Jyväskylä KV 14.10.2017

Päivämäärä
Paikka
Jyväskylä
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari Saija Juutilainen

Tulokset

JUN

  • Top Pop's Groot
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    1v. Malliltaan ja kooltaan oikea juniori. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä rintakehä ja hyvin spannattavissa. Erinomaisen jäntevä, mutta etukulmaukset voisivat olla paremmat. Hyvä uroksen pää, ilme, purenta ja pigmentti kirsussa. Hyvät korvat. Hyvä karvanlaatu, niukat värimerkit. Hyvä häntä. Liikkuu yhdensuuntaisesti ja jäntevästi. Taka-askel saa vielä voimistua.

  • Ulvomäen Samppa
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    9 kk. Oikearaaminen, mutta luonnollisesti vielä kovin pentu joka suhteessa. Hyvä luusto. Lupaava rintakehän muoto. Hyvä vahva takaosa. Hyvät käpälät. Kaunisilmeinen vielä kapealinjainen pää. Hyvä purenta ja pigmentti. Hieman kevyet korvat. Hyvä kaula, erittäin hyvä karvanlaatu. Hyvät värimerkit. Liikkuu vielä löysästi, mutta säilyttää hyvän ylälinjan ja hännän asennon. Kehittyy varmasti ajan kanssa.

  • Kamunkorven Singoalla
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    1v. Reipas ja jäntevä, mutta luonnollisesti vielä pentumainen ja tänään ilmavan vaikutelman tekevä. Hyvä pitkä rintakehä. Hyvät etukulmaukset, on vielä hieman takakorkea. Hyvä luusto ja käpälät. Vielä kapea pää, hyvä purenta, ilme ja korvien kiinnitys. Hyvä kaula ja häntä. Oikea karvanlaatu. Erinomaiset värimerkit. Reippaat liikkeet, mutta vielä kovin korkea etuaskel, taka-askel saa terästyä ja ylälinja asettua. Hyvät raamit johon täyttyä.

  • Karvahaalari Lella Lombardi
    Tulos
    ERI 2 SA PN 3 V-SERTI
    Arvostelu

    13kk. Jäntevä tiivisrunkoinen hyväluustoinen narttu. Hyvät käpälät. Riittävät kulmaukset tasapainossa. Hieman pyöryttä rintakehässä. Erinomainen karvapeite ja hyvä paksu nahka. Oikea pään vahvuus, ilme ja pigmentti. Hyvä purenta. Hieman lentävät korvat. Puhdas pohjaväri, hyvät värimerkit. Yhdensuuntaiset liikkeet. Sopiva askelpituus kunhan malttaa.

  • Ulvomäen Sohvi
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 SERTI
    Arvostelu

    9kk. Kaunislinjainen juniori. Sopiva koko nartulle. Hyvä luusto ja käpälät. Rakenne hyvin tasapainossa. Hyvä pitkä rintakehä. Narttumainen pää, hienot korvat, hyvä pigmentti, vahva kuono ja purenta. Sopiva nahka ja karvanlaatu. Hyvä häntä. Liikkuu yhdensuuntaisesti. Erittäin hyvä sivuaskel, kunhan asettuu. Miellyttävä kokonaisuus.

  • Axu
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    1v. tilavarunkoinen juniori, jolla hyvät linjat ja luuston vahvuus. Etuosa voisi olla kulmautunut paremmin ja olla tiiviimpi. Hyvä takaosa. Urosmainen voimakas pää, hyvät korvat. Vahva kuono ja purenta. Vahva kaula. Oikea rintakehän muoto ja hyvin spannattavissa. Erinomainen tiivis karvapeite. Puhdas pohjaväri. Voimakkaat värimerkit, hyvä hännänasento. Luonnollisesti vielä löysyyttä liikkeessä. Sujuva sivuaskel, hyvä luonne. Runko tarvitsee aikaa.

  • Mindhunter Master Of Puppets
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    17kk oikealinjainen juniori, jolla hyvä rintakehän muoto, vahva luusto ja käpälät. Hieman lyhyt olkavarsi, muuten erinomaiset kulmaukset. Urosmainen pää, vahva pitkähkö kuono. Hyvä purenta, silmät, hieman kevyet hyvän kokoiset korvat. Jäntevä ylälinja. Hyvä karvanlaatu ja värimerkit. Runko vielä spannattavissa. Etuliikkeet saavat asettua ja taka-askel voimistua. Oikea malli, mutta liikkeet tarvitsevat aikaa.

AVO

  • Villikujan Urmas Hakkarainen
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI CACIB FI MVA VSP
    Arvostelu

    Kohta 4v. Ihannekokoinen hyväluustoinen oikealinjainen uros. Hyvä rintakehän malli ja vielä spannattavissa. Tiiviit käpälät. Oikea pään muoto, lime ja purenta. Hieman kookkaat korvat, sopivasti otsapengertä, hyvä kaulankiinnitys samoin häntä. Tiivis hyvä karvapeite, hyvät värimerkit. Taka-askel voisi olla toimivampi. Kokonaisuus hyvin tasapainoinen.

  • Wizardling's My Magic Victory
    Tulos
    ERI 2 SA PU 2 V-SERTI V-CACIB
    Arvostelu

    3v. Hyväluustoinen hyvän kokoinen uros. Riittävästi kulmautunut, tasapainossa. Vahvat käpälät. Erinomaisen jäntevä, hyvä rintakehän malli, hieno häntä. Oikealinjainen ja ilmeinen pää, hyvin urosmainen vahva kuono, purenta ja pigmentti. Hyvät korvat. Tiivis hyvä karvapeite. Hyvät värimerkit. Liikkuu yhdensuuntaisesti. Sopiva askelpituus ja jäntevä takaliike. Hyvä luonne.

VAL

  • River Glenn Clever Boy
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3
    Arvostelu

    2v. Erinomaisen jäntevä nuori uros. Hyvä rintakehän malli, hyvin spannattavissa. Sopivasti luustoa. Tiiviit käpälät. Olkavarret voisivat olla viistommat, muuten hyvät kulmaukset ja hieno häntä. Urosmainen pää ja ilme. Vahva kuono ja purenta. Hienot pienet korvat. Tiivis karva ja paksu nahka. Hyvät pään värimerkit hieman pilkutusta rungossa. Sujuvat liikkeet, etuosa saa tiivistyä. Voimakas sivuaskel, jossa luonnetta.

  • Mahottoman Bilehile
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 CACIB ROP
    Arvostelu

    2,5v. Kaunislinjainen tasapainoinen nuori narttu. Kokoon sopivasti luustoa. Tiiviit käpälät. Erinomainen koko. Hyvä rintakehän malli, hieno paksu nahka, tiivis karva. Narttumainen pää, hyvä pigmentti, ilme, korvien koko ja purenta. Hyvä karvanlaatu ja värimerkit. Liikkuu yhdensuuntaisesti, kohtuullinen sivuaskel ja ylälinja. Voisi olla vieläkin jäntevämpi.

  • Parsonian Fannie Sperry Steel
    Tulos
    ERI 2 SA PN 4 V-CACIB
    Arvostelu

    Hyvänkokoinen, oikealinjainen, erinomaisen jäntevä nuori narttu. Hyvä rintakehän muoto. Erittäin hyvin kulmautunut hyvä etuosa. Hyvä kaulan ja hännän kiinnitys. Kaunis narttumainen pää ja ilme. Vahva kuono ja purenta. Hyvä korvien koko. Hyvä nahka ja karvanlaatu. Hyvä väritys. Liikkuu hyvällä luonteella. Hyvä sivuaskel. Etuosa voisi olla vakaampi.

PEN

  • Mindhunter Peace Of Mind
    Tulos
    1 KP ROP-PENTU
    Arvostelu

    7 kk oikea linjainen reipas pentu. Hyvä rungon muoto, sopiva luusto, tiiviit käpälät, kulmaukset tasapainossa. Kaunisilmeinen pää, hyvä purenta ja pigmentti. Sopiva kuonon vahvuus, kauniit pienet korvat. Lupaava karva. Liikkuu hyvällä luonteella, etuosa saa tiivistyä ja kokonaisuus jäntevöityä. Puhdas pohjaväri, hyvät pään värimerkit.