Porvoo KR 2017

Päivämäärä
Paikka
Porvoo
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari Rainer Vuorinen

Tulokset

AVO

  • Tairngire Enigma
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Toivoisin hieman enemmän raajaluustoa ja aavistuksen voimakkaamman pään. Hyvät silmät ja korvat. Oikea rinnan ympärys. Hyvä nahka. Hyvät kulmaukset. Yhdensuuntaiset liikkeet.

  • Bravefellow Wiehkeä Wenus
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 SERTI FI MVA
    Arvostelu

    Kaunis ja tasapainoinen. Hyvä pää, silmät ja korvat. kaunis ylälinja. Oikea rinnanympärys. Hyvä löysä nahka. Hyvä karva. Erittäin hyvät kulmaukset ja liikkeet.

VAL

  • Parsonian Fannie Sperry Steel
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 VSP
    Arvostelu

    Hyvin terverakenteinen, upeasti liikkuva valio. Tasapainoinen pää, kauniit silmät ja korvat. Hieno yläosa ja häntä. Oikea rintakehän tilavuus ja nahka. Hyvä karva. Aivan erinomaiset kulmaukset ja liikkeet.

JUN

  • Chadbrook Instinct
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Erittäin kaunis ja lupaava nuori koira, erittäin lupaava kaunis pää. Erinomaiset korvat, hyvin kaunis ylälinja. Erinomainen rinnan tilavuus. Tasapainoiset kulmaukset. Aivan erinomainen tapa liikkua. Erinomainen karva.

     

  • Still Top Of Legend
    Tulos
    ERI 2 SA PU 3
    Arvostelu

     

    Oikein hyvät mittasuhteet, hyvä uroksen pää. Kauniit korvat. Erinomainen kaula ja selkä. Hyvä häntä, oikea rintakehän ympärys. Hyvä karva ja nahka. Erinomaiset liikkeet.

  • Tairngire Dodge Viper
    Tulos
    ERI 2 SA PU 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Lihaksikas mittasuhteiltaan hyvä ja ryhdikäs koira. Hyvä pää ja silmät ja korvat. Hyvä rintakehän ympärys ja häntä. Hyvä karva ja nahka. Erittäin hyvät liikkeet.

  • Tammenkolon Number One
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Vielä kovin nuori. Pää saa vielä voimistua. Hyvät silmät ja korvat. Rintakehä vielä kevyt. Hyvät kulmaukset. Hyvin karkea karva. Liikkuu hyvin sivusta ja takaa. Edestä hieman sisäkierteisesti.

NUO

  • Tammenkolon Lakritsi
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Nuori narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, silmät ja korvat. Hyvä runko. Tiukka nahka. Hyvä karva. Liikkuu kierteisesti edestä ja takaa. Tarvitsee aikaa.