Tuusniemi RN 4.7.2021

Päivämäärä
Paikka
Tuusniemi
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

JUN

  • Wild Dancer's So Sweet And My
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Todella voimakasrunkoinen. Kookas, Hyvä eturinta. Vahva selkä. Riittävät taka-, niukat etukulmaukset. Hyvä karva. Toivottavasti ei enää vankistu.

  • Karvahaalarin Mini Magic Man
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Ylärajalla oleva hyväntyyppinen hieman lanneosaansa köyristävä sekä seistessä, että liikkeessä. Hieman pitkä kuono. Niukat etu- ja takakulmaukset. Hieman alas kiinnittynyt häntä. Hyvä karva. Liikkuu löysästi edestä. Toivottavasti ei enää kasva.

  • Mindhunter Kiss'n Tell
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Ylärajalla. Erinomainen tyyppi. Hyvä pää ja ilme. Hieman niukat etu- ja takakulmaukset. Kaunis ylälinja. Hyvä häntä. Hyvä karva. Toivottavasti ei enää kasva.

  • Karvahaalarin Lara Croft
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Erittäin hyväntyyppinen. Hyvä pää ja karva. Hyvä kaula. Erinomainen runko. Erinomaiset takakulmaukset. Hyvä häntä ja karva. Liikkuu hieman löysästi edestä, muuten hyvin.

  • Watercreek's Cool Cloudberry
    Tulos
    ERI 2 SA PN 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen, edestä hieman niukasti kulmatunut. Lentävät korvat. Hieman kevyt kuono. Hyvä takaosa ja häntä. Hyvä karva. Hyvät sivuliikkeet.

AVO

  • Karvahaalarin Time For Miracles
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyypinen. Oikeanmallinen, mutta hieman ? pää. Hyvä kaula, ylälinja ja häntä. Löysät kyynerpäät ja pysty olkavarsi. Riittävät takakulmaukset. Hyvä karvan laatu. Liikkuu kovin löysästi edestä ja maa-ahtaasti takaa.

  • Bull Brother's A Star Is Born
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    Hyvä koko ja tyyppi. Kauniit korvat ja hyvä pää. Erinomainen kaula, ylälinja ja häntä. Niukahko etu-, hyvät takakulmaukset. Liikkuu hieman löysästi edestä. Erinomainen karva.

KASV

  • Karvahaalarin
    Tulos
    1 KP ROP-KASV
    Arvostelu

    Kolmesta eri yhdistelmästä. Riittävän tasalaatuinen ryhmä. Hyvät karvanlaadut. Oikeat mittasuhteet, yhtä lukuunottamatta. Miellyttävät käytökset.

AVO

  • Karvahaalarin If I Had You
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Kookas, hyvin vahvarunkoinen. Hyvä pää. Hyvä eturinta. Kovi pyöreä rintakehä. Köyristää hieman lanneosaa sekä seistessä, että liikkeessä. Hyvä karva. Liikkuu löysästi edestä.