Kajaani RN 2021

Päivämäärä
Paikka
Kajaani
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

JUN

 • Karvahaalarin Mini Magic Man
  Tulos
  EH 2
  Arvostelu

  Hyvän tyyppinen ja kokoinen, vielä hieman ujosti esiintyvä junioriuros. Kuono-osa saa vielä voimisus. Oikea purenta. Tummat silmät, hyvä karva. Sopiva kaulanpituus ja luusto. Eturinta ja runko saavat vielä voimistua. Sopivat kulmaukset. Hieman luisu lantio ja alhainen hännän kiinnitys. Liikkuu melko hyvin. Tarvitsee aikaa kehittyäkseen.

 • Mindhunter Kiss'n Tell
  Tulos
  EH 1
  Arvostelu

  Hyvän tyyppinen, hieman kookas junioriuros. Kuono-osa voisi olla hieman täyteläisempi. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Sopiva kaulanpituus. Hyvä luusto. Eturinta ja runko saavat vielä kehittyä ja kulmaukset vielä parantua. Melko hyvä hännän kiinnitys. Liikkuu hyvin. Hyvä käytös.

 • Mindhunter Hidden Diamond
  Tulos
  ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP
  Arvostelu

  Erittäin hyvän tyyppinen ja kokoinen juniorinarttu, jolla ihana terrierin temperamentti. Oikeanmallinen pää, kuono-osa saa vielä vahvistua. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Kaunis kaulalinja. Luusto voisi olla vahvempi. Hyvä eturinta ja runko. Sopivat kulmaukset. Erittäin hyvä takaosa. Liikkuu hyvin.

 • Watercreek's Cool Cloudberry
  Tulos
  ERI 2
  Arvostelu

  Erittäin hyväntyyppinen juniorinarttu. Hyvä koko. Kuono-osa saisi olla hieman vahvempi ja leuat leveämmät. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaulalinja, samoin luusto ja käpälät. Sopiva eturinta. Hyvä runko ja kulmaukset. Melko hyvä hännän kiinnitys. Voisi liikkua paremmalla taka-askeleella. Hyvä käytös.

AVO

 • Maitomiehen Je Daredevil
  Tulos
  ERI 1
  Arvostelu

  Erittäin hyvän tyyppinen ja kokoinen uros. Hyvä pää. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Sopiva kaulanpituus. Hyvä runko. Saisi olla paremmin kulmautunut niin edestä kuin takaa. Hieman kapea reisi. Hyvä hännän kiinnitys. Liikkuu hyvällä askeleella. Turkki ei parhaassa kunnossa. Hyvä käytös.

 • Maitomiehen Je Jessica Jones
  Tulos
  EH 1
  Arvostelu

  Erittäin hyväntyyppinen ja -kokoinen narttu. Kuono-osa saisi olla vahvempi. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaulanpituus. Luusto voisi olla hieman vahvempi ja eturinta parempi. Lyhyt rintakehä. Sopivat kulmaukset. Hännän kiinnitys saisi olla parempi. Liikkuu hyvin. Hyvä käytös, mutta lisätemperamentti ei olisi pahitteeksi