Miljoona Koira 2022 KR

Päivämäärä
Paikka
Alavus
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

VET

  • Mymini's Finnish Edition
    Tulos
    ERI 1 SA VET-SERTI VET-VSP
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan oikea hyvässä kunnossa esitetty 9v. veteraani. Hyvä pää. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut edestä. Hyvä runko ja takaosa. Liikkuu hyvin.

  • Karvahaalarin Piece Of Cake
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 VET-SERTI ROP-VET VSP
    Arvostelu

    Hyvässä kunnossa esitetty veteraani narttu. Kaunis ilmeikäs pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Vähän niukasti mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä runko. Liikkuu hyvin.

JUN

  • Karvahaalarin Tähdeksi Syntynyt
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan oikea. Sopivan pituinen pää. Aavistuksen pyöreä kallo. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Niukasti kulmautunut edestä. Hyvä runko ja takaosa. Liikkuu hyvin.

  • Rambling Arwen
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 JUN-VSP
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopiva. Hyvä pää, purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Niukasti kulmautunut etuosa. Hyvä runko. Riittävästi kulmautunut takaa. Liikkuu hyvin.

  • Karvahaalarin V Cavalli Mission Midir
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 JUN-SERTI SERTI JUN-ROP
    Arvostelu

    9kk. Ikäisekseen hyvin kehittynyt. Mittasuhteiltaan oikea. Urosmainen vähän vankkakalloinen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Vähän niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä runko. Liikkuu hyvin.

  • Tarantino Vom Schwarzwald Poland
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan ok. Hyvä pää ja purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä runko. Hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu takaa ok, edestä hieman löysästi.

  • Wizardling's Fabulous Finn
    Tulos
    ERI 2 SA PU 4
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan ok. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta ja silmät. Hyväasentoiset vähän isot korvat. Hyvä kaula. Vähän niukasti kulmautunut edestä. Hyvä runko ja takaosa. Liikkuu hyvin.

VAL

  • Karvahaalarin Time For Miracles
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan ok, hieman siro narttu. Hyvä pää ja purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Niukasti kulmautunut etuosa. Hyvä runko. Takaosa ok. Liikkuu hyvin.

  • Mindhunter Ready Steady Go
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 ROP
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonaisuus. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Hieman niukasti mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä runko. Yhdensuuntaiset liikkeet.

PEN

  • Termiitin Kettumainen Hanki
    Tulos
    1 KP ROP-PENTU
    Arvostelu

    Hieman korkearaajaiselta vaikuttava, muuten mittasuhteiltaan sopiva. Hyvä pää ja purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut. sopiva rungon pituus. Liikkuu hyvin. Turkki ok.

NUO

  • Karvahaalarin Härski Hartikainen
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonaisuus. Mittasuhteiltaan oikea. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut etuosa. Sopiva runko. Hyvä takaosa. Liikkuu hyvin.