Vihti LUT 20.10.2020

Päivämäärä
Paikka
Vihti
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Lut-koe Vihdissä 20.10.2020, järj. Parsonrusselinterrierit ry & Suomen Kettuterrierit ry. Tuomari Tiina Tahvanainen

 

Tulokset

D-B

 • Top Pop´s Jägare
  Tulos
  LUTB 43
  Arvostelu

  Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok

  Tyhjän luolan tarkistus: äänetön, hieman vajaa

  Koira reippasti pellille ja ilmoitushaukku. Peltien avauduttua kettu vas. kulmapesään. Koira seuraa ja saa ketun siirtymään peräpesään. Koira seuraa ja aloittaa pumppaavan painostuksen. Se palaa aina syvälle madallukseen ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Hieman vajaa tyhjän luolan tarkastus pudottaa pisteen.

   

   

 • Arbor Vitae Mars
  Tulos
  LUTB 40
  Arvostelu

  Ahdinkoputken läpäisy: ok / 

  Tyhjän luolan tarkistus: äänekäs, vajaa

  Koira vauhdikkaasti pellille ja ilmoitushaukku. Peltien avauduttua kettu oik. kulmapesään. Koira seuraa syvälle madallukseen ja saa ketun siirtymään peräpesään. Koira seuraa ja aloittaa voimakkaan painostuksen. Kettu iskee ja koira väistää, mutta yrittää heti perään takaisin madallukseen. Se ei enää väistä ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Äänekäs tyhjä luola tiputtaa pisteitä.

   

   

   

 • Top Pop´s Kali Reis
  Tulos
  LUTB 44
  Arvostelu

  Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok

  Tyhjän luolan tarkistus: nopea, täydellinen, äänetön

  Koira ripeästi pellille ja ilmoitushaukku. Peltien avauduttua kettu vas. kulmapesään. Koira seuraa ja saa ketun siirtymään peräpesään. Koira seuraa syvälle madallukseen ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi.

   

 • Tammenkolon Ämmä
  Tulos
  LUTB 44
  Arvostelu

  Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok

  Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, äänetön

  Koira pellille ja kiihkeä ilmoitushaukku. Peltien avauduttua kettu vas kulmapesään. Koira seuraa ja aloittaa kiihkeän haukkutyöskentelyn. Se saa ketun iskemään ja pakittaa madalluksen taakse. Kettu siirtyy vas. peräpesään. Koira seuraa ja jatkaa työskentelyä madalluksen takana. Kokeen loppupuolella se alkaa tiivistää työskentelyään ja koe keskeytetään koiran osoitettua erittäin hyvää taipumusta.

A

 • Top Pop´s Hustler
  Tulos
  LUTA 50
  Arvostelu

  Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok

  Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, hieman vikinää

  Koira luolaan ja ripeästi hiekan läpi pellille. Peltien avauduttua kettu vas. peräpesään. Koira seuraa perässä eikä väistä ketun iskuja ja koe keskeytetään. Erinomaista työskentelyä.

   

   

 • Tammenkolon Zombie
  Tulos
  LUTA 50
  Arvostelu

  Ahdinkoputken läpäisy: ok / ok

  Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen / äänetön

  Koira nopeasti hiekasta läpi ja pellille, jossa ilmoitushaukku. Peltien avauduttua kettu vas. peräpesään. Koira seuraa hitaasti madalluksen taakse haukkuen. Se etenee madallukseen ja saa ketun puolustautumaan. Koira ei väistä iskuja ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi.