Ristiina, LUT 28.11.2019

Päivämäärä
Paikka
Ristiina
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Tuomari Matti Hartikka

Tulokset

D-B

  • Tupla-Täplän Valo-Ilmiö
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: vaivaton läpi / vaivaton läpi
    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, ripeä, äänetön

    Koira hyvin luolaan. Kunnon ilmoitusta odotellaan tovi. Vaimeasta ilmoituksesta luukku avataan. Kettu oikealle ja koira seuraa hyvin. Koira painostaa haukkuen ja syöksyen nopeasti pitkälle madalluksen alle. Kettu lyö ja koira väistää palaten heti painostukseen. Painostus tiivistyy ja tuomari keskeyttää vahinkojen välttämiseksi. Erittäin hyvä suoritus tänään.

  • Mymaestro Miselin Mysia Zaglada
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: vaivaton läpi / vaivaton läpi
    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, ripeä, äänetön, kutsulla ohjaajalle

    Koira hyvin luolastoon ja luukkulla kimeä ilmoitus. Avauksesta kettu vasemmalle, mutta koira käväisee oikealle. Koira löytää ketun vasemmalta peräpesästä. Koira aloittaa painostuksen haukkuen madalluksen puolivälistä, kettu lyö pitkälle koiraa vastaan. Koira väistää mutta palaa heti ketun tuntumaan. Koiran painostus on tiivistä ja nopeasti liikkuvaa. Tuomari vakuuttuu koiran taipumuksista ja keskeyttää kokeen. Koira osoittaa erittäin hyvää taipumusta.

  • Kenkku Panokset Kovenee
    Tulos
    B42
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: vaivaton läpi / vaivaton läpi
    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, kertaava, ääntä melko paljon

    Koira hyvin luolastoon. Kuuluva ilmoitus. Avauksesta kettu vasempaan kulmaan, mutta koira käväisee oikealla. Koira pyörähtää ja löytää ketun peräpesästä. Koira aloittaa painostuksen haukkuen madalluksen alta ja tiivistää painostustaan erityisesti pelkäämättä ketun puolustusta. Tuomari keskeyttää koiran taipumukset todettuaan. Hieno suoritus. Ääni tyhjässä pudottaa pari pistettä.

A

  • Tupla-Täplän Lieve-Ilmiö
    Tulos
    A49
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: vaivaton läpi / vaivaton läpi
    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, äänetön, ripeä

    Koira hyvin luolastoon. Kaivaa hiekan kiivaasti haukkuen 3min. Avauksesta kettu vasempaan peräpesään. Koira seuraa hyvin ja aloittaa painostuksen haukkuen madalluksen alkupäästä. KEttu lyö pitkälle vastaan ja koira väistää. Koira vaihtaa painostuksen karkottavaan tyyliin ja hakee vauhtia hakupesältä asti. Pikkuhiljaa painostuksen voima kasvaa ja koira etenee pitkälle madalluksen alle haastaen ketun reilusti. Tuomari keskeyttää vahinkojen välttämiseksi. Erinomaisen taipumuksen omaava luolakoira. Hidas lämpeneminen ottaa pisteen.