyvin kiinnittynyt häntä ja hyvät takakulmaukset. Tiivis hieman kihartuva karkea karvapeite. Syvä hieman pyöreäkylkinen rintakehä. Liikkuu ja esiintyy hyvin.

  • Mindhunter Gimme Some Loving
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 CACIB VSP
    Arvostelu

    Hyvin mallikas uros, jolla erinomaiset mittasuhteet. Hyvin kaunisilmeinen pää. Hyvät silmät, korvat ja litteä kallo. Riittävä luusto. Hieman suorat olkavarret ja eturinta saisi olla täyteläisempi. Hyvä rintakehän pituus; helposti spannattavissa. Hyvä takaosa, häntä ja karkea karvapeite. Liikkuu ja esiintyy hyvin.

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    5v. hyvänmallinen uros, jolla sopiva luusto. Hyvä litteä kallo, korvat ja vahva kuono. Hieman pysty lapa ja suora olkavarsi. Eturinta voisi olla täyteläisempi. Hieman litteät käpälät. Erinomainen rintakehän pituus; helposti spannattavissa. Hieman pitkä lanne. Hyvä takaosa ja hännänkiinnitys. Erinomainen turkki. Liikkuu iloisesti; hieman epävakaasti edestä.

  • River Glenn Clever Boy
    Tulos
    ERI 3 SA
    Arvostelu

    Hyvin terhakka ja ryhdikäs uros, jolla hyvät mittasuhteet. Luusto voisi olla astetta järeämpi. Hyvin ilmeikäs pää. Erinomainen kallo. Hyvät korvat. Kaunis vakaa ylälinja. Suorat olkavarret, eturinta voisi olla täyteläisempi. Hyvä rintakehä; helposti spannattavissa. Hyvä takaosa ja häntä. Karkea karvapeite ei tänään parhaimmillaan. Liikkeet itsevarmasti, hieman epävakaasti edestä.

  • Karvahaalarin Piece Of Cake
    Tulos
    ERI 3 SA
    Arvostelu

    Hyvin reipas narttu, jolla erittäin hyvät mittasuhteet. Miellyttävä pää ja ilme. Hieman suorat olkavarret ja turhan vaappuvat etuliikkeet. Hyvä runko, rintakehä ja häntä. Hyvä takaosa. Erittäin hyvä karvanlaatu. Spannattavissa. Liikkuu hyvin.

AVO

  • Abysmal Starfish To Pearch Hill
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 SERTI V-CACIB
    Arvostelu

    Hyvin miellyttävä kokonaisuus. Kauttaaltaan tasapainoinen ja reipas. Miellyttävä pää ja ilme. Hyvä litteä kallo. Hyvät korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja ryhti. Erinomainen, pitkä rintakehä. Karkea turkki ei aivan täydessä iskussa. Hyvät liikkeet. Helposti spannattavissa.

  • Wizardling's My Magic Victory
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Reipas uros, jolla hyvät mittasuhteet ja vahva luusto. Hyvä litteä kallo ja korvat. Tummat silmät. Vahva kuono-osa. Kaula voisi liittyä sulavammin runkoon. Hieman suora olkavarsi. hyvä rintakehä, helposti spannattavissa. Hyvin kiinnittynyt häntä. Erinomainen karkea karvapeite. Iloiset liikkeet; hieman epävakaat edestä.

  • Parsonian Lucille Mulhall
    Tulos
    ERI 1 SA PN 4 V-SERTI
    Arvostelu

    Hyvin narttumainen tasapainoinen ja ryhdikäs. Erinomaiset rodun ääriviivat. Hyvin kaunis pää ja ilme. Litteä kallo. Hyvät korvat. Sopiva luusto. Erinomainen rintakehä; helposti spannattavissa. Hyvä ylälinja ja häntä. Kauniit sivuliikkeet; hieman kapeat takaa. Karkea turkki, vähempikin väritys riittäisi.

  • Tallitontun Mille
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    Hyvin reipas ja itsevarma narttu, jolla hyvät mittasuhteet ja erittäin hyvä rintakehä. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat. Hieman pysty lapa ja olkavarsi saisi olla viistompi. Vakaa selkälinja. Hyvä takaosa ja hännänkiinnitys. Erinomainen karvapeite. Liikkuu hyvin; esiintyy sitäkin paremmin.

VET

  • Eilwen Of Ascania
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Reipas 11v. narttu. Hieman jo kuivunut päältään ja rungoltaan. Hyvät tummat silmät, korvat ja rintakehä. Riittävä luusto pieneen kokoon. Hyvä karkea karvanlaatu. Ylälinja tahtoo pyöristyä, liikkeet jäävät lyhyiksi; virtaa piisaa.

  • Erimarin Carrie
    Tulos
    ERI 1 ROP-VET
    Arvostelu

    Reipas 9v. veteraani, jolla hyvät mittasuhteet ja sopiva luusto. Tänään kovin kuivassa kunnossa esitetty. Hyvä narttumainen pää ja ilme. Korvat voisi taittua paremmin. Hyvä ylälinja. Tyhjä eturinta. Hyvä rintakehän pituus ja takaosa. Karkea karvapeite ei tänään parhaimmillaan. Reippaat iloiset liikkeet.

JUN

  • Axu
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Reipas juniori, voisi tyypiltään olla selvemmin parson. Turhan voimakas stoppi. Hyvin suloinen ilme. Hento luusto ja kääntää etukäpäliään ulospäin. Kaipaa eturintaa. Ryhdikäs ylälinja. Spannattavissa. Riittävät takakulmaukset. Hyvä karkea karvanlaatu; jo ylikukkinut. Esiintyy hienosti. Liikkuu epävakaasti edestä. Tulisi olla raajakkaampi.

  • Wizardling's Heartbreaker
    Tulos
    ERI 1 SA PU 4
    Arvostelu

    Hyvän mallinen nuori uros, jolla erittäin hyvät mittasuhteet; saa vielä syvetä rintakehältään. Sopiva luusto. Kallo saa vielä levetä. Hyvät korvat ja silmät. Hieman suora olkavarsi. Kaunis ylälinja ja ryhti. Hyvin kiinnittynyt häntä. Hyvä takaosa. Erinomainen turkki. Rintakehä hyvän pituinen ja spannattavissa. Hyvät liikkeet; vielä hieman epävakaat edestä.

  • Karvahaalarin Maxine
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3 SERTI
    Arvostelu

    Hyvin reipas ja ryhdikäs narttu. Ikäisekseen hyvin kehittynyt. Erittäin hyvä luusto. Hyvä vahva narttumainen pää ja hyvä ilme. Erinomaiset korvat. Kaunis ylälinja. Hyvin kiinnittynyt häntä. Erittäin hyvä rintakehä; helposti spannattavissa. Hyvä takaosa ja häntä. Erinomainen karvapeite. Liikkuu ja esiintyy hyvin; voisi olla hieman raajakkaampi.

  • Zodiac V.'T Runsel
    Tulos
    EVA
    Arvostelu

    Erittäin hyvän mallinen nuori uros. Oikean kokoinen ja tasapainoltaan erittäin hyvä. Hyvä pää ja ilme. Sopiva luusto. Erinomainen karvapeite. Valitettavasti nuorukainen kieltäytyy koskettamisesta; ei voida arvostella.

NUO

  • Abysmal Starlight Express
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3 V-SERTI
    Arvostelu

    Hyvänmallinen uros, erinomaiset mittasuhteet ja hyvä jäntevä runko. Hyvä pitkä rintakehä, hyvin spannattavissa. Sopiva luusto. Hyvin ilmeikäs pää; kallo voisi olla litteämpi. Hyvät korvat. Hyvä ylälinja. Voisi liikkeessä olla ryhdikkäämpi. Hieman lyhyt olkavarsi ja löysyyttä kyynärpäissä. Hyvä takaosa, häntä ja karva. Hieman löysät etuliikkeet.

  • Klainon Arviit
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Hyvin hoikassa kunnossa esitetty uros, jolla hyvät mittasuhteet rungossa. Sopiva luuston vahvuus. Turhan pitkä kuono-osa. Hyvät tummat silmät ja korvat. Niukat, mutta tasapainoiset kulmaukset. Rintakehä spannattavissa ja riittävän pitkä. Hyvä karkea karva. Liikkeessä tulisi olla ryhdikkäämpi, epävakaa edestä.

  • Mindhunter Master Of Puppets
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Miellyttävä nuori uros, jolla erinomaiset mittasuhteet ja vahva luusto. Hyvin miellyttävä pää ja ilme, voisi esittää korvansa varmemmin. Hyvä ylälinja seistessä, liikkeessä elää vielä. Ei vielä valmis etuosaltaan. Kaipaa täytteitä eturintaan. Hieman suora olkavarsi. Spannattavissa. Hyvä rintakehän pituus ja takaosa. erinomainen karvapeite. Vielä epävakaat liikkeet.