Inkoo LUME 5.12.2022

Päivämäärä
Paikka
Inkoo
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUME

Ylituomari Janne Isoaho

Tulokset

 • Love In Vai vom Ebersburger Holz
  Tulos
  LUME 1
  Arvostelu

  Maaluola, jossa oli yksi käytössä oleva sisäänmenoaukko ja laajuutta 7 x 9 m ja syvyyttä 0,6-1,5 m. Luola oli helpohko. Koira lasketaan luolastoon tuomarin luvalla. Koira aloittaa painostamisen haukkumalla saaden riistan lopulta peräpesään. 59 min kohdalla riista liikkuu hivenen ja koira pysäyttää riistan paikoilleen pitäen hallinnassaan niin kauan kun aika tuli täyteen. Tuomari antaa luvan avata luolaston ja reiästä saadaan koira sekä supikoira ylös. Tulos annettu klo 17.

  Haku 3 min. Riistatyöskentely 111 min.

 • Tammenkolon Zombie
  Tulos
  LUME 1
  Arvostelu

  Maaluola, jossa oli neljä sisäänmenoaukkoa ja laajuutta 6 x 10 m ja syvyyttä 0,8-1,5 m. Koira lasketaan luolastoon tuomarin luvalla. Koira aloittaa painostamisen haukkumalla ja saa riistan peräpesään pitäen riistan siellä paikoillaan, ajan tullessa täyteen tuomari antaa kaivuuluvan. Kaivuuaukosta saadaan supikoira ja koira pois. Tulos annettu klo 10.35.

  Haku 5 min. Riistatyöskentely 40 min.

 • Tammenkolon Bullet
  Tulos
  LUME 1
  Arvostelu

  Maaluola, jossa oli neljä sisäänmenoaukkoa ja laajuutta 6 x 10 m ja syvyyttä 0,8-1,5 m. Koira lasketaan luolaan tuomarin luvalla, minuutin jälkeen kuuluu rähähdys ja muutama haukahdus, sen jälkeen tuomarin ollessa sisäänmenoaukolla supikoira koittaa ulos luolastosta. Koeavustaja saa kiinni riistasta, mutta ote irtoaa ja riista pakenee puoli metriä syvemmälle jääden kuitenkin näkyviin, riistaa kiinni otettaessa riista pakenee ja koira aloittaa painostamisen haukkumalla, mutta pysäyttää kuitenkin riistan. Riista ja koira kaivetaan esille ja näin saadaan supikoira saaliiksi. Klo 9.12 ilmoitettiin tulos.

  Haku 1 min. Riistatyöskentely 1 min.