Hyvinkää ryhmänäyttely

Päivämäärä
Paikka
Hyvinkää
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Pirjo Hjelm

Tulokset

JUN

  • Kamunkorven Virtapiikki
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopiva. Hyvin naisellinen pää. Hyvä purenta ja silmät. Vähän kevyet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut. Hyvä runko. Riittävästi kulmautunut myös takaa. Liikkuu hyvin.

  • Xenia Of Ascania
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Hyvin naisellinen. Mittasuhteiltaan sopiva. Ilmeikäs pää, johon toivoisin vähän vahvemman kuono-osan. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Vähän niukasti kulmautunut edestä. Hyvä runko ja takaosa. Liikkuu takaa hyvin, edestä vähän löysästi. Hyvälaatuinen turkki, joka saisi kuitenkin olla tiheämpi jaloissa ja alaosissa.

NUO

  • Ani Slippery's Donna Double Dot
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Hyvin naisellinen, mittasuhteiltaan sopiva. Narttumainen pää, kuono-osa saisi olla vahvempi. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Riittävä kaulan pituus. Saisi olla paremmin kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko samoin turkki.

  • Junior Top Russell
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Kookas nuorukainen. Urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Etuosa vähän niukasti kulmautunut. Hyvin kehittynyt runko. Hyvä takaosa. Liikkuu takaa hyvin, edestä vähän epävakaasti.

  • Tammenkolon Unicorn
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Vankka narttu. Hieman urosmainen pää. Hyvä purenta ja silmät. Oikea korva hyvin, ei halua asettaa vasenta. Saisi olla kulmautuneempi sekä takaa että varsinkin edestä. Hyvä runko. Saisi liikkua vähän pidemmällä askeleella.

  • Scream Cracker's Backseat Action
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Kookas nuori uros. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat, kaula ja ylälinja. Niukasti kulmautunut edestä. Hyvin kehittynyt runko. Takaosa saisi olla paremmin kulmautunut ja askel pidempi.

KÄY

  • Arbor Vitae Venus
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    Hyvin naisellinen, mittasuhteiltaan sopiva. Hyvä nartun pää, oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut etuosa. Hyvä runko ja takaosa. Liikkuu hyvin.

  • Tammenkolon Gertrud
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Vankka vähän kookas narttu, jolla vahva hieman urosmainen pää. Purenta ok. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä. Hyvin kehittynyt runko. Vähän niukasti kulmautunut takaa. Liikkuu hieman ahtaasti takaa ja löysästi edestä. Hyvä turkki.

  • Cŵn Annwfn Isegrim
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Vahva sopivan kokoinen uros. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta ja silmät. Pienet liian kevyet korvat. Niukasti kulmautunut edestä. Hyvä runko. Yhdensuuntaiset liikkeet. Askel voisi olla vähän pidempi.

  • Tammenkolon Unimog
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 VARA-SERTI
    Arvostelu

    Vahva ja urosmainen sopusuhtainen kokonaisuus. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Sopivasti kulmautunut. Hyvä runko ja takaosa. Liikkuu hyvin. Esiintyy ryhdikkäästi ja iloisesti.

AVO

  • Arbor Vitae Mars
    Tulos
    T
    Arvostelu

    Tottumattomasti esiintyvä mittasuhteiltaan sopusuhtainen. Hyvä pää, lievä alapurenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä runko. Niukasti kulmautunut myös takaa. Turkinlaatu ok vaikkakin pohjavillassa tänään. Liikettä hyvin vaikea arvostella. Pieni kehätotutus ei olisi pahitteeksi.

  • Fermantes Krinkled White
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI ROP
    Arvostelu

     

    Mittasuhteiltaan oikea sopivan kokoinen. Hyvä pää, oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Niukasti kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko. Yhdensuuntaiset liikkeet. Hyvä turkki.

  • Klainon Erlantti
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopiva. Hyvä uroksen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä. Hyvä runko. Riittävästi kulmautunut takaa. Hyvä turkki rungossa, saisi olla vähän tiheämpää raajoissa. Liikkuu takaa hyvin edestä hieman epävakaasti.

  • Revefotens Leo
    Tulos
    ERI 2 SA PU 3
    Arvostelu

    Ryhdikäs, mittasuhteitaan oikea. Hyvä pää, oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Saisi olla paremmin kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko. Liikkuu hyvin. Hyvä turkki.

VAL

  • Tammenkolon Qarma Is A Bitch
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopiva. Ilmeikäs pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Etuosan pitäisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä runko. Riittävästi kulmautunut takaa. Liikkuu hyvällä askeleella. Turkinlaatu ok, vähän harvaa alaosissa.

VET

  • Beleriad U R The One
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Kookas vankka narttu. Hyvässä kunnossa ikäisekseen, lähes 10 v. Vankka pää hieman urosmainen. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Riittävästi kulmautunut. Hyvä runko. Karkea turkki, tosin vähän harvaa jaloissa ja alaosissa. Liikkeet ok ikäisekseen.

  • Kamunkorven Marsipaani-Miisu
    Tulos
    ERI 1 ROP-VET
    Arvostelu

    Tänään pulskassa kunnossa esitetty mittasuhteiltaan sopiva veteraani narttu. Hyvä pää, purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti hieman niukasti kulmautunut. Hyvä rungon pituus. Liikkuu hyvin.