Elonäyttely 2022 KR

Päivämäärä
Paikka
Turku
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

AVO

  • Mindhunter Xenia
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Sopivan vahvuinen mittasuhteiltaan ok. Hyvä ilmeikäs pää. Hyvä purenta, silmät ja korva. Hyvä kaula, köyristää selkäänsä, varsinkin liikkeessä. Vähän niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvin kehittynyt runko. Liikkeet ok.

  • Wizardling's Wonder Woman
    Tulos
    ERI 1 SA PN 4
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan tasapainoinen. Hyväilmeinen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Sopivasti kulmautunut, hyvä runko ja takaosa. Liikkuu hyvin.

VAL

  • Hurja-Hildan Avella
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3 VASERTI
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopiva. Hyvä ilmeikäs pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Vähän niukasti kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko. Liikkeet ok.

  • Mindhunter Ready Steady Go
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 ROP
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonaisuus. Hyvä ilmeikäs pää. Hyvä purenta ja silmät, hyvät korvat silloin kun haluaa ne näyttää. Kaunis kaula ja ylälinja. Hieman niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä runko, liikkuu hyvin.

VET

  • Karvahaalarin Piece Of Cake
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 ROP-VET VSP
    Arvostelu

    Hyvässä kunnossa esitetty veteraaninarttu. Sopivat mittasuhteet. Kaunis ilmeikäs nartun pää. Hyvä purenta. Hyväkuntoiset hampaat. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman niukasti mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä runko. Liikkuu hyvin.

NUO

  • Parsonian Personal Jesus
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Vankka ikäisekseen hyvin kehittynyt, vahva urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Vähän niukasti kulmautunut sekä edestä että varsinkin takaa. Hyvä runko. Liikkeet ok.

JUN

  • Hurja-Hildan Onnenonkija
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan ok. Hyvä pää, oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Saisi olla paremmin kulmautunut sekä edestä, että takaa. Hieman kevyt raajojen luusto, sopiva rungon pituus. Takaliikkeet ok, edestä leveät.

  • Scream Cracker's Emily Joe
    Tulos
    ERI 1 SA JUN-SERTI SERTI ROP-JUN
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopiva, hyvä ilmeikäs pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Vähän niukasti kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko. Liikkeet ok.

  • Scream Cracke's Emma Lee
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan ok, kauttaaltaan vähän kevyt narttu. Hyvä ilmeikäs pää.  Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä ylälinja vähän kevyt raajojen luusto. Runko saa vielä vankistus. Niukasti kulmautunut sekä edestä että takaa. Liikkeet ok.

  • Wizardling's Girl Like You
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopiva, hyvä ilmeikäs pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Niukasti kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko ikäisekseen. Liikkeet ok.