Hämeenlinna RN 6.10.2018

Päivämäärä
Paikka
Hämeenlinna
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Vesa Lehtonen

Tulokset

JUN

  • Fermantes Krinkled White
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 SERTI
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonaisuus. Hyvä pää. Silmänympäryspigmentti saisi olla tasaisempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman korkealle kiinnittynyt häntä. Hyvä runko ja luusto. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu tasapainoisen ryhdikkäästi. Hyvä karva.

  • Abysmal Face The Winner
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Hieman maskuliininen nuori neiti. Hyvä pää, hyvä kaula. Kovin suora selkälinja. Hyvä runko ja luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tasapainoisella askeleella. Turhan paljon selälle kaartuva häntä. Hyvä karvanlaatu.

  • Cavalli The Full Force Lara
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonaisuus. Hyvä pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Turhan korkealle kiinnittynyt häntä. Hyvä runko ja luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu määrätietoisen tehokkaasti. Hyvä karvanlaatu, mutta karva ei ole tänään parhaassa näyttelykunnossa.

AVO

  • Ulvomäen Aukusti
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, korvat voisivat olla tasaisemmin taittuneet. Hieman suuret ja aavistuksen ulkonevat silmät. Hyvä kaula ja ylälinja sekä runko ja luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hieman lyhyellä askeleella takaraajojen jäädessä rinnan alle ja edestä kovin jäykästi. Erinomainen karva. Voisi olla hieman itsevarmempi.

  • Ulvomäen Alma
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI FIMVA VSP
    Arvostelu

    Tasapainoinen, mutta hieman urosmainen kokonaisuus. Hyvät pään mittasuhteet, mutta kuono voisi olla silmien alta täyttyneempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Eturinta voisi olla täyttyneempi. Hieman lyhyt rintalasta ja kuroutunut alalinja. Liikkuu tasapainoisesti, mutta hieman löysästi edestä. Hyvä karvanlaatu.

KÄY

  • Mindhunter Party Crasher
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Kovin neliömäinen kokonaisuus. Hyvä pää ja ilme. Hieman pysty kaula ja kovin suora selkälinja. Eturinta saisi olla täyttyneempi ja rintakehä syvempi. Niukasti kulmautunut edestä, riittävästi takaa. Kovin korkealle kiinnittynyt häntä. Liikkuu tasapainoisesti, mutta hiukan löysästi edestä.

VAL

  • Ani Slippery's Aarreglatt
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 ROP
    Arvostelu

    Napakka kokonaisuus. Hyvä pää, kuono voisi olla silmien alta täyttyneempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Eturinta saisi olla täyttyneempi raajojen välistä. Niukasti kulmautunut edestä, sopivasti takaa. Liikkuu tasapainoisesti, mutta taka-askel jää rungon alle. Erinomainen karvanlaatu. Aavistuksen matalaraajainen.

VET

  • Beleriad U R The One
    Tulos
    ERI 1 ROP-VET
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonaisuus. Hyvä pää, kaula ja ylälinja. Hyvä runko ja luusto. Niukasti kulmautunut edestä, hyvin takaa. Hieman kuiva ja painoin kovin harva karva. Liikkuu tehokkaan tasapainoisesti.