Lahti RN 1.5.2017

Päivämäärä
Paikka
Lahti
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Eeva Rautala

Tulokset

NUO

  • Lamun Irwin Goodman
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Hyvän tyyppinen uros, hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, oikein asettuvat korvat. Hyvä kaula ja selkä. Rintakehä spannattavissa. Hyvin kulmautunut, karva ok. Häntä ok. Liikkuu hyvin. Hyvä luonne ja esiintyminen.

  • Dama Mysia Zaglada
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Melko hyvä tyyppi, mutta turhan siroraajainen. Oikeat pään mittasuhteet ja ilme. Aavistuksen kevyet korvat. Kaula ok. Hieman pyöristynyt lantio, rungon mittasuhteet ok. Voimakkaat takakulmat, hyvä lyhyt karva. Liikkeet ok. Ylälinja saisi olla parempi. Hyvä luonne ja esiintyminen.

  • Xtremely Capella
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Hyvän typpinen narttu. Oikea korvien asento, hyvä ilme. Vahva kaula, hyvä selkälinja. Sopusuhtaiset raajat, hyvä karva ja nahka. Häntä ok. Hieman kapea takaliike ja leveyttä edessä. Hyvä luonne.

AVO

  • Arbor Vitae Morfeus
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    Tyylikäs erittäin hyväntyyppinen uros. Erinomaiset mittasuhteet päässä ja rungossa. Hyvät korvat, erinomainen kaula ja ylälinja ja hännän asento. Hyvin kulmautuneet raajat, spannattavissa hyvin. Hyvät liikkeet, hyvä karvanlaatu. Erinomainen luonne.

  • Green Perry's Cafe Zorro
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Hyvän tyyppinen ja kokoinen uros. Hyvin spannattavissa. Hyvä kaula ja ylälinja. Häntä kiertyy selälle. Sopusuhtaiset raajat, joissa riittävät kulmaukset. Hyvä karvanlaatu, liikkuu normaalisti, aktiivinen luonne.

  • Tairngire Dusky Dew
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Melko hyvä tyyppi, voimakas pää. Hyvät korvat, voimakas kaula. Selkä ok. Rintakehä hieman turhan tilava. Toivoisin hieman paremmat mittasuhteet. Hyvä karva ja nahka. Liikkeet ok, hyvä luonne.

  • Bravefellow Tiara
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Erittäin hyväntyyppinen narttu. Hyvät mittasuhteet. Erinomainen pää, ilme ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Sopusuhtaiset raajat ja kulmaukset. Karva ja nahka ok. Rintakehä hieman turhan pyöreä. Liikkuu hyvin, hyvä luonne.

JUN

  • Arbor Vitae Nefele
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Hyvän tyyppinen ja kokoinen. Oikea pään moto, melko hyvät korvat. Hyvä kaula, rintakehä ok. Sopiva rungon pituus, karva ok. Hieman löysät etuliikkeet – takaa liikkuu hyvin. Hyvä luonne.

  • Celoco Keep In Mind
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Erittäin hyväntyyppinen ja kokoinen. Miellyttävä pää ja ilme. Hyvät korvat, erinomainen rintakehä. Sopusuhtaiset raajat ja kulmaukset. Riittävä karvapeitteen karkeus. Hyvä häntä, liikkuu erittäin hyvin, hyvä luonne.

  • Mindhunter Loves Wizardling
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen ja kokoinen. Kaunis pää ja ilme. Hyvät korvat, erinomainen kaula, ylälinja ja häntä. Oikea rungon muoto ja tilavuus. Sopusuhtaiset raajat. Hyvät kulmaukset. Erinomainen karva ja nahka. Liikkuu erittäin hyvin, erinomainen luonne.

  • Miselin Minerva Mcgarmiwa
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    Hyvän tyyppinen ja kokoinen narttu. Hyvä pää vielä hieman kevyet korvat. Hyvä kaula ja selkä ja häntä. Hyvin kulmautuneet raajat. Melko hoikka, riittävä karva. Liikkeet ok, hyvä luonne.

  • Abysmal Starlight Express
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen, oikeat mittasuhteet päässä ja rungossa. Hyvä ilme, hieman kevyet korvat jotka asettuvat kuitenkin melko hyvin. Erinomainen kaula ja selkä. Rintakehä spannattavissa. Hyvät raajat, karvapeite riittävä. Liikkuu normaalisti, hyvä luonne.

PEN

  • Tairngire Dodge Viper
    Tulos
    1 KP ROP-PENTU
    Arvostelu

    Hyvä tyyppi, sopivat mittasuhteet. Oikea pään ilme, hyvät korvat. Rungon tilavuus ok. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu normaalisti. Häntä kiertyy hieman selän päälle, hyvä luonne.

  • Miselin Mesmeric Zircon
    Tulos
    1 KP VSP-PENTU
    Arvostelu

    Hyväntyyppinen ja kokoinen. Pään tulee kehittyä. Korvat vielä hieman kevyet. Hyvä ylälinja ja rungon mittasuhteet. Sopusuhtaiset raajat. Liikkuu normaalisti, hyvä häntä ja hyvä luonne.