Porvoo KR 12.9.2015

Päivämäärä
Paikka
Porvoo
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari Juha Palosaari

Tulokset

JUN

  • Karvahaalarin Piece Of Cake
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Hyvin miellyttävä kokonaisuus. Erinomainen koko ja mittasuhteet. Kaunis pää. Varma-asentoiset korvat. Melko avoimet etukulmaukset. Hyvä runko. Erinomainen takaosa ja häntä. Tasapainoiset tyylikkäät liikkeet. Esiintyy iloisella asenteella. Ilo silmälle! Suhtautuminen tuomariin - rodunomainen lähestyttäessä.

  • Tammenkolon Fancy
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Hyvä koko. Hyvät pään mittasuhteet, mutta kuono saisi olla voimakkaampi kalloon nähden. Pienet silmät. Hieman kookkaat korvat. Hyvä kaulan pituus. Niukasti kulmautunut edestä ja kääntää etukäpäliään. Erinomainen rungon malli. Lantion asento liian pysty ja sen vuoksi takaraajat jäävät liikkeessä rungon alle ja pihtiasentoiseksi. Sivusta katsottuna hyvä askelpituus. Mukava luonne. Suhtautuminen tuomariin -rodunomainen lähestyttäessä.

  • Karvahaalarin Cheesecake
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Kookas, mutta hyväntyyppinen. Hyvä pään malli ja korvat. Hieman vaaleat silmät. Hyvä kaulan pituus. Melko niukat etukulmaukset ja toistaiseksi puutteellinen eturinta. Runko vielä toistaiseksi ”spannattavissa”. Takaosa ok. Liikkeet ok. Ärisee turhan paljon käsiteltäessä. Kaipaa lisää kehäkokemusta. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

  • Mindhunter Gimme Some Loving
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    Koko ja mittasuhteet ok. Kaunis pää ja kovat. Hieman vaaleat silmät. Hyvä niskalinja. Melko niukat etukulmaukset. Rintakehä saisi olla pitempi. Hyvä takaosa ja hännän kiinnitys. Etuaskel voisi olla vapaampi, muuten hyvät liikkeet. Esiintyy ja esitetään hienosti. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

  • Piristeen Hiki Pisara
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Hyvä koko. Voimakas pää. Hieman raskaat korvat. Hyvä kaula. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä rungon malli, joskin aavistuksen verran pitkä. Jännittää ja köyristää lanneosaa seistessä ja liikkeessä. Liikkeen pitäisi pysyä paremmin rytmissä ja olla vapautuneempaa. Hyvä häntä. Kaipaa harjoitusta, jotta oppisi esiintymään vapautuneemmin ja rennommin. Suhtautuminen tuomariin - rodunomainen lähestyttäessä.

  • Abysmal Rock Rose
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Koko ja mittasuhteet ok. Hyvänmallinen pää, hieman raskaat korvat. Hyvä kaula. Melko niukat etukulmaukset. Hieman lyhyt, pyöreähkö rintakehä. Hyvä takaosan rakenne. Häntä saisi olla suorempi. Erinomaiset sivuliikkeet. Turkki hieman ”yli kukkinut”. Esiintyy mallikelpoisesti huolimatta nuoresta iästään. Suhtautuminen tuomariin - rodunomainen lähestyttäessä.

AVO

  • Mindhunter Break The Spell
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Vankkarakenteinen narttu. Kuonossa voisi olla himan enemmän täytettä, muuten kaunis pää ja korvat. Hieman vaaleat silmät. Erinomainen kaula ja ylälinja seistessä. Etuosa saisi olla kulmautuneempi. Turhan pyöreä rungon malli ja melko tukevassa kunnossa. Hyvä takaosa ja häntä. Etuliike leveää, sivusta erinomainen. Painuu hieman edestä liikkuessaan. Hyvin miellyttävät ääriviivat patsastellessa. Suhtautuminen tuomariin - rodunomainen lähestyttäessä.

  • Tallitontun Leena Hefner
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hyvä pään malli. Pienet, hyväasentoiset korvat, joita se saisi käyttää tehokkaammin. Erinomainen niska- selkälinja. Riittävä etuosan rakenne. Erinomainen takaosa. Hieman korkea etuaskel, muuten liikkeet ok. Kauniit ääriviivat, miellyttävä kokonaisuus. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

  • Antsepän Teppo Tuulispää
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

     

    Erinomainen koko. Hyvät mittasuhteet sekä päässä että rungossa. Melko tiukka purenta. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Melko lyhyt, aavistuksen pyöreä rintakehä. Takaosassa tarpeeksi kulmauksia, mutta se saisi seisoa jämäkämmin ja käyttää enemmän voimaa liikkuessaan. Toki pitkä, lennokas askel. Hyvä häntä. Yleisilmeeltään miellyttävä kokonaisuus. Suhtautuminen tuomariin - rodunomainen lähestyttäessä.

VAL

  • Red Rock I Vonna Be A Rock Star
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hyvä pään malli. Hieman pyöreät silmät. Aavistuksen korkealta taittuvat korvat. Hyvä kaula ja etuosa. Hyvä rungon malli ja takaosa. Turkki saisi olla tiiviimpi. Tehokkaat maatavoittavat liikkeet. Hyvä asenne. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2
    Arvostelu

    Kookas uros. Hyvä pään malli ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävät etukulmaukset. Hyvä rungon malli, mutta tilavuus äärirajoilla. Hyvä takaosa ja häntä. Moitteettomat liikkeet. Hyvä ryhti ja asenne. Suhtautuminen tuomariin - rodunomainen lähestyttäessä.

     

VET

  • Precious Pearl A'Primo
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Mittasuhteet ok. Hieman terävä kuono ja melko kevyet korvat. Kauniit kirkkaat tummat silmät. Hyvä kaula. melko niukat etu- ja takakulmaukset. Hyvin tilava, pyöreä runko. Ylipainoa on jo kertynyt 12 vuoden aikana, mutta ensi vilkaisulla ei voisi uskoa koiran ikää. Liikkuu kuin nuoret tytöt! Ja asenteessa on mallia vaikka muille jakaa. Suhtautuminen tuomariin – rodunomainen lähestyttäessä.

NUO

  • Mahottoman Ässä Hihassa
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Vankkarakenteinen uros. Hyvä pään malli. Hieman kookkaat, mutta melko hyväasentoiset korvat. Hyvä kaula. Niukasti kulmautunut etuosa. Rungon tilavuus äärirajoilla. Saisi olla kuivemmassa kunnossa. Hyvä takaosan rakenne. Hännän pitäisi olla suorempi. Ylälinja painuu edestä hieman liikkeessä, mutta liikkuu riittävällä askelpituudella. Esiintyy reippaasti. Suhtautuminen tuomariin - rodunomainen lähestyttäessä.

AVO

  • Tallitontun Mokka
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3 V-SERTI
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Päälaki voisi olla tasaisempi, muuten hyvä pää, ilme ja korvat. Hyvä kaula. Riittävät etukulmaukset. Rintakehä saisi olla pitempi. Kuivassa kunnossa. Etuliike saisi olla yhdensuuntaisempi, muuten liikkeet ok. Esiintyy hyvin. Miellyttävä kokonaisuus. Suhtautuminen tuomariin - rodunomainen lähestyttäessä.