Elonäyttely KR 2021

Päivämäärä
Paikka
Mynämäki
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

AVO

  • Tusiquevales Easy Pease Lemon Squezzy
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 SERTI
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi, koko ja mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvät silmät ja korvat, oikea purenta. Tyypillinen ylälinja. Hyvä häntä. RIittävästi kulmautunut. Varsin vahva runko käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu ja kunto. Liikkuu sujuvasti hyvällä askeleella, levesäti edestä. Hyvä käytös.

VAL

  • Abysmal Steady Rock Star
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 VSP
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi, koko ja mittasuhteet. Erittäin hyvä pää. Viehättävä ilme. Hyvät silmät ja korvat. Oikea ilme. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Sopivasti kulmautunut. Sopiva rungon vahvuus. Helposti käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu ja kunto. Sujuvat yhdensuuntaiset liikkeet. Miellyttävä käytös.

  • Sopravento Emily
    Tulos
    ERI 2 SA PN 3
    Arvostelu

    Kookkaanpi, mutta tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea vahva narttu. Hyvä pää ja ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Niukasti kulmautunut edestä, hyvin takaa. Rintakehä käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hieman lyhyellä askeleella. Hyvä käytös.

  • Junior Top Russell
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 ROP
    Arvostelu

    Laadukas, tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen valiouros. Oikea purenta, erittäin hyvä pää ja ilme. Hyvät silmät ja korvat. Tyypillinen ylälinja ja häntä. Sujuvasti kulmautunut. Erinomainen karvanlaatu ja kunto. Rintakehä käsin mitattavissa. Yhdensuuntaiset sujuvat liikkeet. Esiintyy mallikkaasti. Kaunis kokonaisuus.

JUN

  • Karvahaalarin Härski Hartikainen
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Kookas, mutta tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea juniori. Erittäin hyvä pää ja purenta. Oikea ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Niukasti kulmautunut etuosa. Riittävät takakulmaukset. Rintakehä käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu sujuvasti vielä hieman löysästi edestä. Hyvä käytös.

  • Karvahaalarin Lara Croft
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen, mittasuhteiltaan hyvä narttu, joka esitetään tänään kovin lyhyyessä ja ohuessa karvassa, mikä vaikuttaa yleisilmeeseen. Purenta ok. Erittäin hyvä pää ja ilme. Hyvät silmätja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Hieman niukasti kulmautunut edestä, sujuvasti takaa. Rintakehä käsin mitattavissa. Sujuvat yhdensuuntaiset liikkeet. Hyvä käytös.

  • Silfversten's The Notebook
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen. Mittasuhteiltaan hyvä narttu. Kevyt runko. Runko saa vielä täyttyä. Hyvä pään malli, oikea purenta. Hyvät silmät, korvat ja ilme. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Niukasti kulmautunut edestä, riittävästi takaa. Hyvä karvanlaatu ja kunto. Liikkuu hieman lyhyellä askeleella edestä. Hyvä käytös.

  • Wizardling's Wonder Woman
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Oikea tyyppi ja hyvät mittasuhteet, vahva runko mutta käsin mitattavissa. Oikea purenta. Hyvä nartun pää. Hyvät silmät ja korvat. Silmäpigmentti saisi olla paksumpi. Hyvä ylälinja ja häntä. Riittävästi kulmautunut. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella, hieman löysästi edestä. Hyvä käytös.

VET

  • Ani Slippery's Aarreglatt
    Tulos
    ERI 1 ROP-VET
    Arvostelu

    8-vuotias hyvässä kunnossa oleva veteraaniherra. Hieman kevyt kuono-osa, muuten hyvä pää. Puenta ok. Hyvät silmät, korvat ja ilme.  Hyvä ylälinja ja häntä. Hieman niukasti kulmautunut. Vahva runko käsin mitattavissa. Liikku sujuvasti hieman lyhyellä askeleella. Hyvä karvanlaatu. Miellyttävä käytös.

     

NUO

  • Amico Terrier's Dizzy Miss Lizzy
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Oikea tyyppi, koko ja mittasuhteet. Kevyt kuono-osa muuten hyvä pää. Purenta ok. Hyvät silmät, korvat ja ilme. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Niukasti kulmautunut edestä, suora olkavarsi. Riittävät takakulmaukset, rintakehä käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hieman kapeasti takaa, löysästi edestä, hyvä käytös.