Voittaja Puppy Show 2017

Päivämäärä
Paikka
Helsinki
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari Jussi Liimatainen

Tulokset

PPEN

  • Abysmal Face The Winner
    Tulos
    1 KP PNP 1 ROP-PENTU
    Arvostelu

    Oikea tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä pään malli. Pyöreät silmät. Oikea ylälinja. Häntä on turhan tiukka. Niukat etukulmaukset. Hyvä runko ja raajat. Hyvä karva. Liikkuu hyvin.

  • Karvahaalarin Head In The Clouds
    Tulos
    3
    Arvostelu

    Tyypiltään oikea mutta olemukseltaan varsin hento. Sievä pää, joka voisi olla vankempi. Erinomainen ylälinja. Tiivis etuosa. Turhan jyrkkä lantion asento. Hyvä karva. Häntä kiertyy turhan paljon. Hyvät liikkeet.

     

  • Villikujan Aamutähti
    Tulos
    2
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvä pään malli. Alaleuka voisi olla vahvempi. Oikea ylälinja. Hyvä etuosa ja rintakehä. Voimakkaat takakulmaukset. Oikein kannettu häntä. Erinomaiset liikkeet, mutta tarvitsee lisää kehätottumusta.

  • Abysmal Slippery Winner
    Tulos
    1 KP PUP 1 VSP-PENTU
    Arvostelu

    Kookkaan puoleinen, mutta oikeat mittasuhteet. Kaunisilmeinen pää. Hyvät korvat. Erinomainen kaula ja etuosa. Sopiva rungon vahvuus, hyvät raajat. Oikein kiinnittynyt, mutta korkealla kannettu häntä. Niukka karva. Liikkuu erinomaisesti.

  • Cavalli The Full Force Dalton Jr
    Tulos
    2
    Arvostelu

    Neliömäinen uros. Hyvä pää, mutta turhan suuret silmät. Hyvät korvat. Oikea ylälinja ja hännän kiinnitys. Niukat etukulmaukset. Hyvät raajat. Hyvä karva. Epävakaa etuliike.

PEN

  • Viininvartijan Maisa
    Tulos
    1 KP PNP 2
    Arvostelu

    Hyvä koko. Hieman pitkärunkoinen. Niukka otsapenger. Oikea ylälinja. Niukat etukulmaukset. Hyvä rungon malli ja raajat. Erinomainen takaosa. Niukka karva. Turhan pystyssä kannettu häntä. Korkea etuaskel.

  • Xtremely Desperado
    Tulos
    1 KP PUP 2
    Arvostelu

    Oikeat mittasuhteet. Turhan pyöreät pään linjat. Silmät voisivat olla pienemmät. Oikea ylälinja ja hännän kiinnitys. Tasapainoisesti rakentunut edestä ja takaa. Turhan värittynyt runko. Niukka karva. Takaliike voisi olla tehokkaampi.