Porvoo KR 2020

Päivämäärä
Paikka
Porvoo
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari Pirjo Hjelm

Tulokset

JUN

  • Villikujan Älähy Jiäräpiä
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopiva. Hyvänkokoinen. Urosmainen pää. Hyvä purenta. Silmät voisivat olla tummemmat. Vähän raskaat korvat. Riittävä kaula. Hyvä selkälinja. Sopiva luusto. Hyvä runko. Turhan iloinen häntä. Liikkuu vähän kinnerahtaasti takaa. Muuten liikkeet ok. Hyvä turkki.

NUO

  • Wizardling's White Dream
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopiva. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman niukasti mutta tasapainoisesti kullmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko. Liikkuu hyvin. Hyvä turkki.

  • Karvahaalarin Kullan Murunen
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopiva. Melko vankka pää jossa hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Saisi olla paremmin kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko. Liikkeet saisivat olla ponnekkaammat. Hyvä turkki.

AVO

  • Klainon Erlantti
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Urosmainen, hieman pitkä pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut etuosa. Hyvä runko ja takaosa. Hyvälaatuinen turkki. Liikkeet ok.

  • Abysmal Rockland
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopusuhtainen. Hyvä pää ja purenta. Hyvät silmät vähän raskaat korvat. Riittävä kaula hyvä ylälinja. Saisi olla paremmin kulmautunut varsinkin edestä mutta myös takaa. Hyvä runko. Kovin ohuessa turkissa tänään. Liikkuu vähän ahtaasti takaa.

JUN

  • Abysmal Northern Star
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Sopusuhtainen kokonaisuus. Hyvin naisellinen. Hyvä nartun pää. Hyvä purenta ja silmät. Hieman epävakaat korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut edestä. Hyvä runko ja takaosa. Tasapainoiset tarmokkaat liikkeet.

  • Of Roman Hill Queen
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan ok. Hyvin naisellinen. Hyvä pää ja purenta sekä silmät. Hieman raskaat korvat. Vähän niukasti kulmautunut edestä. Hyvä runko ja takaosa. Liikkeet ok.

VAL

  • Tammenkolon Unicorn
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopiva. Melko voimakaskalloinen pää. Hyvä purenta ja silmät. Korvat saisivat olla varmemmat. Hyvä kaula ja ylälinja. Saisi olla paremmin kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko. Hyvä karkea karva. Voisi liikkua vähän pidemmällä askeleella.

VET

  • Kuivasalmen Söpöliini
    Tulos
    ERI 1 ROP-VET
    Arvostelu

    11v. Ikäisekseen hyväkuntoinen veteraani. Hyvä pää ja purenta sekä silmät. Turhan kevyet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä. Hyvä runko ja takaosa. Liikkuu hyvin.