Forssa KR 2018

Päivämäärä
Paikka
Forssa
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Kimmo Mustonen

Tulokset

KÄY

  • Pampalovaaran Pokeri-Hai
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 SERTI FIMVA
    Arvostelu

    3v. Tiiviissä kunnossa oleva tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea uros. Erinomainen koko. Oikea purenta. Hyvä pää. Kevyet korvat, saisivat asettua paremmin. Hyvät silmät ja ilme. Erittäin hyvä ylälinja. Riittävästi kulmautunut. Sopiva luusto ja runko. Helposti käsin mitattavissa. Hyvä karvan laatu. Sujuvat kevyet liikkeet. Miellyttävä käytös.

VAL

  • Abysmal Starlight Express
    Tulos
    ERI 1 SA PU 4
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea valiouros. Hyvä purenta. Oikea pään malli. Hyvät silmät ja ilme. Silmäpigmentti saisi olla voimakkaampi. Hyvät korvat. Erinomainen ylälinja. Niukasti kulmautunut edestä sopivasti takaa. Sopiva luuston ja rungon vahvuus. Käsin mitattavissa. Karva saisi olla karheampi. Liikkuu sujuvasti, mutta lyhyellä askeleella. Miellyttävä käytös.

  • Abysmal Polar Star
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea valionarttu. Hyvä purenta. Hyvä pään malli. Miellyttävä ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Niukasti kulmautunut edestä, sopivasti takaa. Sopiva runko ja luusto. Käsin mitattavissa. Hyvä karvan laatu. Liikkuu sujuvasti. Miellyttävä käytös.

JUN

  • Tallitontun Edina
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen. Mittasuhteiltaan hyvä juniorinarttu. Oikea purenta. Hyvä pää. Tyypillinen ilme, hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula. Köyristää hieman selkälinjaa varsinkin liikkeessä. Hieman pitkä lanneosa. Sopiva luusto ja runko. Käsin mitattavissa. Riittävästi kulmautunut. Karva saisi olla karheampi. Riittävä askelpituus. Hieman löysä edestä. Tyypillinen käytös.

NUO

  • Maanmainion Soudn Of Music
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    Oikean tyyppinen. Mittasuhteiltaan hyvä huori narttu. Oikea purenta. Narttumainen hyvä pää. Tyypillinen ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Riittävästi kulmautunut. Sopiva runko ja luusto. Helposti käsin mitattavissa. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu sujuvasti, mutta varsin lyhyellä askeleella. Miellyttävä käytös.

  • Maanmainion Phantom Of Opera
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3 V-SERTI
    Arvostelu

    1v7kk. Kookas, mutta tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea nuori uros. Varsin hyvän mallinen pää. Hieman vaaleat silmät, hyvät korvat. Erinomainen ylälinja ja häntä. Niukasti kulmautunut. Hieman leveä edestä. Hyvä runko ja luusto. Rintakehä käsin mitattavissa. Erinomainen karvan laatu. Liikkuu sujuvasti riittävällä askeleella, mutta hieman löysästi edestä. Tyypillinen käytös.

AVO

  • Parsonian Maggie Mae
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Erittän hhvä tyyppi. Mittasuteiltaan oikea. Varsin kookas narttu. Oikea purenta, hyvä pää. Tyypillinen ilme. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula. Köyristää hieman lanneosaa. Hieman alas kiinnittynyt häntä, jossa nikamamuutoksia. Hieman niukasti kulmautunut edestä. Riittävästi takaa. Sopiva runko ja luusto. Käsin mitattavissa. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hieman lyhyellä askeleella. Voisi olla itsevarmempi.

  • Arbor Vitae Morfeus
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 ROP
    Arvostelu

    3v. Hyvä koko. Tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea. Purenta ok. Varsin hyvä pää. Hyvät silmät ja korvat. Silmäpigmentti saisi olla voimakkaampi. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Niukasti kulmautunut etuosa. Sopiva rungon ja luuston vahvuus. Helposti käsin mitattavissa. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu sujuvasti, mutta hieman lyhyellä etuaskeleella. Tyypillinen käytös.

  • Parsonian Pushkin
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Hyväntyyppinen. Kookas ja turhan raskas rakenteinen uros. Hyvä purenta. Hyvä pää. Tyypillinen ilme. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja selkä. Hieman alas kiinnittynyt häntä. Riittävästi kulmautunut raskas runko. Tuhdissa kunnossa. Ei käsin mitattavissa. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu asettuessaan varsin hyvin. Tulisi olla avoimempi.