Pieksämäki LUT 25.07.2020

Päivämäärä
Paikka
Pieksämäki
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

LUT-koe Pieksämäellä 25.07.2020, järj. Parsonrusselinterrierit ry. Tuomari Tiina Tahvanainen

Tulokset

D-B

  • Tammenkolon Zombie
    Tulos
    LUTC 38
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok

    Tyhjän luolan tarkistus: ripeä, täydellinen äänetön

    Koira innolla luolaan ja pellillä ilmoitushaukku. Peltien avauduttua kettu oik. peräpesään, jonne koira seuraa pyrkien madalluksen alle. Kettu puolustautuu ja koira pakittaa. Koira työskentelee madalluksen takana haukkuen. Se yrittää muutaman kerran madallukseen, mutta kettu ei päästä sitä. Tänään kettu määrää koiralle rajat, mikä tiputtaa kehitysastetta.

  • Tupla-Täplän Fizzy Ness
    Tulos
    LUTD 34
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok 

    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, muutama haukahdus

    Koira luolaan ja ilmoitushaukku pellillä. Peltien avauduttua kettu oik. peärpesään. Koira seuraa ja aloittaa työskentelyn haukkuen maalluksen takana. Se yrittää madallukseen, mutta kettu puolustautuu ja koira perääntyy. Koira tyytyy työskentelemään madalluksen takana ja kokeen loppupuolella lähempänä kulmapesää kuin kettua, mikä pudottaa sen kehtitysasteen. 

  • Top Pop's Kid Kaplan
    Tulos
    LUTB 44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok

    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, muutama haukahdus

    Koira innolla luolaan, ja pellillä kiihkeä haukku. Peltien avauduttua kettu vas. kulmapesään jonne koira seuraa ripeästi saaden ketun siirtymään peräpesään. Koira seuraa perässä syvälle madallukseen eikä väistä ketun iskuja. Koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi koiran osoitettua erittäin hyvää taipumusta. 

     

  • Villikujan Pinna Kirreellä
    Tulos
    LUTB 44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok

    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, hieman vikinää

    Koira innolla luolaan ja pellillä kiihkeä haukku. Peltien avauduttua kettu vas. kulmapesään, jonne koira seuraa syvälle madallukseen välittämättä ketun iskuista. Koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi koiran osoitettua erittäin hyvää taipumusta. 

  • Villikujan Hermot Jos Männöö
    Tulos
    LUTB 44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok

    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, äänetön

    Koira ripeästi ahdingosta ja innokas haukku pellillä. Peltien avauduttua kettu vas. kulmapesään, jonne koira seuraa syvälle madalluksen alla. Kettu puolustautu ja koiran väistäessä siirtyy peräpesään. Koira seuraa aloittaen painostuksen syvällä madalluksessa eikä välitä ketun iskuista. Koe keskeytetään koiran osoitettua erittäin hyvää taipumusta. 

A

  • Kenkku Panokset Kovenee
    Tulos
    LUTA 48
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok hidastelua

    Tyhjän luolan tarkistus: vajaa, intohaukkua alussa

    Koira viivyttelee ahdingon läpäisyssä, mutta päästessään sisään luolastoon, kaivaa nopeasti hiekan ja pellillä ilmoitushaukku. Kettu oik. kulmapesään, jonne koira perässä aloittaen vahvan painostuksen madalluksessa. Kettu siirtyy peräpesään, jonne koira seuraa aloittaen madalluksen takaa ja tiivistäen hiljalleen kohti pesää työskentelyään. Se ei välitä ketun iskuista, joten koe keskeytetään. Erinomaista luolatyöskentelyä! Hidastelu ahdingossa, sekä vajaa tyhjän luolan tarkistus pudottavat pisteitä.