Savitaipale RN 6.5.2017

Päivämäärä
Paikka
Savitaipale
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Marja Talvitie

Tulokset

JUN

  • Tammenkolon Killer Queen
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3
    Arvostelu

    Hyvä koko ja tyyppi. Hieman vielä lentävät korvat, muuten hyvä pää. Liikkuu edestä hieman löysästi ja leveästi, muuten hyvin. Hyvä kala ja ylälinja. Erinomainen karva. Tarvitsee vain aikaa. Hieman lyhyt rintalasta.

  • Tammenkolon Lara Croft
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Hyvän kokoinen, edestä kovin niukasti kulmautunut ja löysä. Hyvä pää, lentävät korvat. Köyristää lanneosaa sekä seistessäs että liikkeessä. Erinomainen karva laatu. Todella lyhyt rintalasta. Tarvitsee aikaa.

  • Tammenkolon Larsen
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Aavistuksen lyhyt, vankka poika. Hyvä pää, ilme ja korvat. Hyvä kaula. Voimakas rintakehä. Kovin lyhyt rintalasta. Hieman puutteellinen polvikulma. Hyvä karvan laatu. Voisi liikkua hieman paremmalla potkulla. Tarvitsee aikaa.

  • Middle Rock's Dani California
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Vahvarunkoinen. Hyvä pää ja ilme. Vielä kovin löysät kyynärpäät. Vahva kaula. Köyristää hieman lanneosaa sekä seistessa että liikkeessä. Kovin lyhyt ja laskeva lantio. Hieman alas kiinnittynyt häntä. Hyvä karvan laatu. Liikkuu hieman töpöttäen. Tarvitsee aikaa.

AVO

  • Kuivasalmen Nuppu
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja tyyppi. Hyvä pää ja korvat. Kaunis ylälinja. Hieman jäykät takaliikkeet. Erinomainen karva. Hyvä häntä. Takakulmaukset voisivat olla hieman voimakkaammat.

  • Repoketun Pikku-Kenkku
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Kevyehkö ja hieman pieni, kevytpäinen pehmeähkökarvainen narttu. Suuret korvat. Kovin niukat etukulmaukset. Köyristää lanneosaa sekä seistessä että liikkeessä. Lyhyehkö ja hieman laskeva lantio ja hieman alas kiinnittynyt häntä. Löysät etuliikkeet. Tarvitsee aikaa.

  • Kuivasalmen Syltty
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Kookas, erinomainen tyyppi. Kauniit korvat ja hyvä pää. Hyvä ylälinja ja häntä. Liikkuu kovin löysästi edessä. Hieman niukka polvikulma. Erinomainen karva. Hyvä rintakehän pituus.

  • Kuivasalmen Viki
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Kookas, hyvin pitkäkaulainen. Hieman pitkä selkä ja pitkähkö lanneosa. Niukat etu- ja riittävät takakulmaukset. Liikkuu kovin löysästi edestä. Toivottavasti ei enää kasva.

KÄY

  • Tammenkolon Eukko
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI FIMVA ROP
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja tyyppi. Hyvä pää ja ilme. Kaunis ylälinja ja hyvä häntä. Hyvät takakulmaukset, hieman niukat etukulmaukset. Hyvä karva.

VAL

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Suuri, hieman tänään ujosti esiintyvä. Kokoon nähden hieman kevytluustoinen ja niukasti kulmautunut poika. Pitkä kaula, hyvä selkä ja häntä. Erinomainen karva, hieman pitkä lanneosa. Liikkuu löysästi edestä. Hieman löysät ranteet.