Lahti RN 2022

Päivämäärä
Paikka
Lahti
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

AVO

 • Arbor Vitae Mars
  Tulos
  EH 2
  Arvostelu

  Roteva, aikuinen uros. Urosmainen sopivanpituinen pää. Purenta ok. Hyvät silmät ja korvat. Riittävä kaula. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Vankka runko. Riittävästi kulmautunut takaa. Voisi liikkua yhdensuuntaisemmin ja jäntevämmällä askeleella. Tänään vähän harvassa ja avoimessa turkissa.

 • Tallitontun Parempi Mies
  Tulos
  EH 1
  Arvostelu

  Kauttaaltaan hieman siro uros. Mittasuhteiltaan ok. Sopivan pituinen pää, johon toivoisin vähän vahvemman kuono-osan. Hyvä purenta ja silmät. Kääntää toista korvaa ulospäin. Hyvä kaula ja selkälinja.   Saisi olla paremmin kulmautunut varsinkin edestä, mutta myös takaa.  Vähän selälle kääntyvä häntä, joka voisi olla korkeammalle kiinnittynyt. Liikkeet ok. Hyvä turkki.

VET

 • Precious Pearl Gladiator
  Tulos
  ERI 1 SA PU 1 VET-SERTI VET-ROP ROP
  Arvostelu

  10v, hyvässä kunnossa esitetty 10v veteraani. Hyväilmeinen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Vähän niukasti kulmautunut edestä. Hyvä runko ja takaosa. Hyvä turkki. Liikkuu hyvin.

JUN

 • Scream Cracke's Emma Lee
  Tulos
  ERI 2
  Arvostelu

  Hyvin naisellinen, mittasuhteiltaan sopiva. Hyvä pää ja purenta., silmät ja korvat. Riittävä kaula. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä runko. Riittävästi kulmautunut takaa. Hyvä turkki. Liikkeet ok.

JUN

 • Villikujan Anna Kaekkes
  Tulos
  ERI 1
  Arvostelu

  Ikäisekseen hyvin kehittynyt, mittasuhteiltaan sopiva. Hyväilmeinen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Saisi olla paremmin kulmautunut varsinkin edestä. Hyvä runko, hyvä turkki. Liikkeet ok.

VAL

 • Wizardling's Elektra
  Tulos
  ERI 1 SA PN 1 VSP
  Arvostelu

  Mittasuhteiltaan sopiva. Hyvänmallinen vähän urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä Hyvä runko ja takaosa. Liikkuu takaa hyvin, edestä vähän löysästi. Hyvä turkki.