Ruotsinpyhtää (Loviisa), LUT 16.11.2019

Päivämäärä
Paikka
Loviisa
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Tuomari Tanja Rinnetmäki

Tulokset

D-B

  • Kenkku Pelikaani Turbiinissa
    Tulos
    D34
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luolan tarkistus: ei madalluksien alta, vajaa, äänetön

    Koira hyvin luolaan. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oik. päätepesään. Koira käy kulmapesässä ja palaa T-pesälle. Tulee nopeasti takaisin ja aloittaa tunnustelevan työskentelyn ahdingon takaa. Etenee kokeen aikana hieman ahdingon alle. Iskun  kestävyys jää tänään toteamatta. Ja koko kokeen ajan työskentely tapahtuu ahdingon takaa lukuun ottamatta pientä hetkeä. Hyvä haukku ja kunto.

  • Tammenkolon Royal Mail
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luolan tarkistus: intoääntä, täydellinen

    Koira hyvin luolaan. Hyvä ilmoitus haukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oik. kulmapesään jonne koira seuraa nopeasti ja aloittaa työskentelyn ahdingon takaa. Etenee määrätietoisesti pikkuhiljaa, eikä välitä ketun iskuista vaan etenee ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Koiralla hyvä kunto ja haukku.

  • Tupla-Täplän Lieve-Ilmiö
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ripeä
    Tyhjän luolan tarkistus: intoääntä, ripeä, +

    Koita hyvin luolaan ja pellille. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oik. päätepesään jonne koira seuraa suht nopeasti ja aloittaa sahaavan työskentelyn. Joka etenee hyvin joka pumppauksella. Kettu iskee useasti ja koira kestää iskut hyvin. Jatkaa todella mallikkaasti pumppaavaa työtään ja etenee joten koe keskeytetään ennen määräaikaa vahinkojen välttämiseksi. Hyvä haukku.

  • Tammenkolon X-Cavator
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luolan tarkistus: lähes täydellinen, intoääntä

    Koira hyvin luolaan. Niukka ilmoitus haukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oik. päätepesään jonne koira seuraa ripeästi. Aloittaa painostuksen ahdingon alkupäästä. Etenee pikkuhiljaa saaden ketun iskemään. Kestää iskut ja pitää paikkansa. Antaa hetken päästä vähän löysää, mutta palaa takaisin ja pakkia ei enää löydy ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Hyvä haukku ja kunto.

  • Tammenkolon Xtra
    Tulos
    B44
    Arvostelu

     Ahdinkoputken läpäisy ok, ok
    Tyhjän luolan tarkistus: ripeä, täydellinen, äänetön

    Koira hyvin luolaan. Niukka ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oik. päätepesään jonne koira seuraa ripeästi. Koiralla on suunta selvillä ja etenee ketun iskuista huolimatta joten koe keskeytetään ennen määräaikaa vahinkojen välttämiseksi. Kova luolakoira.