Iitti Mejä 5.6.2021

Päivämäärä
Paikka
Iitti
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
MEJÄ

Tuomari Jyri Salmi

Tulokset

AVO (MEJÄ)

  • Precious Pearl Jackpot
    Tulos
    AVO 2 / 34
    Arvostelu

    Alkumakuu tutkitaan hyvin ja Wilson saatellaan rauhassa matkaan. Ohjausalueen jälkeen lasketaan joukkio kahdesti ja lähdetään kävelyvauhtua etenemään pääosin maavainuiseen työhön. Väliin rengastetaan tarkistuksia kaikilla osuuksilla. Ensimmäinen kulma oiotaan niukasti. Toisen osuuden puolivälin tienoilla keskittyminen verijälkeen herpaantuu hetkeksi ja jäljellä erkaannutaan hukkaan asti. Palautus jäljelle ja työ jatkuu. Toinen kulma löytyy, makaus merkataan hienosti. Uusi suunta haetaan pistolla taakse. Kaadolle suoraan ja sorkka kantoon. Hieno suoritus koiralta pienestä hassista huolimatta. 

  • Precious Pearl Ideal Choice
    Tulos
    AVO -
    Arvostelu

    Jo alkumakuuta ennen Hetalla on into niin pinkeänä, että malttaa vaivoin pysähtyä ja pikaisesti tökätä makuuta. Ohjaaja tekee kaikkensa tehtävän kirkastamiseksi ja vihdoin koira pääsee matkaan. Valtaosaltaan ilmavainulla kuljetaan jäljen tuntumassa osuuden puoliväliin, jossa määrätietoinen tehtävän vaihto ja hukka. Osoitetaan puhdas jälki ja sama meno. Päästään liki kulmaa, nenä nousee vielä ylemmäs ja verijälki jää. Uusi yritys kulmamakuulta ja jo 10 metrin jälkeen nenä osoittaa poispäin, jolloin ohjaaja keskeyttää kokeen. 

  • Norparson Elite To Precious Pearl
    Tulos
    AVO 0
    Arvostelu

    Alkumakuu varovasti ja ohjattu osuus tarkasti. Palan matkaa jäljestettyään Hertta istuu mättäälle, mutta lähtee jatkamaan ohjaajan kehotuksesta. Edetään jälkeä rauhallista kävelyvauhtia, osin maavainulla ensimmäisen kulman tuntumaan, jossa riistanjäljet vievät voiton ja tuomitaan kolme hukkaa peräperään. Harjoitellen loppuun ja sorkka kantoon. Osaahaan Hertta, kun vaan elämä opettaa suorittamaan joka tehtävän kerralla loppuun. 

VOI (MEJÄ)

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    VOI 1 / 43
    Arvostelu

    Kiihkeästi jäljelle, ohjaajan jarrutellessa. Jarrutettu vauhti on vallan mukavaa ja nenä käy vuoroin maassa, vuoroin ilmassa. Työskentely on jälkiuraa haarukoivaa ja varmistelevaa. Kaikki makuut liikkeestä. Normikulmat taitavasti ja katko rengastaen yhdellä yrittämällä. 3. osuuden loppupuolella keli meinasi saada koneen keittämään, mutta onneksi vettä ja rahkasammalta löytyi eikä taukokaan venynyt liiaksi. Loppujäljestä hienosti sorkalla, joka kannettiin autolle. Koira, jolla on intoa, taitoa ja huumoria. Ilo seurata.