Helsinki Winner 2018

Päivämäärä
Paikka
Helsinki
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Paula Heikkinen-Lehkonen

Tulokset

NUO

  • Revefotens Leo
    Tulos
    ERI 1 SA
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Tiivis ja lihaksikas, voimakas uroksen pää, tummat silmät, hyvät korvat. Pysty olkavarsi, hyvä rintakehän syvyys, pituus ja tilavuus. Takakulmaukset voisivat olla voimakkaammat. Pystyasentoinen suora häntä Hieman kapeat takaliikkeet. Karkea, mutta turhan voimakkaasti trimmattu turkki.

  • Tupla-Täplän Rip Kirby
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Kookas, korkeajalkainen hieman hontelo nuori uros. Hyvä pää, tummat silmät. Melko isot korvat. Eturinta kaipaa lisää täytettä, runko vielä kapea. Kiinteä suora selkä. Erinomaiset takakulmaukset. Hyväasentoinen suora häntä. Pysty lapa ja olkavarsi. Liikkuu helposti peitsaten. Vilkas ja iloinen käytös, erinomainen karkea karva.

  • Karvahaalarin Aivan Kaunis
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3 V-SERTI
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Ryhdikäs ja reipas, erinomaisessa kunnossa jäntevä ja lihaksikas. Hyvät pään mittasuhteet. Alaleuasta puuttuu yksi etuhammas, mahdollisesti irronnut. Tummat silmät, hieman raskaat korvat. Hyvä rintakehän pituus. Voimakkaasti kulmautuneet takaraajat. Rungossa erinomainen karkea karva, viikset vielä pehmeät. Erittäin vakaat ja vaivattomat liikkeet. Hyvin opetettu.

JUN

  • Meu Amor's Sage Derby
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    Hyvä koko ja vielä hieman kevyt runko. Erittäin hyvä pää, tummat silmät. Pienet korvat, silmien ympäryspigmenttiä saisi olla enemmän. Hyvä ylälinja ja hännänkiinnitys. Hyvät raajojen kulmaukset. Rintakehä kaipaa vielä lisää syvyyttä ja tilavuutta.

  • Precious Pearl Ice And Fire
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    Vielä kevyt ja kapearunkoinen nuori narttu. Hyvä rungon pituus. Hieman pitkä ja kevyt kuono, kapea pää, tummat silmät. Melko isot korvat. 4 välihammasta puuttuu. Kaunis ylälinja. Hyvä hännän kiinnitys, kevyt raajojen luusto. Voimakkaasti kulmautuneet takaraajat. Karkea karva. Saa vielä kauttaaltaan vankistua ja kiinteytyä.

  • Precious Pearl Ideal Choice
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Vielä kevyt ja hontelo nuori narttu. Hyvä koko ja rungon pituus, mutta voimaa ja kiinteyttä tarvitaan vielä lisää. Pitkä ja kapea pää, melko isot korvat. Tummat silmät. Hyvä selkälinja ja hännän kiinnitys. Suora häntä. Hyvät raajojen kulmaukset. Tarpeeksi karkea karva. Liikkeet sekä edestä että takaa katsoen kapeat.

  • Precious Pearl Iron Maiden
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet, mutta vielä kevyt kokonaisuus. Hyvä pään profiili, kevyt kuono. Välihampaita puuttuu. Tummat silmät ja hyvät korvat. tarpeeksi syvä, mutta hieman lyhyt rintakehä. Pysty olkavarsi, takakulmaukset hyvät. Yhdensuuntaiset liikkeet, karkea karva. Tekee todellista ikää nuoremman vaikutelman.

  • Fermantes Krinkled White
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Ryhdikäs ja reipas. Kuono voisi olla täyteläsempi ja silmien ympärillä enemmän pigmenttiä. Hyvät korvat, tummat silmät. Kiinteä selkä. Sopiva luuston vahvuus. Hieman lyhyt olkavarsi. Erinomainen takaosa ja takakulmaukset. Oikea-asentoinen häntä. Erinomainen karkea karva. Erinomaisessa kunnossa, jäntevä ja lihaksikas.

  • Wizardling's Wonder Woman
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Spannattavissa. Sopivaluustoinen. Mittasuhteiltaan tyypillinen. Selvä sukupuolileima. Tummat silmät. Hyvät korvat. Hyvä pigmentti. Hieman pitkä kuono-osa. Hyvä ylälinja ja häntä. Hyvä karvapeite ja kulmaukset. Hyvät liikkeet takaa, hieman epävakaat edestä. Sujuvat sivuliikkeet.

  • Mahottoman Komia
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Erittäin hyvin kehittynyt tiivis tanakkarunkoinen nuori uros. Täyteläinen kuono, voimakas kallo, melko isot korvat. Tummat Silmät, lyhyt kaula. Kiinteä suora selkä. Pysty lapa ja olkavarsi. Täyteläinen rintakehä. Vahva takaosa. erinomaiset kulmaukset. Korkealle kiinnittynyt selän päälle kiertyvä häntä. Erinomainen karkea karva. Ei saa tulla yhtään raskaammaksi.

  • Mindhunter Ready Steady Go
    Tulos
    ERI 2 SA PU 4
    Arvostelu

    Erittäin hyvin kehittynyt, hyvät mittasuhteet ja koko. Erinomainen pää. Pienet korvat. Sopiva rintakehän tilavuus ja erinomainen raajojen luusto. Oikea-asentoinen suora häntä. Vahva takaosa. Karkea, melko runsas karva. Hieman lyhytaskeliset liikkeet.

  • Pikkuroosan The One And Only
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    Hyvä koko, vielä hieman kevytrunkoinen nuori uros. Erinomainen pää, tummat silmät, hyvät korvat. Tyypillinen ylälinja. Lyhyt olkavarsi, eturinta kaipaa vielä lisää täytettä. Erinomaiset takakulmaukset. Karkea karva. Häntä kääntyy selän päälle. Hyvässä kunnossa, jäntevä ja lihaksikas.

  • Precious Pearl Iceman
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Kookas, korkeajalkainen ja lyhytrunkoinen nuori uros. Pitkä pää, isot korvat, tummat silmät. Hyvä ylälinja, oikein kiinnittynyt suora häntä. Pysty lapa ja olkavarsi. Ranteet saisivat olla joustavammat. Hyvät takakulmaukset. Tarpeeksi karkea karva rungossa. Vielä hontelo yleisvaikutelma.

  • Tammenkolon Unimog
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3 HeJW-18
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Erittäin kiinteä ja jäntevä, voimakas kallo. Tummat silmät, hyvät korvat. Erinomaiset raajojen kulmaukset. Hyvä rintakehän syvyys, pituus ja tilavuus. Lähes suora häntä. Erinomainen karkea karva. Reipas käytös, hyvin opetettu.

  • Cavalli The Full Force Lara
    Tulos
    ERI 1 SA PN 4 HeJW-18
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Terhakka olemus, erittäin hyvä pää. Tummat silmät, pienet korvat. Lyhyt ja pysty olkavarsi. Kiinteä selkä. Erinomaiset takakulmaukset. Erinomainen karkea karva. Suora häntä. Vakaat yhdensuuntaiset liikkeet.

VAL

  • Parsonian Lucille Mulhall
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Tiivis lihaksikas narttu, melko paljon väriä rungossa. Hyvät pään mittasuhteet, tummat silmät. Pienet korvat, hyvä ylälinja ja hännän kiinnitys. Melko niukat kulmaukset sekä edessä että takana. Karkea karva, rauhallinen käytös.

  • Red Rock I Vonna Be A Rock Star
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Tiivis pieni narttu, lihaksikas ja kiinteä. Hyvä pään profiili, hieman kevyt kuono. Pienet kevyet korvat, tummat silmät. Leveä rinta, tilava rintakehä. Kiinteä selkä. Hyvät takakulmaukset, vahva takaosa. Karva on riittävän karkeaa, mutta paikoitellen harvaa.

  • Scotstyles Let The Love Flow
    Tulos
    ERI 3 SA
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet, lihaksikas ja kiinteä. Erittäin hyvä pää, silmät ja korvat. Hieman pysty olkavarsi. Kyysärpäät voisivat olla tiiviimmät liikkeessä. Tilava rintakehä, erinomainen vahva takaosa ja hyvät kulmaukset. Häntä kaartuu selän päälle. Karkea karva. Reipas käytös.

  • Abysmal Starlight Express
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Kookas leveärintainen uros. Hieman tukevassa kunnossa. Voimakas uroksen pää, tummat silmät. Kiinteä suora selkä. Hyvä hännänkiinnitys. Hyvät takakulmaukset. Karva on melko harvaa ja ohutta. Melko isot korvat.

  • Ani Slippery's Aarreglatt
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    Hyvä koko, tiivis runko. Sopiva luuston vahvuus. Erinomainen pää, tummat mutta melko isot silmät. Hyvä selkälinja ja hännänkiinnitys. Riittävästi kulmautuneet raajat. Erinomainen karkea ja tiheä karva. Jäntevä ja lihaksikas. Etuliikkeet alhaalta hieman kapeat.

  • Mindhunter Master Of Puppets
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    Melko kookas ei kuitenkaan raskas. Erinomainen pää, tummat silmät, hyvät korvat. Pitkä kaula. Lyhyt ja pysty olkavarsi. Hyvä rintakehän tilavuus. Erinomaiset takakulmaukset. Oikea-asentoinen suora häntä. Erinomainen karkea karva. Yhdensuuntaiset liikkeet.

  • Abysmal Polar Star
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Hyvä koko tiivis ja lihaksikas. Oikeat mittasuhteet, myös pään mittasuhteet oikeat. Tummat silmät, pienet korvat. Erinomainen ylälinja ja hännän kiinnitys. Erinomaiset takakulmaukset. Olkavarsi pysty. Hyvä rintakehän tilavuus. Rungossa karkea karva, raajoissa ja alapuolella saisi olla tiheämpää. Yhdensuuntaiset liikkeet.

  • Parsonian Ticket To Ride
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Erinomainen pää, silmät ja korvat. Lyhyt ja pysty olkavarsi. Hyvä rintakehän tilavuus. Hyvät takakulmaukset. Hyvä hännän kiinnitys, lähes suora häntä. Erinomainen karkea karva. Erittäin jäntevä ja kiinteä.

  • Abysmal Rock Rose
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvä pään muoto, tummat silmät, hyvät korvat. Leveä rinta. Kyynärpäät hieman ulkonevat. Hyvä rintakehän tilavuus ja hyvä selkälinja. Hyvä hännän kiinnitys. Hyvät takakulmaukset. Karva on kovin harvaa ja ohutta. Lihaksikas ja kiinteä.

  • Piristeen Poltto Piste
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 V-NORD-SERTI
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Ihanteellinen karvanlaatu, erittäin karkea ja kova. Erinomainen pää, tummat silmät. Hyvä rintakehän syvyys, pituus ja tilavuus. Hieman pýsty olkavarsi. Erinomaiset takakulmaukset, yhdensuuntaiset liikkeet. Suora häntä, rauhallinen käytös.

  • Chadbrook Electra
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI NORD-SERTI FIMVA VSP HeW-18
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Sievä nartun pää, tummat silmät, hyvät korvat. Erinomainen ylälinja ja hännän kiinnitys. Hyvä rintakehän tilavuus. Erinomaiset takakulmaukset. Karva on karkeaa, mutta pohjavillaa saisi olla enemmän. Yhdensuuntaiset liikkeet. Lihaksikas ja kiinteä.

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Kookas, korkeajalkainen ja hontelo uros. Pitkä ja kapea pää. Tummat silmät, hyvät korvat. Pitkä kaula. Kapea eturinta, rintakehä saisi olla syvempi suhteessa raajojen pituuteen. Hyvä selkälinja, hännän kiinnitys. Suora häntä. Hyvät takakulmaukset. Karkea karva. Käyttäytyy kovin vaisusti. Sekä etu- että takaliikkeet kapeat.

  • Mahottoman Bilehile
    Tulos
    ERI 4 SA
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Oikea rotutyyppi, mutta ei tänään parhaassa mahdollisessa kunnossa valeraskauden takia. Turhan pullea ja karva on paikoitellen harvaa ja ohutta. Kuono saisi olla täyteläisempi, tummat silmät, hyvät korvat. Hyvin täyttynyt eturinta. Erinomaiset raajojen kulmaukset. Yhdensuuntaiset liikkeet.

  • Mystic Sleeping Sun
    Tulos
    ERI 2 SA PN 2 V-NORD-SERTI
    Arvostelu

    Kookkanpuoleinen, mutta erittäin tyypikäs vahva narttu. Hyvät mittasuhteet. Erinomainen rakenne. Lihaksikas ja kiinteä. Hyvä pää, silmät ja korvat. Kaunis ylälinja. Hyvä hännän kiinnitys. Karkea karva. Yhdensuuntaiset liikkeet.

AVO

  • Karvahaalarin Freddy Krueger
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI NORD-SERTI ROP HeW-18
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Erinomainen luusto. Erinomainen pää, silmät ja korvat. Ryhdikäs, reipas, jäntevä ja kiinteä. Hieman lyhyt ja pysty olkavarsi. Hyvä rintakehän syvyys, pituus ja tilavuus. Oikea-asentoinen suora häntä. Erinomainen takaosa. Erinomainen karkea karva, reipas käytös.

KÄY

  • Tupla-Täplän Sudenmarja
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Hyvä koko saisi kokonaisuutena olla maskuliinisempi. Rintakehässä saisi olla enemmän tilavuutta ja eturinnassa täytettä. Lyhyt ja pysty olkavarsi. Kuono saisi olla täyteläisempi. Hyvä kuono-osa, tummat silmät, hyväasentoiset ja hyvän kokoiset korvat. Silmien ympärillä saisi olla enemmän pigmenttiä. Riittävästi kulmautuneet takaraajat. Hieman lyhyt askel. Hieman kaareva selkälinja. Erinomainen karkea karva. Erittäin sähäkkä käytös.

  • Maanmainion My Fair Lady
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Erittäin lihaksikas ja jäntevä. Kaareva selkälinja ja liikkuessa selvästi takakorkea. Hyvät pään mittasuhteet, kuono voisi olla täyteläisempi. Tummat silmät, pienet korvat. Hyvä rintakehän pituus ja syvyys. Erinomaiset takakulmaukset. Rungossa hyvä karkea karva.

VET

  • Beleriad U R The One
    Tulos
    ERI 1 ROP-VET HeVW-18
    Arvostelu

    Kookas narttu, urosmainen kokonaisuus. Hieman korkeajalkainen, mutta rintakehän syvyys ja tilavuus ovat kuitenkin hyvät. Hyvät pään mittasuhteet ja oikea profiili. Tummat silmät, pienet korvat. Karva on karkeaa, mutta tällähetkellä kuivaa ja pörröistä. Hyvä hännän kiinnitys. Lyhyt olkavarsi, takakulmaukset hyvät. Lihaksikas ja kiinteä.