Kuopio RN

Päivämäärä
Paikka
Kuopio
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

NUO

  • Celoco Superstar
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    22kk. Siro narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä koko, korvat ja silmät. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi. Hyvä purenta, kaula ja runko. Tasapainoiset kohtuulliset kulmaukset. Kevyt luusto. Hyvä häntä. Karva saa karheutua. Liikkuu reippaasti, hyvin edestä, mutta takaliike jää rungon alle ja lanneosa köyristyy hieman. Hyvä käytös.

  • Mindhunter Nutshell
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    19kk, selvä sukupuolileima, hyvät mittasuhteet. esitetään tänään turhan tukevassa kunnossa. Narttumainen pää, kevyt kuono-osa. Turhan kevyet korvat, asettuvat koiran halutessa kuitenkin hyvin. Hyvät silmät, purenta ja kaula. tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu hieman ahtaasti takaa ja löysästi edestä. Iloisesti käytetty häntä, hyvä karva ja käytös.

  • Watercreek's Cool Blackberry
    Tulos
    ERI 1 SA PU 4
    Arvostelu

    23kk. Vahva uros, jolla hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pää ja ilme sekä purenta. Hyvä kaula. Runko ei saa enää vahvistua, varivoin spannattavissa. Hyvät kulmaukset, vahva luusto. Hyvä häntä, karva ja nahka. Liikkuu hyvin edestä, takatyöntö saisi olla voimakkaampi. Lanne-osa korostuu hieman liikkeessä. Hyvä käytös.

AVO

  • Wild Dancer's Black Angel
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    3v. Tiivisrunkoinen vahva narttu. Selvä sukupuolileima. Hyvä pää. Pyöreät silmät. Hyvät korvat ja purenta. Hyvä kaula. Pyöreäkylkinen runko joka vaivoin spannattavissa. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto. Liikkuu hyvin edestä. Hieman luisu lantio, takaliikkeet jäävät rungon alle. Hieman alas kiinnittynyt hätä. Hyvä karva, mutta runsaasti pilkutusta valkoisessa. Hyvä käytös.

JUN

  • Scream Cracker's Mad Max
    Tulos
    ERI 2 SA PU3
    Arvostelu

    11kk. Maskuliininen. Hyvät mittasuhteet a ylälinja. Komea uroksen pää. Hyvät korvat ja silmät, hieno leveä purenta. Hyvä kaula, runko ei saa enää vahvistua, vaivoin spannattavissa. Hyvin kulmautunut takaa, niukasti edestä. Hyvä häntä, karva ja nahka. Liikkuu tasapainoisesti, hieman leveästi edestä. Hyvä käytös.

  • Tammenkolon Koneeseen Kadonnut
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 JUN-SERTI SERTI JUN-ROP
    Arvostelu

    1v. Hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pää, ilme ja purenta. Hyvä kaula. Runko ei saa enää vahvistua, vaivoin spannattavissa. Hyvät kulmaukset ja luusto ja häntä ja karva. Vapaat joustavat liikkeet. Hyvä ryhti ja käytös.

  • Tammenkolon Peto On Irti
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    1v. maskuliininen juniori, hyvät mittasuhteet. voimakaskalloinen pää, eläväiset pienet korvat. Hieman vaaleat silmät. Lapa voisi olla viistompi. Hyvä runko, takaosa, häntä ja karva. Liikkuu tasapinoisesti hyvällä askeleella. Hyvä käytös, esitetään hyvin. Toivoisin hieman lisää raajakorkeutta.

     

  • Tammenkolon Walk All Over You
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    1v. Maskuliininen uros. Tiivis runko, pitkä pää, jossa loiva otsapenger. hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvä kaula. runko ei saa enää vahvistua. Riittävästi kulmautunut edestä, niukemmin takaa. Lyhyt taka-askel. Hyvä häntä ja käpälät. Karva ei parhaassa kunnossa tänään. Tarvitsee karkeamman turkin. Hyvä käytös.

  • Tammenkolon This Means War
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    1v. Iloisesti esiintyvä juniori. Selvä sukupuolileima. Ok mittasuhteet. Kevyet korvat. Kuono-osa saisi olla voimakkaampi ja hampaat suuremmat. Hyvä kaula ja runko, tasapainoiset kulmaukset. Iloisesti käytetty häntä, hyvä karva. Liikkeiden arviointi tänään vaikeaa, mutta näyttäisi liikkuvan hyvin halutessaan. Viehättävä temperamentti mutta tarvitsee hieman kehätottumusta.

KÄY

  • Tammenkolon Zombie
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    3v. feminiininen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Kaunisilmeinen nartun pää, joskin hieman kevyet korvat. Hyvä runko, niukasti kulmautunut edestä, sopivasti takaa. Hyvä häntä, ok karvapeite. Saisi liikkua pidemmällä joustavammalla askeleella. Hyvä käytös, esitetään hyvin.

  • Arley Beautiful Cold Hill
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    7v. Vahva uros, hyvät mittasuhteet mutta turhan iso runko, ei enää spannattavissa. Leveäkalloinen pää, hyvät silmät, korvat ja purenta. Lapa voisi olla viistompi, muuten hyvät kulmaukset. Hyvä luusto, karvapeite ja häntä. Liikkuu tasapainoisesti sivusta, löysin kyynärin edestä ja köyristää aavistuksen ylälinjaansa liikkeessä. Hyvä käytös, esitetään hyvin.

KASV

  • Tammenkolon
    Tulos
    1 KP ROP-KASVATTAJA
    Arvostelu

    4 yhdistelmää. 3 urosta ja 1 narttu. Yksi uros eroaa hieman tyypiltään muista, matalampi ja erilainen pää. Kaikilla varsin hyvät rungot, sopivat luustot ja oikea voimakkuus leuoissa. Kaikilla oikea temperamentti. Hhyvää jatkoa kasvattajalle.

VAL

  • Tammenkolon Unimog
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 ROP
    Arvostelu

    4v. Hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima, sekä ylälinja. Hyvä pää ja ilme ja kaula ja rungon malli. Hyvät kulmaukset, hyvä selkä ja häntä. Ok karvapeite. Hyvä karvan laatu. Vapaat joustavat liikkeet, hyvä käytös.