Pöytyä KR 2017

Päivämäärä
Paikka
Pöytyä
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari Paula Heikkinen-Lehkonen

Tulokset

JUN

  • Viininvartijan Jackpot
    Tulos
    HYL
    Arvostelu

    Hyvä koko. Oikeat mittasuhteet ja rotutyyppi. Voimakas pää, jossa oikeat mittasuhteet. Hieman raskaat korvat. Erinomainen luusto. Hieman lyhyt olkavarsi. Hyvä rintakehän syvyys ja tilavuus. Voimakkaasti kulmautuneet takaraajat. Suora häntä. Lyhytkarvaista tyyppiä. Erinomaisessa kunnossa, lihaksikas ja kiinteä. Valitettavasti toinen alakulmahammas painuu kitalakeen ja toinenkin on hieman ahdas asentoinen, minkä takia hylätty.

  • Abysmal Polar Star
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    Erinomainen rotutyyppi, koko ja mittasuhteet. Narttumainen kokonaisuus. Erinomainen pää. Hieman isot korvat. Hyvät silmät ja hyvä silmien ympäryspigmentti. Hieman lyhyt olkavarsi. Hyvä rintakehän syvyys ja tilavuus. Hyvät takakulmaukset ja oikea hännän kiinnitys. Karva on hieman harvaa, mutta riittävän karkeaa. Hieman kapeat takaliikkeet. Rauhallinen käytös.

NUO

  • Tupla-Täplän Sudenmarja
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Vanttera nuori uros. Erinomainen pää, silmät ja korvat. Hieman lyhyt olkavarsi, samoin sääriluu. Hyvä rintakehän syvyys ja tilavuus. Hyvä rungon pituus. Erinomainen luusto. Erinomainen karkea karva. Vakaat yhdensuuntaiset liikkeet. Reipas käytös. Vain hieman kaartuva häntä.

AVO

  • Bella Godivas Parson Cointreau
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Kovin hoikka ja hintelä hieman korkeajalkainen ja kevytluinen. Pää saisi olla voimakkaampi ja maskuliinisempi. Hyväasentoiset korvat. Tummat silmät. Ohut kaula ja ohut nahka. Rungon kapeudesta johtuen myös etu- ja takaliikkeet ovat kapeat. Sivulta katsoen hyvä askelpituus. Litteät käpälät. Hyvä karkea karva. Hyvä terrieritemperamentti. Saisi vankistua kauttaaltaan.

VAL

  • Ani Slippery's Aarreglatt
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3
    Arvostelu

    Erinomainen rotutyyppi ja oikea koko. Oikeat mittasuhteet ja oikean kokoinen pää. Hyvät korvat. Kiinteä suora selkä. Hieman lyhyt olkavarsi. Hyvä rintakehän syvyys ja tilavuus. erinomaiset takakulmaukset. Erinomainen korkea-asentoinen häntä. Erinomaisessa kunnossa, jäntevä ja lihaksikas.

VET

  • Karvahaalarin Hurjapää
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 ROP-VET
    Arvostelu

    Erinomainen rotutyyppi. Oikea koko ja mittasuhteet. Erinomainen pää silmät ja korvat. Puhtaat ja hyvin hoidetut hampaat. Hyvä lapakulmaus. Täyteläinen rintakehä. Erinomainen karkea karva. vahva takaosa. Normaalit kulmaukset. Reipas käytös. Korkea ikä ei näy missään