Tuusniemi RN 4.7.2021

Päivämäärä
Paikka
Tuusniemi
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

JUN

 • Karvahaalarin Lara Croft
  Tulos
  ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP
  Arvostelu

  Erittäin hyväntyyppinen. Hyvä pää ja karva. Hyvä kaula. Erinomainen runko. Erinomaiset takakulmaukset. Hyvä häntä ja karva. Liikkuu hieman löysästi edestä, muuten hyvin.

 • Watercreek's Cool Cloudberry
  Tulos
  ERI 2 SA PN 2 V-SERTI
  Arvostelu

  Erittäin hyvän tyyppinen, edestä hieman niukasti kulmatunut. Lentävät korvat. Hieman kevyt kuono. Hyvä takaosa ja häntä. Hyvä karva. Hyvät sivuliikkeet.

 • Wild Dancer's So Sweet And My
  Tulos
  EH 3
  Arvostelu

  Todella voimakasrunkoinen. Kookas, Hyvä eturinta. Vahva selkä. Riittävät taka-, niukat etukulmaukset. Hyvä karva. Toivottavasti ei enää vankistu.

 • Karvahaalarin Mini Magic Man
  Tulos
  EH 2
  Arvostelu

  Ylärajalla oleva hyväntyyppinen hieman lanneosaansa köyristävä sekä seistessä, että liikkeessä. Hieman pitkä kuono. Niukat etu- ja takakulmaukset. Hieman alas kiinnittynyt häntä. Hyvä karva. Liikkuu löysästi edestä. Toivottavasti ei enää kasva.

 • Mindhunter Kiss'n Tell
  Tulos
  ERI 1
  Arvostelu

  Ylärajalla. Erinomainen tyyppi. Hyvä pää ja ilme. Hieman niukat etu- ja takakulmaukset. Kaunis ylälinja. Hyvä häntä. Hyvä karva. Toivottavasti ei enää kasva.

AVO

 • Karvahaalarin Time For Miracles
  Tulos
  ERI 1
  Arvostelu

  Erittäin hyvän tyypinen. Oikeanmallinen, mutta hieman ? pää. Hyvä kaula, ylälinja ja häntä. Löysät kyynerpäät ja pysty olkavarsi. Riittävät takakulmaukset. Hyvä karvan laatu. Liikkuu kovin löysästi edestä ja maa-ahtaasti takaa.

 • Bull Brother's A Star Is Born
  Tulos
  ERI 1 SA PU 1 SERTI VSP
  Arvostelu

  Hyvä koko ja tyyppi. Kauniit korvat ja hyvä pää. Erinomainen kaula, ylälinja ja häntä. Niukahko etu-, hyvät takakulmaukset. Liikkuu hieman löysästi edestä. Erinomainen karva.

KASV

 • Karvahaalarin
  Tulos
  1 KP ROP-KASV
  Arvostelu

  Kolmesta eri yhdistelmästä. Riittävän tasalaatuinen ryhmä. Hyvät karvanlaadut. Oikeat mittasuhteet, yhtä lukuunottamatta. Miellyttävät käytökset.

AVO

 • Karvahaalarin If I Had You
  Tulos
  EH 2
  Arvostelu

  Kookas, hyvin vahvarunkoinen. Hyvä pää. Hyvä eturinta. Kovi pyöreä rintakehä. Köyristää hieman lanneosaa sekä seistessä, että liikkeessä. Hyvä karva. Liikkuu löysästi edestä.