Seinäjoki RN 12.8.2017

Päivämäärä
Paikka
Seinäjoki
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari Vesa Lehtonen

Tulokset

AVO

  • Birdhill Ravenswood
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet, voimakas kovin syvä ja pyöreähkö kallo. Hyvä kaula ja ylälinja. Voimakas runko. Hyvä luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu ryhdikkäästi hyvällä askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Armored Heroine's Goo Goo Doll
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Toinen silmänympäryspigmentti puuttuu. Kuono voisi olla voimakkaampi. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman siro luusto. Hieman liikaa kuroutuva alalinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Voimakkaasti pystyssä ja selälle kaartuva häntä. Liikkuu hieman lyhyellä ja takaa tehottomalla askeleella, joka jää rungon alle. Erinomainen karvanlaatu.

JUN

  • Abysmal Polar Star
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Napakka, mutta hieman neliömäinen nuori narttu. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko ja luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu ryhdikkäästi tehokkaalla tasapainoisella askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Rejouir's Happy Days
    Tulos
    ERI 2 SA PN 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä pää, toisen silmän ympäryspigmentin puuttuminen häiritsee hieman ilmettä. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko ja luusto, eturinta saa vielä täyttyä eturaajojen välistä. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tehokkaalla askeleella, mutta voisi kantaa itsensä ryhdikkäämmin. Hyvä karvanlaatu.