Elonäyttely 2017

Päivämäärä
Paikka
Turku
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari Kimmo Mustonen

Tulokset

NUO

  • Bella Godivas Parson Cointreau
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea uros. Oikea purenta. Varsin hyvä pää. Hieman kevyt kuono-osa. Hyvät silmät ja korvat. Oikea ylälinja. Niukasti kulmautunut edestä. Riittävä runko ja luusto. Helposti käsin mitattaissa. Hyvä karvan laatu. Liikkuu sujuvasti, hieman löysästi edestä. Tyypillinen luonne.

VAL

  • Ani Slippery's Aarreglatt
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea valio uros. Oikean mallinen pää. Hyvä purenta. Tyypillinen ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Sopiva runko ja luusto. Käsin mitattavissa. Tasapainoisesti kulmautunut. Erinomainen karvan laatu. Liikkuu hyvällä askeleella. Miellyttävä käytös ja esiintyminen.

  • Ani Slippery's Adalminaslippery
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3
    Arvostelu

    Kookkaampi, mutta oikean tyyppinen valio narttu. Hyvä purenta. Narttumainen hyvä pää. Miellyttävä ilme. Hyvät silmät ja korvat. Tyypillinen ylälinja. Hieman niukasti kulmautunut edestä. Vahva hieman pyöristynyt runko joka kuitenkin käsin mitattavissa. Hyvä karvan laatu. Liikkuu riittävällä askeleella. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

JUN

  • Klainon Atilia
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen. Aavistuksen matalan vaikutelman antava narttu. Oikea purenta. Hyvän mallinen pää. Oikea ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntät. Helposti käsin mitattavissa. Riittävä luusto ja runko. Hyvä karvan laatu. Liikkuu hieman lyhyellä askeleella. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Tallitontun Ohikiitävää
    Tulos
    ERI 1 SA PN 4
    Arvostelu

    Hyvä koko. Tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea juniori. Oikea purenta. Varsin hyvä pää. Miellyttävä ilme. Hyvät silmät ja korvat. Tyypillinen ilme. Riittävästi kulmautunut. Sopiva runko ja luusto. Käsin mitattavissa. Riittävä karvan karheus. Liikkuu sujuvasti, mutta edestä löysästi. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Kamunkorven Ehdottomasti Ei Noin
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Oikean tyyppinen mittasuhteiltaan hyvä narttu. Oikea purenta. Narttumainen hyvän mallinen pää. Kauniit tummat silmät. Hyvät korvat. Hyvä ylälinja ja häntä. Hieman niukasti kulmautunut edestä. Sopiva runko. Helposti käsin mitattavissa. Sopiva luusto. Liikkuu lyhyellä askelputuudella hieman ahtaasti takaa. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Abysmal Starlight Express
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen, kookas juniori. Purenta ok. Hyvä pään malli. Hyvät silmät ja korvat. Tyypillinen ilme. Hyvä ylälinja ja häntä. Kovin suora etuosa. Riittävät takakulmaukset. Rintakehä juuri käsin mitattavissa. Karvapeite saisi olla karheampi. Liikkuu riittävällä askeleella, vielä löysästi edestä. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Dart Top Russell
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen. Mittasuhteiltaan oikean tyyppinen juniori. Hyvä koko. Oikea purenta. Varsin hyvänmallinen pää. Miellyttävä ilme. Erinomaiset silmät ja korvat. Hyvä kaula. Köyristää hieman lanneosaa. Hieman luisu lantio. Sopiva rungon ja luuston vahvuus. Rintakehä käsin mitattavissa. Erinomainen karvan laatu. Liikkuu hieman lyhyellä askelpituudella. varsinkin edestä. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Fircyk Mysia Zaglada
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen, hieman lyhyt juniori. Oikea purenta. Hieman pitkä kuono-osa, joka voisi olla täyteläisempi. Hyvät silmät ja korvat. Oikea ilme. Hyvä ylälinja. Kaartuva häntä. Niukasti kulmautunut edestä. Vielä kevyt runko ja eturinta. Helposti käsin mitattavissa. Hyvä karvan laatu. Liikkuu hyvällä askelpituudella mutta hieman läysästi edestä. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Klainon Arviit
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea juniori. Hyvä koko. Helposti käsinmitattavissa. Oikea purenta. Hieman pitkä kuono-osa. Hyvät silmät ja korvat. Tyypillinen kaula. Oikea ylälinja. Hieman turhan pysty häntä. Sopivasti kulmautunut. Hyvä rungon ja luuston vahvuus. Hyvä karkea karva. Liikkuu sujuvasti hyvällä askeleella. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

  • Zodiac V.'T Runsel
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen juniori. Oikea purenta. Hyvä ilmeinen pää, jossa hyvät mittasuhteet. Hyvät silmät ja korvat. Erinomainen ylälinja. Hieman niukasti kulmautunut edestä, sopivasti takaa. Helposti käsin mitattavissa. Hyvä luusto. Erinomainen karkea karva. Liikkuu riittävällä askeleella, vielä hieman löysästi edestä. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

PEN

  • Hurja-Hildan Avella
    Tulos
    1 KP ROP-PENTU
    Arvostelu

    Tasapainoisesti kehittynyt narttu pentu, jolla hyvät mittasuhteet. Oikea purenta. Hyvä pää. Miellyttävä ilme. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä ylälinja ja häntä. Tässä vaiheessa niukasti kulmautuut. Sopiva luusto ja runko. Hyvä karvanlaatu. Sujuvat liikkeet. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

AVO

  • Scream Cracker's Lemon Swirl
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea narttu. Oikea purenta. Erittäin hyvä pää. Miellyttävä ilme. Hyvät korvat. Hyvä ylälinja ja häntä. Sopivasti kulmautunut. Sopiva runko ja luusto. Käsin mitattavissa. Karva saisi olla karheampi. Liikkuu sujuvasti. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

KÄY

  • Arbor Vitae Venus
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen. Aavistuksen matalan vaikutelman antava narttu. Oikea purenta. Varsin hyvän mallinen pää. Oikea ilme. Hyvät silmät ja korvat. Oikea ylälinja, häntä kaartuu turhan voimakkaasti. Hieman pyöristynyt rintakehä käsin mitattavissa. Hyvä karva. Riittävästi kulmautunut. Liikkuu hieman lyhyellä askelpituudella. Miellyttävä luonne ja esiintyy kauniisti.