Elonäyttely 2022 KR

Päivämäärä
Paikka
Turku
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

JUN

 • Wizardling's Girl Like You
  Tulos
  ERI 2
  Arvostelu

  Mittasuhteiltaan sopiva, hyvä ilmeikäs pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Niukasti kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko ikäisekseen. Liikkeet ok.

 • Hurja-Hildan Onnenonkija
  Tulos
  EH 3
  Arvostelu

  Mittasuhteiltaan ok. Hyvä pää, oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Saisi olla paremmin kulmautunut sekä edestä, että takaa. Hieman kevyt raajojen luusto, sopiva rungon pituus. Takaliikkeet ok, edestä leveät.

 • Scream Cracker's Emily Joe
  Tulos
  ERI 1 SA JUN-SERTI SERTI ROP-JUN
  Arvostelu

  Mittasuhteiltaan sopiva, hyvä ilmeikäs pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Vähän niukasti kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko. Liikkeet ok.

 • Scream Cracke's Emma Lee
  Tulos
  EH 4
  Arvostelu

  Mittasuhteiltaan ok, kauttaaltaan vähän kevyt narttu. Hyvä ilmeikäs pää.  Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä ylälinja vähän kevyt raajojen luusto. Runko saa vielä vankistus. Niukasti kulmautunut sekä edestä että takaa. Liikkeet ok.

AVO

 • Mindhunter Xenia
  Tulos
  ERI 2
  Arvostelu

  Sopivan vahvuinen mittasuhteiltaan ok. Hyvä ilmeikäs pää. Hyvä purenta, silmät ja korva. Hyvä kaula, köyristää selkäänsä, varsinkin liikkeessä. Vähän niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvin kehittynyt runko. Liikkeet ok.

 • Wizardling's Wonder Woman
  Tulos
  ERI 1 SA PN 4
  Arvostelu

  Mittasuhteiltaan tasapainoinen. Hyväilmeinen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Sopivasti kulmautunut, hyvä runko ja takaosa. Liikkuu hyvin.

VAL

 • Hurja-Hildan Avella
  Tulos
  ERI 1 SA PN 3 VASERTI
  Arvostelu

  Mittasuhteiltaan sopiva. Hyvä ilmeikäs pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Vähän niukasti kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko. Liikkeet ok.

 • Mindhunter Ready Steady Go
  Tulos
  ERI 1 SA PU 1 ROP
  Arvostelu

  Tasapainoinen kokonaisuus. Hyvä ilmeikäs pää. Hyvä purenta ja silmät, hyvät korvat silloin kun haluaa ne näyttää. Kaunis kaula ja ylälinja. Hieman niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä runko, liikkuu hyvin.

VET

 • Karvahaalarin Piece Of Cake
  Tulos
  ERI 1 SA PN 1 ROP-VET VSP
  Arvostelu

  Hyvässä kunnossa esitetty veteraaninarttu. Sopivat mittasuhteet. Kaunis ilmeikäs nartun pää. Hyvä purenta. Hyväkuntoiset hampaat. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman niukasti mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä runko. Liikkuu hyvin.

NUO

 • Parsonian Personal Jesus
  Tulos
  ERI 1
  Arvostelu

  Vankka ikäisekseen hyvin kehittynyt, vahva urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Vähän niukasti kulmautunut sekä edestä että varsinkin takaa. Hyvä runko. Liikkeet ok.