Pohjoismaiden Voittaja 2017

Päivämäärä
Paikka
Helsinki
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari Maija Mäkinen

 

Tulokset

NUO

  • Parsonian Penny Lane
    Tulos
    ERI 1 SA V-SERTI
    Arvostelu

    Feminiininen nuori narttu, hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Narttumainen pää. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvä kaula ja runko. Liioittelemattomat kulmaukset. Kokoon riittävä luusto. Hyvät käpälät. Hyvä selkä ja häntä. Hyvä karvapeite. Liikkuu erittäin hyvin, ketterästi hyvällä tehoilla. Hyvä käytös.

  • Abysmal Starfish To Pearch Hill
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Reipas nuori uros, jolla hyvät mittasuhteet ja voimakkuus. Hyvä pää, korvat ja purenta. Tummat pyöreät silmät. Hyvä kaula. Sopivasti kulmautunut edestä, mutta polvikulma voisi olla voimakkaampi. Hieman lyhyt rintakehä, mutta hyvä rungon voimakkuus. Hyvä selkä ja hännän kiinnitys, ohut häntä. Hyvä karkea peitinkarva, mutta tänään ohuessa turkissa, niukka pohjavilla. Liikkuu ketterästi ja yhdensuuntaisesti, mutta taka-askel voisi olla pidempi. Erinomainen temperamentti.

  • Scotstyles Front Cross
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Elegantti narttu, jolla selvä sukupuolileima ja hyvät nartun mittasuhteet. Kevyt piirteinen pää. Kuono voisi olla täyteläisempi. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Pysty lapa, muuten hyvät kulmaukset. Hyvä runko. Leveä reisi. Hyvä häntä. Luusto voisi olla voimakkaampi. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin edestä, tarvitsee voimaa taakse. Löysyyttä kyynärpäissä. Miellyttävä käytös. Tarvitsee aikaa ja voimaa kokonaisuuteen.

  • Klainon Arviit
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Kookkaan puoleinen, maskuliininen nuorukainen. lanneosaltaan hieman pitkä. Urosmainen pää, jossa hyvä pituus, mutta kuonoon nähden turhan voimakas kallo ja otsapenger. Kuono voisi olla täyteläisempi silmien alta. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Puuttuu 1 x P3. Hyvä kaula, Runko vaivoin mitattavissa, korostunut lanneosa. Tasapainoiset kulmaukset, kyynärpäissä löysyyttä. Hieno häntä. Hyvä luusto. Hieman pehmeät ranteet. Hyvä karva ja nahka. Liikkuu hyvin takaa, löysästi edestä, voisi olla ryhdikkäämpi. Miellyttävä käytös.

  • Mindhunter Master Of Puppets
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3 V-SERTI V-CACIB
    Arvostelu

    Vankkarunkoinen, maskuliininen uros, jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Hyvä ilmeinen pää. Hyvät korvat, silmät, leuat ja purenta. Hyvä vahvakaula, rodunomaiset kulmaukset. vahva luusto. Runko ei saa enää vahvistua. Hyvä selkä ja häntä. Hyvä karkea karva. Vapaat joustavat liikkeet, joissa hyvä tasapaino. Miellyttävä käytös. Voisi olla hieman kuivemmassa kunnossa.

  • Abysmal Polar Star
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    1,5v hyvin kehittynyt vanttera narttu. Hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pää ja ilme. Hyvät leuat ja purenta. Hyvä vahva kaula. Rintakehä voisi olla pidempi. Sopiva vahvuus. Tasapainoiset liioittelemattomat kulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä selkä ja häntä. Hyvä karkea karva. Liikkuu reippaasti. Hieman löysästi edestä ja askelissa voisi olla enempi pituutta. Hyvä käytös.

  • Miselin Minerva Mcgarmiwa
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Feminiininen narttu, hieman pitkärunkoinen. Hyvä pään pituus, mutta kuono-osa saisi olla vahvempi. Kauniit silmät. Alaleuka saisi olla hieman voimakkaampi, aavistuksen tiukka purenta. Hyvä kaula ja runko, tasapainoiset kulmaukset. Riittävä luusto. Hyvä hännän kiinnitys. Karkea tänään harva pohjavillaton turkki, joka ei peitä koiraa. Liikkuu hyvin edestä. Lyhyt taka-askel jää rungon alle. Miellyttävä käytös.

VAL

  • Maitomiehen Excellence
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Feminiininen narttu, jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Narttumainen pää. Tummat silmät. Hyvä purenta. Hyvä kaula ja runko. Rintakehä voisi olla pidempi. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto. Hyvä häntä. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hyvällä askelpituudella yhdensuuntaisesti. Hyvä käytös, mutta olemuksessa ja ilmeessä saisi olla enemmän terrieriä.

  • Miseliln Maeve Mandolin
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    6v feminiininen narttu. Hyvät nartun mittasuhteet. Narttumainen pää. Kauniit silmät. Oikea purenta, pienet hampaat. Hyvä kaula ja etuosa. Pitkä rintakehä, mitattavissa. Polvikulma saisi olla voimakkaampi. Saisi olla ryhdikkäämpi, kantaa paremmin häntäänsä. Hieman epävakaat liikkeet tänään.

  • Of Roman Hill Marilyn
    Tulos
    ERI 4 SA
    Arvostelu

    2v hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pää, korvat, silmät ja purenta. Kaunis kaula. Hyvä runko, kuiva kunto. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä häntä. Riittävän karkea karva. Liikkuu hyvällä askelpituudella, hieman kapeasti edestä ja takaa. Miellyttävä käytös. Saisi seistä napakammin eturaajoillaan.

  • Parsonian Fannie Sperry Steel
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 CACIB VSP
    Arvostelu

    Vahva narttu, jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Hyvä pää, joskin kuono-osa voisi olla täyteläisempi silmien alta. Hyvät silmät, korvat ja purenta. Hyvä kaula, runko, selkä ja häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto ja karva. Liikkuu erittäin hyvin. Oikea temperamentti.

  • Pikkuroosan Midsummer Rose
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Erinomaisessa lihaskunnossa esitetty vahva narttu. Hyvät nartun mittasuhteet. Hyvä pää, korvat, silmät ja purenta. Hyvä kaula, runko juuri mitattavissa. Liioittelemattomat kulmaukset. Hyvä luusto. Hyvä karvanlaatu ja häntä. Liikkuu hyvin. Aavistuksen pehmeä selkä. Erinomainen temperamentti.

  • Ani Slippery's Aarreglatt
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Hyvän kokoinen uros, jolla tilava rintakehä, joka antaa ajoittain matalan vaikutelman. Seistessä hyvä ylälinja. Selvä sukupuolileima. Hyvä pää joskin kuono voisi olla täyteläisempi suhteessa kalloon. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvä vanha kaula. Löysyyttä kyynärpäissä. Kokoon sopiva luusto. Hyvä häntä. Erinomainen karkea karva ja hyvä nahka. Polvikulma saisi olla voimakkaampi. Takaliike jää rungon alle. Hyvä käytös.

  • Villikujan Hillevi Jortikka
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    4v vahva narttu. Hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat ja silmät. Oikea purenta, kuluneet hampaat. Hyvä kaula ja runko. Liioittelemattomat kulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Aavistuksen luisu lantio. Hyvä häntä. Hyvä karvanlaatu, turkki ei parhaimmillaan. Liikkuu tasapainoisesti sivusta, ahtaasti takaa. Miellyttävä käytös.

  • Abysmal Rock Rose
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    3v vahvarunkoinen narttu, jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Hyvä pää ja ilme. Hyvät leuat ja purenta. Kaunis niska. Etuosa voisi olla paremmin kulmautunut. Runko ei enää mitattavissa. Hyvin kulmautunut takaa. Iloinen häntä. Riittävän karkea karva, tänään kovin harva. Liikkuu hyvin sivusta ja takaa, leveästi edestä. Hyvä temperamentti.

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 CACIB
    Arvostelu

    5v iso uros, jolla hyvät mittasuhteet ja kokoon sopiva voimakkuus. Hyvä ylälinja ja rodunomainen ryhti. Hyvä pää ja ilme. Hyvät leuat ja purenta. Hyvä kaula. Kokoon sopiva runko, joka vielä mitattavissa. Hyvät kulmaukset ja luusto. Hyvä häntä. Hyvä karkea karva. Kevyet vapaat liikkeet. Rauhallinen käytös.

  • Cavalli Fox Factor Effi
    Tulos
    ERI 2 SA PN 2 V-CACIB
    Arvostelu

    3v feminiininen narttu. Hyvä koko ja mittasuhteet. Rodunomainen ryhti. Narttumainen pää. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Kaunis kaula. Hyvä runko. Tasapainoiset kulmaukset. Sopiva luusto. Hyvä karvapeite. Hyvä hännän kiinnitys. Liikkuu hyvin edestä, takatyöntö voisi olla voimakkaampi. Hyvä käytös.

  • Russel Yards The Show Must Go On
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    2v maskuliininen vielä nuori uros. Hyvät mittasuhteet. Hyväilmeinen pää. Hyvät korvat, leuat ja purenta. Tummat silmät. Hyvä kaula ja runko. Hyvät kulmaukset ja luusto. Hyvä selkä ja häntä. Hyvät käpälät. Riittävän karkea karva. Hieman löysyyttä kyynärpäissä. Hyvä takatyöntö. Hieman epävakaat etuliikkeet. Hyvä käytös.

  • Joutilaan Puma
    Tulos
    ERI 3 SA PN 3
    Arvostelu

    6v vankkarunkoinen narttu, jolla hyvät nartun mittasuhteet ja rodunomainen ryhti. Hyväilmeinen pää. Hyvät leuat ja purenta. Hyvä kaula, runko mitattavissa. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto. Hyvä hännän kiinnitys. Karkea karva, voisi olla tiheämpää. Liikkuu erittäin hyvin. Erinomainen temperamentti.

  • Tupla-Täplän Sudenmarja
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    2v vahva maskuliininen uros. Hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Hyvä urosmainen pää. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Niukasti kulmautunut etuosa. Pysyt eteen asettuvat olkavarret. Runko ok. Sopivasti kulmautunut takaa. Hyvä luusto. Hyvä selkä ja häntä. Erinomainen karkea karva. Liikkuu varsin tasapainoisesti, löysästi edestä ja etuaskel voisi olla pidempi. Erinomainen temperamentti.

  • Karvahaalarin Piece Of Cake
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Vanttera narttu, jolla hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Kaunisilmeinen pää. Hyvät leuat ja purenta. Hyvä kaula ja runko, selkä ja hännän kiinnitys. Liioittelemattomat kulmaukset. Hyvä luusto. Erinomainen karkea karva. Liikkuu reippaasti, hyvin edestä, taka-askel voisi olla pidempi. Seisoo hyvin raajoillaan. Hyvä temperamentti.

  • Villikujan Urmas Hakkarainen
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    4v kookkaan puoleinen vankkarunkoinen uros, jolla selvä sukupuolileima. Hyvät mittasuhteet, mutta lanne voisi olla lyhyempi. Hyvä pitkä pää. Kauniit silmät. Hyvät leuat ja purenta. Hyvä kaula ja etuosa. Rintakehä vaivoin mitattavissa. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto. Hyvä kattava karvapeite. Hyvä häntä. Liikkuu hyvin edestä, mutta takatyöntö voisi olla voimakkaampi. Takaliike jää rungon alle. Hyvä käytös.

  • Mahottoman Bilehile
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Feminiininen narttu. Hyvät mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvät leuat ja purenta. Hyvä kaula. Täyteläinen runko. Hyvät kulmaukset. Sopiva luusto. Karkea karva voisi olla tiheämpää ja suojata paremmin alapuolta. Liikkuu erittäin hyvin. Oikea temperamentti. Esiintyy mallikkaasti.

VET

  • Miselin Mordor
    Tulos
    ERI 1 SA PU 4 VSP-VET
    Arvostelu

    12,5v erinomaisessa kunnossa esitetty veteraani. Hyvä koko ja mittasuhteet ja sukupuolileima. Vakaa ylälinja. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat, silmät ja hampaat. Hyvä kaula ja runko. Liioittelemattomat kulmaukset. Hyvä luusto. Hyvä suora häntä. Kattava karvapeite. Liikkuu ikäisekseen erittäin hyvin. Hienot etuliikkeet hieman lyhyt taka-askel. Oikea temperamentti. Esiintyy mallikkaasti nuoremmille. Onnittelut hienosta vanhan koiran hoidosta.

  • Karvahaalarin Milla Makia
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Miltei 10v hyväkuntoinen veteraani. Vankka runko. Hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pää ja ilme. Ikähampaat. Vahvakaula. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä häntä. Hyvä karkea runkoturkki. Liikkuu hyvin edestä. Hieman pehmeä selkä. Hyvä käytös. Onnittelut vanhan koiran hyvästä hoidosta.

  • Precious Pearl A'Primo
    Tulos
    ERI 1 SA PN 4 ROP-VET
    Arvostelu

    14v erinomaisessa kunnossa esitetty veteraani. Sujuvat helpot liikkeet, hyvät mittasuhteet. Vankka runko. Kaunisilmeinen, jo hieman kuivunut pää. Hyvä kaula. Rodunomainen ryhti. Hyvin kulmautunut. Leveät reidet. Hyvä häntä. Hyvä sileä karvapeite. Liikkuu ja esiintyy kuin nuori koira. Erinomainen temperamentti. Onnittelut vanhan koiran hyvästä hoidosta.

  • Sweetjumper's Danish Delight
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    9v nuori. Hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyväilmeinen pää. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvä kaula, runko, selkä ja häntä. Hyvät tasapainoiset kulmaukset. Sopiva luusto. Turkki ei tänään parhaimmillaan. Hyvää karkeaa karvaa löydettävissä, osin pohjavillalla. Liikkuu hyvällä askeleella yhdensuuntaisesti. Rauhallinen käytös.

  • Kylini Wish Master
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    8v nuori, vauhdikkaasti esiintyvä veteraani. Kookas. Lanneosaltaan hieman pitkä. Selvä sukupuolileima. Hyvä ylälinja. Hyvä pään pituus. Pyöreyttä kallolinjassa. Tummat silmät. Hyvät korvat ja purenta. Kaunis kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Runko ei enää mitattavissa. Hyvä häntä. Kattava karvapeite. Pitkä askel, hieman leveä ja korkea liike edessä. Ihastuttava temperamentti. Esiintyy iloisesti.

JUN

  • Akmeeliuksen Evergreen
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Feminiininen juniori. Hyvä koko. Tiivis runko. Sievä ilmeinen pää. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi ja hampaat isommat. Hieman epävakaat korvat. Kauniit silmät. Riittävä kaula. Rintakehä voisi olla pidempi. Tässä kehitysvaiheessa hieman takakorkea seistessään. Hyvä luusto ja käpälät. Iloinen häntä. Hyvä karkeus karvassa, mutta avoin turkki. Liikkuu hyvällä askeleella kun malttaa, löysyyttä kyynärissä. Tarvitsee aikaa. Ihastuttava temperamentti.

  • Bella Godivas Parson Staropramen
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Hyvin kehittynyt juniori, jonka runko ei saa vahvistua. Hyvät mittasuhteet. Kaunis nartun pää. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Kaunis kaula ja rodunomainen ryhti. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä häntä, karkea karva. Pysty lapa ja hieman lyhyet etuliikkeet. Riittävä takatyöntö. Oikea temperamentti.

  • Karvahaalarin Aivan Kaunis
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    9kk feminiininen juniori. Hyvät nartun mittasuhteet ja ylälinja. Hyvä pää, korvat ja silmät. Oikea purenta, leveät leuat, toivoisin isommat hampaat. Etuosa tarvitsee aikaa. Runko kesken ja hoikka kunto. Hyvät kulmaukset takaa. Hyvä luusto, käpälät ja häntä. Tänään liian pehmeä karva. Vapaat joustavat liikkeet. Tarvitsee aikaa, lihaa ja uuden turkin. Pigmentti voisi olla syvempi musta.

  • Karvahaalarin Maxine
    Tulos
    ERI 1 SA SERTI
    Arvostelu

    14 kk hyvin kehittynyt juniori, jolla vankka runko. Hyvät mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Hyvä pää, lempeä ilme tummissa silmissä. Hyvät leuat ja purenta. Hyvä vahva kaula. Hyvät raajat kulmauksineen. Hyvä luusto ja häntä. Vapaat joustavat liikkeet, pitkä askel, hieman leveä edessä. Hyvä käytös.

  • Miselin Mesmeric Zircon
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Feminiininen juniori joka tänään unohtanut terrierin kotiin. Kevyt piirteinen pää. Kauniit tummat silmät, oikea purenta, pienet hampaat. Hyvä kaula ja runko. Tasapainoiset liioittelemattomat kulmaukset. Luusto voisi olla voimakkaampi. Hyvä häntä ja karvapeite. Kevyet tasapainoiset liikkeet. Lanneosa korostuu liikkeessä. Ujous syö tyyppiä, mikä vaikuttaa palkintosijaan.

  • Chadbrook Instinct
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Reipas juniori, jolla hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä ylälinja. Hyvä ilmeinen pää. Kuono voisi olla täyteläisempi silmien alta. Hyvät korvat, silmät, leuat ja purenta. Hyvä niska. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Pysty olkavarsi. Hyvä runko ja selkä. Sopivasti kulmautunut takaa. Hyvä luusto ja käpälät. karkea karva. Hyvä nahka. Oikea hännän kiinnitys, hieman iloinen häntä. Liikkuu tasapainoisesti sivusta, löysästi edestä. Hyvä käytös.

  • Pikkuroosan Midsummer Star
    Tulos
    H
    Arvostelu

    16kk iloisesti esiintyvä reipas juniori, jolla hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat ja silmät. Oikea purenta, pienet hampaat. Hyvä kaula ja runko. Hieman löysät kyynärpäät. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto ja häntä. Laadultaan liian pehmeä karva, eikä karvapeite peitä vatsaa ja reisiä. Kevyet liikkeet. Hyvä takatyöntö. Erinomainen temperamentti. Hyvä tyyppi ja rakenne. Turkki määrää palkintosijan.

  • Mindhunter Party Crasher
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    9kk, kookkaan puoleinen vankka runkoinen juniori, jolla hyvät mittasuhteet ja selvä sukupuolileima. Komea pää, kaunis ilme. Tummat silmät. Hyvät korvat ja purenta. Hyvä kaula. Etuosa voisi olla paremmin kulmautunut, sopivasti kulmautunut takaa. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä selkä ja häntä. Oikeaa karkeaa karvaa raajoissa, runko pohjavillassa. Hieman tuhti kunto. Liikkuu tasapainoisesti, hyvällä askeleella. Hyvä temperamentti. Runko ei saa enää vahvistua.

  • Tallitontun Kelpaat Kelle Vaan
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Hyvä koko, mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pää, joskin kuono voisi olla täyteläisempi silmien alta. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvä kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Ikään sopiva runko. Kokoon sopiva luusto. Hyvä häntä. Karva saisi olla karkeampaa ja peittää paremmin vatsan ja reidet. Liikkuu hyvin sivusta, löysästi edestä, ahtaasti takaa. Hyvä käytös.

  • Scotstyles Sandstorm
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Iloisesti esiintyvä juniori. Hyvä koko ja mittasuhteet. Vielä kovin kehittymätön, tarvitsee aikaa. Hyvä ylälinja. Hyvä pään pituus. Hyvät korvat ja purenta. Kauniit tummat silmät. Oikea asentoinen kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä selkä ja häntä. Kokoon sopiva luusto. Hyvä karva. Liikkuu hyvin takaa, löysyyttä kyynärpäissä. Etuliikkeet saisi olla tehokkaammat. Runko tarvitsee aikaa. Viehättävä temperamentti, vielä pentumainen. Puuttuu 1 x P1.

  • Still Top Of Legend
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    15kk maskuliininen juniori, jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä urosmainen pää. Posket ei saa enää vahvistua. Hyvä täyteläinen kuono. Hyvät silmät, leuat ja purenta. Vahva kaula. Hyvin kehittynyt runko, joka ei saa enää voimistua. Vielä mitattavissa. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Suora selkä, hyvä häntä. Hyvä, sileä karvapeite. Liikkuu tasapainoisesti, varsin yhdensuuntaisesti. Vanttera olemus, hyvä käytös.

  • Zodiac V.'T Runsel
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Hyvin liikkuva, maskuliininen juniori, jolla hyvät mittasuhteet ja voimakkuus. Hyvä pään pituus. Oikea ilme. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvä kaula ja runko. Tasapainoiset, liioittelemattomat kulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä selkä ja hännän kiinnitys. Erinomainen karkea karva. Hyvä nahka. Vapaat joustavat liikkeet. Hyvä käytös.

AVO

  • Dama Mysia Zaglada
    Tulos
    H
    Arvostelu

    2v siro narttu, jolla hyvät mittasuhteet ja liian kevyt luusto. Kevyt piirteinen pää. Kuono-osa voisi olla voimakkaampi, leuat leveämmät ja hampaat suuremmat. Hyvät korvat ja silmät. Hyvä kaula ja runko, selkä ja häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Kattava karvapeite. Kevyet lyhytaskeleiset liikkeet joissa hyvä tasapaino. Seisoo hyvin raajoillaan. Hyvä käytös.

  • Miselin Mistral Chick
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Vahvarunkoinen narttu. Hyvät nartun mittasuhteet ja rodunomainen ryhti. Pitkä ja urosmainen pää. Erinomaiset korvat ja kauniit silmät. Hyvä purenta. Hyvä kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Sopiva luusto. Hieman pyöristynyt lanneosa. Aavistuksen luisu lantio, alas kiinnittynyt häntä. Liikkuu hyvin edestä. Erinomainen karkea karva, viehättävä käytös.

  • Abysmal Starlight Express
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Vielä nuori 20 kk uros, jolla jo turhan iso rintakehä. Hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pää, korvat ja purenta. Tummat pyöreät silmät. Hyvä kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Rintakehä ei enää mitattavissa. Hyvä häntä. Hyvä karkea karva, mutta turkki voisi olla tiheämpi. Liikkuu reippaasti, mutta hieman leveästi edestä. Takaliike voisi olla tehokkaampi. Seistessä hyvin tyypikäs. Hyvä käytös.

  • Mystic Sleeping Sun
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Hyvin liikkuva feminiininen narttu, jolla hyvä nartun mittasuhteet. Hyvä pää, korvat, silmät ja purenta. Hyvä kaula ja runko. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä hännän kiinnitys. Karkea karva, joka ei tänään täysin peitä koiraa. Hyvä pitkä askel ja yhdensuuntaisuus. Esiintyy iloisesti. Oikea temperamentti.

  • Miselin Macnair Walden
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Tyylikäs pitkälinjainen uros, jolla selvä sukupuolileima. Hyvä ylälinja. Hyvä pää, korvat ja purenta. Tummat pyöreät silmät. Suhteessa runkoon, päässä voisi olla hieman enemmän pituutta. Hyvä kaula ja runko. Hieman pitkä lanne. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä häntä. Karva saisi olla karkeampaa. Liikkuu hyvin edestä, mutta takaliike saisi olla tehokkaampi.

  • Tallitontun Nais Way
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet ja sukupuolileima sekä ylälinja. Narttumainen pää. Kuono-osa saisi olla voimakkaampi ja leuat leveämmät. Hyvät korvat ja silmät. Hyvä kaula ja runko. Tasapainoiset kulmaukset. Kokoon sopiva luusto. Hyvä häntä. Erinomainen karkea karva. Liikkuu tasapainoisesti. Takana saisi olla enemmän voimaa. Hyvä käytös.