Iitti VERI 7.8.2021

Päivämäärä
Paikka
Iitti Säyhtee
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
VERI

Ylituomari Asko Kukkola

Tulokset

VERI

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    VERI2
    Arvostelu

    Haku: Vauhdilla veteen. Ui koko hakuruudun alaosan erittäin hyvin, jopea useaan kertaan. Uintikuvio on täydellistä, mutta tänään kattaa vain hakuruudun alaosan. 5p.

    Nouto: Irti ohjaajan vierellä. Ui linnulle ja takaisin rantaan. Empien tuo lähemmäs ohjaajaa. Pari kertaa tiputtaen, mutta lopulta käteen. 8p.

    Jäljestäminen: Nopea jäljestys linnulle, jonka tuo suoraan ohjaajan käteen. 10p.

  • Precious Pearl Femme Fatale
    Tulos
    VERI1
    Arvostelu

    Haku: Yhdellä käskyllä veteen. Ui upeasti alaosan sekä keskialueen, sekä hakuruudun yläosan alalaitaa, molemmin puolin. 8p.

    Nouto: Pidetään kevyesti kiinni. Suoraan linnulle ja tuuli painaa koiraa ja lintua. Ui rantaan ja hiissaa pätkä kerrallaan lintua aina ohjaajalle asti. 7p.

    Jäljestys: Iloisesti jälkeä pitkin hyppien noutaa linnun, jonka tuo ohjaajalle käteen. 10p.

  • Kamunkorven Vaakon Nakki
    Tulos
    VERI1
    Arvostelu

    Haku: empii veteenmenoa. Häntä heiluu ja halua uida on, mutta kynnys uida on tiukilla. Kunnon kehuilla kaaressa loikkaa veteen. Useamman kerran, mutta käy vain pyörähtämässä kunnes ohjaaja saa koiran uimaan taitojensa mukaan. 7p.

    Nouto: Kevyesti kiinni. Menee rantaan ja tekee tilannearvion ennen kuin lähtee uimaan. Suoraan linnulle ja takaisin rantaan. Joutuu punnertamaan itsensä kuivalle maalle ja tuo linnun ohjaajan viereen. 9p.

    Jäljestys: Reippaasti suoraan jälkeä pitkin linnulle, jonka noutaa ja luovuttaa ohjaajalle käteen. 10p.