Inkoo, LUME 16.12.2017

Päivämäärä
Paikka
Inkoo
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUME

Tuomari Jori Vanhatalo

Tulokset

  • Tammenkolon Lara Croft
    Tulos
    LUME1
    Arvostelu

    Monireikäinen maapesä metsärinteessä, useita kulkuaukkoja, syvyys n. 1,5 m. Keskivaikea. Koira menee hyvin maan alle hakee muutaman minuutin ja alkaa kilpajuoksu riistan kanssa, joka päättyy siihen, että koira ajaa riistan ulos ja pysäyttää sen. Saaliiksi saadaan supikoira.

    Haku 2 min. Riistatyöskentely 8 min.

     

  • Tammenkolon Jippu
    Tulos
    LUME1
    Arvostelu

    Maaluolasto, useita kulkuaukkoja. Syvyys n. 1,5 m. Keskivaikea. Koira menee hyvin maan alle. Hakee pari minuuttia ja löytää riistan. Työskentely alkaa haukkumalla. Erän puolessa välissä riista vaihtaa paikkaa ja koira käy ulkona palaten kuitenkin toisesta reiästä maan alle. Riista löytyy uudestaan ja lopussa koira pysäyttää riistan. Luolasto aukaistaan ja saaliiksi saadaan supikoira.

    Haku 4 min. Riistatyöskentely 86 min.

     

  • Tammenkolon Colt
    Tulos
    LUME1
    Arvostelu

    Laaja pellonreunuspesä, useita kulkuaukkoja, syvyys 1,5m. Keskivaikea. Koira menee hyvin luolastoon, hakee muutaman minuutin ja löytää riistan. Työskentely alkaa haukkumalla. Jonkun ajan kuluttua riista vaihtaa paikkaa. Koira löytää sen uudestaan ja pysäyttää. Pysäytyksen jälkeen riista siirtyy, mutta koira löytää sen uudestaan ja pysäyttää. Koira käy pari kertaa ulkona, mutta saadaan kuitenkin takaisin maan alle. Riista löytyy ja kun tuomari antaa luvan aukaista, niin saaliiksi saadaan supikoira. 

    Haku 5 min. Riistatyöskentely 85 min.