Hämeenlinna, LUME 13.3.2016

Päivämäärä
Paikka
Hämeenlinna
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUME

Tuomari Timo Manner

Tulokset

  • Tupla-Täplän Supin Simputtaja
    Tulos
    LUME1
    Arvostelu

    Maaluolasto 3-reikäinen, normaali. Koira innokkaasti hakemaan klo 12.23. Löytää riistan minuutissa aloittaen haukun. Koira painostaa riistaa haukkuen niin että supikoira yrittää lähteä luolasta karkuun. Koeavustaja ottaa supin talteen ja koe päättyy.

    Haku 1min, riistatyöskentely 11min

  • Maanmainion Sally Carrera
    Tulos
    LUME1
    Arvostelu

    Maaluolasto 7-reikää. Kaikkia reikiä käytetty ja kuljetettu paljon sammalta ja heinää. Vaativa. Koira innokkaasti hakemaan klo 14.50. Löytää riistan 1min haun jälkeen aloittaen haukun. Tilanne pysyy paikallaan n 10min, jolloinka koira käy ulkona ja haukkuu luolaston toisella laidalla. Työskentely on em kaltaista kunnes tilanne menee tiedettyyn umpiperään. 16.13 luolasto kaivetaan auki koiran haukkuessa riistaa ja 16.45 saaliksi saadaan supikoira.

    Haku 1min, riistatyöskentely 114min

  • Tupla-Täplän Viljo
    Tulos
    LUME1
    Arvostelu

    Maaluolasto 3-reikää, normaali. Koira menee innokkaasti luolaan ja löytää riistan parissa minuutissa. Haukkuu tiivisti paikoillaan 20min, jolloinka siirtyy n. 3M. Haukku jatkuu uudessa paikassa 65min ja aletaan suunnitella reiän tekoa kun tapahtuu siirtyminen luolan suuaukolle. Koira painostaa supia ulos luolasta ja se saadaan käsin kiinni ja koe päättyy. Riistana supikoira.

    Haku 2min, riistatyöskentely 78min