Lahti KV 2016

Päivämäärä
Paikka
Lahti
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari Kimmo Mustonen

Tulokset

NUO

  • Abysmal Rock Rose
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI CACIB ROP
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen nuori narttu, jolla tasapainoinen runkorakenne. Hyvä purenta, hyvä ilmeikäs pää, oikein asettuneet korvat. Erinomainen ylälinja, tasapainoisesti kulmautunut. Rintakehä käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu ja –kunto. Erinomaiset liikkeet, miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Bravefellow Waalea Wiikinki
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen, mittasuhteiltaan oikea nuori, jolla hyvä purenta. Varsin hyvänmallinen pää, hyvät silmät ja korvat, silmäpigmentti saisi olla parempi. Hyvä ylälinja, häntä kaartuu turhan voimakkaasti selälle. Rintakehä käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hieman lyhyellä askeleella, etuliike saa vielä asettua, hyvä luonne ja esiintyminen.

  • Green Perry's Kitty O'Shea
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Oikeantyppinen, mittasuhteiltaan hyvä narttu, joka antaa vielä hiukan ilmavan vaikutelman. Oikea purenta, hyvä päänmalli, kuono-osa saa täyttyä. Hyvät silmät ja korvat. Oikea ylälinja ja häntä. Hiukan niukasti kulmautunut edestä, riittävästi takaa. Hyvä karvanlaatu. Helposti käsin mitattavissa. Sujuvat liikkeet, hiukan löysät vielä edestä. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Mindhunter Gimme Some Loving
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI CACIB VSP
    Arvostelu

    Tasapainoisesti rakentunut, tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea nuori uros, jolla hyvä purenta. Oikea pään malli, kuono-osa voisi olla täyteläisempi. Hyvät silmät ja ilme. Erinomainen ylälinja ja häntä. Riittävästi kulmautunut, rintakehä käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu. Sujuvat tasapainoiset liikkeet. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Karvahaalarin Piece Of Cake
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen nuori narttu, jolla hyvä koko ja mittasuhteet. Kaunis pää, miellyttävä ilme, hyvä purenta. Erinomainen ylälinja, mutta lanneosa köyristyy hieman liikkeessä. Sopivasti kulmautunut, hyvä runko, käsin mitattavissa. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu hyvällä askeleella. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Miselin Milogost
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Oikeantyyppinen, hyvänkokoinen nuori uros, jolla hyvät mittasuhteet. hyvä pään malli, oikea purenta, hyvät silmät ja korvat. Miellyttävä ilme. Tyypillinen ylälinja ja hyvä häntä. Hiukan niukasti kulmautunut edestä, sopivasti takaa. Rintakehä käsin mitattavissa. Sujuva liikkuja, erinomainen luonne ja esiintyminen.

  • Xtremely B-Bogy
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    Erittäin hyväntyyppinen kookkaampi nuori uros, joka kuitenkin käsin mitattavissa. varsin hyvä päänmalli, oikea purenta, hyvät silmät ja korvat, silmäpigmentti voisi olla voimakkaampi. Hyvä ylälinja ja häntä. Riittävästi kulmautunut, karvapeitteen tulisi olla karheampi. Liikkuu hyvällä askeleella, hyvä luonne ja esiintyminen.

AVO

  • Bravefellow Tiara
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea 3v. narttu. Erittäin hyvä pää ja hyvä purenta. Miellyttävä ilme, hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Käsin mitattavissa. Karvapeite voisi olla karheampi. Liikkuu hyvällä askeleella ja miellyttävä luonne.

  • Karvahaalarin X-Treme
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Tasapainoisesti rakentunut narttu, hyvä koko ja mittasuhteet. Puuttuvista hampaista esitetty todistus. Hyvä pään malli, miellyttävä ilme, hyvät silmät ja korvat. Hyvä ylälinja ja häntä. Hieman pyöristynyt rintakehä joka käsin mitattavissa. Tasapainoisesti kulmautunut, sopiva runko ja luusto. Hyvä karvanlaatu. Sujuvat liikkeet, miellyttävä luonne ja esiintyy hyvin.

  • Tupla-Täplän Sitä Jotakin
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Oikeantyyppinen mittasuhteiltaan oikea uros, jolla hyvä purenta. Oikea pään malli, turhan vaaleat silmät. Hyvät korvat, hyvä ylälinja ja häntä. Niukasti kulmautunut etuosa, riittävät takakulmaukset. Rintakehä käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu. Hyvä askel, hiukan löysät etuliikkeet, hyvä luonne ja esiintyminen.

  • Kenquartz All About Eve
    Tulos
    ERI 1 SA
    Arvostelu

    2-vuotias tasapainoinen narttu, jolla hyvät mittasuhteet ja oikea tyyppi. Hyvä purenta, kauniit tummat silmät ja hyvät korvat. Oikea päänmalli. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Tasapainoisesti kulmautunut, rintakehä käsin mitattavissa. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu hyvällä askeleella, miellyttävä luonne ja esiintyminen.

JUN

  • Celoco Just On My Way
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    Tasapainoisesti rakentunut, tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen junior, jolla oikeanmallinen pää, hyvä purenta, hyvät silmät ja korvat. Oikea ylälinja ja hyvä häntä, riittävästi kulmautunut. Rintakehä helposti mitattavissa. Tasapainoisesti liikkuva, miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Green Perry's Snow Queen
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Erittäin hyväntyyppinen, varsin kevytrakenteinen juniorinarttu. Hyvät mittasuhteet, erittäin hyvä pää. Oikea purenta, hyvät silmät ja korvat. Tyypillinen ilme. Hyvä ylälinja ja häntä. Riittävästi kulmautunut, runko saa täyttyä, helposti mitattavissa. karvan laatu ok. Sujuvat liikkeet, miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Celoco Just In Case
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    Oikeantyyppinen juniori, jolla hyvä koko ja mittasuhteet, hyvä purenta. Malliltaan oikea pää, hieman vaaleat silmät, hyvät korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Niukasti kulmautunut edestä, sopivasti takaa, rintakehä käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu, liikkuu hyvällä askeleella, hieman ahtaasti takaa. Hyvä luonne ja esiintyminen.

  • Pampalovaaran Pata-Akka
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Erittäin hyväntyyppinen hieman turhan kevyessä kunnossa esitetty juniori. Narttumainen pää, joka saa vielä täyttyä. Hyvä purenta, hyvät silmät ja korvat, pigmentti voisi olla voimakkaampi. Hyvä ylälinja, vatsalinja nousee turhan voimakkaasti. Riittävästi kulmautunut edestä, niukasti takaa. Helposti käsin mitattavissa. Liikkuu sujuvasti, miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Mahottoman Hallanvaara
    Tulos
    ERI 2 SA PU 3
    Arvostelu

    Tasapainoisesti kehittynyt hyvärakenteinen juniori. Hyvä pää ja oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat, erinomainen ilme. Oikea ylälinja, hyvä häntä, rintakehä käsin mitattavissa. Erinomainen karkea karva. Liikkuu asettuessaan hyvin. Hyvä luonne, tarvitsee harjoitusta.

  • Tairngire Dazzling Dew
    Tulos
    ERI 1 SA PN 4 V-CACIB
    Arvostelu

    Tyypiltään erinomainen ja mittasuhteiltaan hyvä juniori, joka on käsin mitattavissa. Hyvä purenta, oikea päänmalli, hyvät silmät ja korvat. Miellyttävä ilme, pigmentti voisi olla voimakkaampi. Erinomainen ylälinja ja häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hyvällä askeleella, erinomainen luonne ja esiintyminen.

  • Pampalovaaran Pokeri-Hai
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen juniori, kaunis pää, hyvä purenta. Hyvät silmät ja korvat, tyypillinen ilme. Erinomainen ylälinja ja häntä. Riittävästi kulmautunut. Rintakehä helposti mitattavissa. Erinomainen karva. Sujuvat liikkeet, miellyttävä luonne ja esiintyy hyvin.

  • Tallitontun Nais Way
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen, mittasuhteiltaan oikea, vielä varsin kevyt juniori. Narttumainen hyvänmallinen pää, oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Tyypillinen ilme. Hyvä ylälinja ja häntä. Sopivasti kulmautunut, helposti käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu. Sujuvat liikkeet, hyvä käytös ja esiintyminen.

  • Tairngire Dusky Dew
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Oikean tyyppinen, aavistuksen matalan vaikutelman antava juniori, jolla hyvä purenta. Erittäin hyvä pää, hyvät silmät ja korvat. Miellyttävä ilme. Hyvä ylälinja ja häntä, sopivasti kulmautunut. Rintakehä käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hyvällä askeleella, oikea temperamentti ja esiintyy hyvin.

VAL

  • Green Perry's Butterfly
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-CACIB
    Arvostelu

    Erinomainen, laadukas valionarttu, jolla on tasapainoinen raaja-  ja runkorakenne. Hyvä purenta. Erinomainen narttumainen pää, hyvät silmät ja korvat. Miellyttävä ilme. Erinomainen ylälinja ja häntä. Hyvä karvanlaatu, tehokas liikkuja. Erinomainen luonne ja esiintyminen.

  • Karvahaalarin Parfait D'Amour
    Tulos
    ERI 2 SA PN 3
    Arvostelu

    Oikea tyyppi, koko ja mittasuhteet. Hyvä purenta, malliltaan oikea pää. Hyvät silmät ja korvat. Tyypillinen ilme. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Riittävästi kulmautunut. Rintakehä käsin mitattavissa. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu hyvällä askeleella, erinomainen luonne ja esiintyminen.