Helsinki Winner 2019

Päivämäärä
Paikka
Helsinki
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Vesa Lehtonen

Tulokset

VAL

  • Mindhunter Master Of Puppets
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 NORD-SERTI ROP
    Arvostelu

    Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman voimakas runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä joustavalla askeleella, mutta taka-askel voisi olla ulottuvampi. Erinomainen karvanlaatu.

  • Revefotens Leo
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja kaula. Hieman suora ja paikoi takakorkea selkälinja. Hyvä runko ja luusto. Niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu joustavalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Abysmal Rock Rose
    Tulos
    ERI 3 SA
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman voimakas runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu joustaan päättäväisellä askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Cavalli The Full Force Lara
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 NORD-SERTI VSP
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Kuono voisi olla täyttyneempi silmien alta. Hyvä kaula, ylälinja, runko ja luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu joustavan määrätietoisella askeleella.

  • Mystic Sleeping Sun
    Tulos
    ERI 4 SA
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet, mutta hieman urosmainen kokonaisuus. Hyvä pää, kaula ja ylälinja. Hyvä runko ja luusto. Liikkuu terrierimäisen joustavalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Parsonian Lucille Mulhall
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Kuono saisi olla silmien alta täyttyneempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman tukeva runko. Sopiva luusto. Liikkuu sivulta hyvällä askeleella, mutta kovin kapeasti takaa. Hyvä karvanlaatu.

  • Pikkuroosan Kisses And Stars
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hieman pitkänomainen pää. Kuono saisi olla voimakkaampi. Hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu joustavan määrätietoisella askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Red Rock I Vonna Be A Rock Star
    Tulos
    ERI 2 SA PN 2 V-NORD-SERTI
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvät pään mittasuhteet, mutta kauttaaltaan hieman kevyt pää. Hyvä kaula, ylälinja, runko ja luusto. Liikkuu reippaan joustavalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Ani Slippery's Aarreglatt
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvät pään mittasuhteet, mutta kuono saisi olla täyttyneempi silmien alta. Hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Hieman avoimet kyynärpäät. Liikkuu hyvällä askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Rejouir's Happy Days
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet, hyvä pää. Silmänympäryspigmentti voisi olla tasaisempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko. Hieman kevyt luusto. Liikkuu tasapainoisesti, mutta kauttaaltaan hieman lyhyellä ja ponnettomalla askeleella. Tänään hieman harva karvapeite.

  • Chadbrook Roux
    Tulos
    ERI 3 SA
    Arvostelu

    Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä pää. Silmänympäryspigmentti voisi olla voimakkaampi. Hyvä kaula ja ylälinja. Niukasti kulmautunut edestä, hyvin takaa. Hyvä runko. Riittävä luusto. Tänään hieman kuivassa kunnossa. Liikkuu tasapainoisesti. Hyvä karvanlaatu.

  • Watercreek's Adamantem Princeps
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Silmänympäryspigmentti saisi olla voimakkaampi. Hyvä kaula ja ylälinja. Kovin kuroutuva alalinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu reippaalla askeleella. Tänään kovin harvassa karvassa.

  • Karvahaalarin Freddy Krueger
    Tulos
    ERI 2 SA PU 2 V-NORD-SERTI
    Arvostelu

    Erinomaiset mittasuhteet. Hyvät pään mittasuhteet, mutta kuono voisi olla silmien alta täyttyneempi. Hyvä kaula. Paikoin hieman painuva selkälinja. Hyvä runko ja luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu joustavalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

NUO

  • Tammenkolon Unicorn
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Hyvä kaula, mutta hieman pettävä ja takakorkea selkälinja. Lyhyt rintalasta ja kovin nouseva alalinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä joustavalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Fröken Frökens Arne Forfang
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    Hyvä mittasuhteet. Hyvä pää, mutta kuono saa vielä voimistua ja täyttyä. Hyvä kaula. Hieman pyöristyvä selkälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu joustavalla askeleella, mutta voisi kantaa itsensä ryhdikkäämmin. Hyvä karvanlaatu.

  • Junior Top Russell
    Tulos
    ERI 1 SA PU 4 V-SERTI
    Arvostelu

    Tasapainoinen, mutta hieman pitkärunkoinen kokonaisuus. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula. Hieman pyöreyttä lanteen päällä. Hyvä runko ja luusto. Hieman pitkä lanne. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu reippaalla askeleella hieman läpsyttäen edestä. Hyvä karvanlaatu.

  • Mindhunter Xyliana
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hieman kapea ja pitkänomainen pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko ja luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tasapainoisesti, mutta kauttaaltaan kovin lyhyellä ja sipsuttavalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

JUN

  • Ulvomäen Pirkka
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Hieman pitkärunkoinen nuorukainen. Tällä hetkellä hieman pitkähkön omainen pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman kevyt runko. Lyhyt rintakehä ja kovin kuroutuva alalinja. Hieman pitkä lanne. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu ok. Hyvä karvanlaatu.

  • Wizardling's White Dream
    Tulos
    ERI 3 SA
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Silmänympäryspigmentti voisi olla voimakkaampi. Hyvä kaula ja ylälinja sekä runko ja luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu reippaan määrätietoisella askeleella, mutta tällä hetkellä painuu hieman edestä. Hyvä karvanlaatu.

  • Kamunkorven Vikatikki
    Tulos
    ERI 3 SA
    Arvostelu

    Tällä hetkellä hieman matalaraajainen. Hyvä pää. Hyvä karva. Kovin suora selkälinja. Hieman pitkä lanne. Liikkuu hyvällä askeleella sivulta, mutta etuaskel saa vielä tasaantua. Hyvä karvanlaatu.

  • Wizardling's Dream Catcher
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula. Hieman suora selkälinja. Hyvä runko. Hieman kevyt luusto. Niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu terrierimäisen joustavalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Karvahaalarin Kullan Murunen
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, joka vielä tällä hetkellä antaa hieman pyöreän vaikutelman. Hyvä kaula ja ylälinja. Lyhyt rintalasta ja kovin voimakkaasti nouseva alalinja. Liikkuu tasapainoisesti, etuaskel saa vielä tasaantua. Hyvä karvanlaatu.

  • Karvahaalarin Time For Miracles
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvät pään mittasuhteet, mutta kovin kapea ja kevyt kuono, joka saa vielä täyttyä silmien alta. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko, riittävä luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu joustavalla askeleella, mutta kovin kapeasti ja ponnettomasti takaa. Hyvä karvanlaatu.

  • Parsonian Amelia Earhart
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

     

    Tällä hetkellä hieman matalaraajainen nuorukainen. Hyvä pää. Silmänympäryspigmentti voisi olla tasaisempi. Hyvä kaula ja ylälinja, sekä runko ja luusto. Liikkuu tasapainoisesti, mutta hieman jäykästi edestä. Hyvä karvanlaatu.

  • Parsonian Freya Stark
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3 SERTI
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu joustavan reippaalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Tallitontun Roxann
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet, mutta kauttaaltaan vielä kovin kevyt ja kapea nuorukainen. Pitkähkö ja kapea pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tasapainoisesti, mutta kovin kapeasti edestä ja takaa. Hyvä karvanlaatu.

  • Black Eagle’s Nutcracker
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hieman voimakas ja pyöreähkö kallo. Hyvä kaula ja ylälinja. Niukasti kulmautunut edestä, voimakkaasti takaa. Hyvä runko ja luusto. Kääntää kintereitä sisäänpäin seistessään. Liikkuu tasapainoisesti, mutta hieman jäykästi edestä. Hyvä purenta, mutta toinen alakulmahammas painuu voimakkaasti ikeneen.

  • Wizardling's Dream Come True
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Silmänympäryspigmentti saisi olla voimakkaampi. Hyvä karva ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä joustavalla askeleella. Hyvä karvan laatu.

  • Bravefellow Aatos
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hieman voimakas kallo ja kuono-osa saa täyttyä silmien alta. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko, mutta hieman liikaa kuroutuva alalinja. Hyvä luusto. Hieman niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tasapainoisella askeleella, mutta hieman leveästi ja jäykästi takaa, edestä läpsyttäen.

  • Wizardling's Just A Dream
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, mutta kuono saa vielä voimistua. Hyvä kaula. Paikoin hieman pettävä ja takakorkea selkälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu joustavalla askeleella, mutta painuu hieman edestä.

  • Parkpoint Peach Mojito
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3 SERTI
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Silmänympäryspigmentti saisi olla voimakkaampi. Hieman haalea kirsupigmentti. Hyvä kaula ja ylälinja sekä runko ja luusto. Hieman avoimet kyynärpäät. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu määrätietoisen joustavalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Parsonian Otto Sverdrup
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Hieman matalaraajainen kokonaisuus. Hyvä pään malli, mutta hieman pitkä kuono. Hyvä kaula. Hieman pettävä selkälinja. Hyvä runko ja luusto. Niukasti kulmautunut edestä, voimakkaasti takaa. Liikkuu tasapainoisella askeleella. Hyvä karvanlaatu.

VET

  • Karvahaalarin X-Treme
    Tulos
    ERI 1 SA PN 4 V-SERTI ROP-VET
    Arvostelu

    Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja sekä runko ja luusto. Liikkuu joustavalla, hyvällä askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Beleriad U R The One
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet, mutta kauttaaltaan hieman urosmainen veteraani. Hyvä pää, kaula ja selkälinja. Hyvä runko ja luusto. Liikkuu tasapainoisesti, mutta voisi kantaa itsensä ryhdikkäämmin. Hyvä karvanlaatu.

AVO

  • Abysmal Rockland
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula. Hieman laskeva selkälinja. Pyöreähkö runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu sivulta hyvällä askeleella, mutta hieman kapeasti takaa ja leveästi edestä.

  • Abysmal We Have A Winner
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Silmänympäryspigmentti voisi olla voimakkaampi. Hyvä kaula. Seistessä ja liikkeessä hieman laskeva ylälinja. Hyvä luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu määrätietoisen joustavalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

KÄY

  • Tammenkolon Unimog
    Tulos
    ERI 1 SA
    Arvostelu

    Hyvä mittasuhteet. Hyvät pään mittasuhteet, mutta yleisilmeeltään hieman pyöreähkö pää. Hyvä kaula, ylälinja, runko ja luusto. Hieman pitkä lanne. Liikkuu hyvällä joustavalla askeleella, mutta hieman kapeasti edestä. Hyvä karvanlaatu.