Hyvinkää RN 23.9.2018

Päivämäärä
Paikka
Hyvinkää
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Marja Talvitie

Tulokset

JUN

  • Pitmywits Shine From Within
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    Aavistuksen matalaraajainen. Hyvä päänmalli. Korvat saisi asettua paremmin. Hyvä kaula. Vielä hieman pehmyt selkä. Hieman lyhyt ja laskeva lantio. Niukat etu- ja riittävät takakulmaukset. Hieman alas kiinnittynyt häntä. Hyvä karvanlaatu, mutta ei parhaassa näyttelykunnossa.

  • Revefotens Leo
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi ja koko. Vahvarunkoinen ja -luustoinen nuori mies. Hyvä pää, ilme ja korvat. Erinomainen kaula, ylälinja ja häntä. Hieman niukat etu- ja takakulmaukset. Hyvä karva. Liikkuu hieman löysästi edestä.

  • Tammenkolon Supernova
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Erittäin hyvä tyyppi. Hyvä pää ja ilme. Korvat saisivat asettua paremmin. Hyvä kaula, ylälinja ja häntä. Löysähköt kyynärpäät. Riittävät takakulmaukset. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hieman löysästi edestä.

  • Top Pop's Hells Angel
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Hyvänkokoinen ja -tyyppinen. Hyvä pään malli. Kuonon tyvi voisi olla täyteläisempi. Hyvä kaula. Käyristää hieman lanneosaansa sekä seistessä että liikkeessä. Kovin löysät kyynärpäät. Hieman niukat takakulmaukset. Hyvä häntä. Liikkuu löysästi edestä. Hieman ohuessa turkissa.

  • Cavalli The Full Force Lara
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    Takaa hieman maa-ahtaasti muuten hyvin liikkuva. Erittäin hyvä tyyppi ja koko. Hyvä pää, ilme ja korvat. Hieman löysät kyynärpäät. Kaunis ylälinja. Hyvä häntä ja takaosa. Hyvä karva.

  • Gimmick Nornik
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Hieman matalaraajainen. Hyvä päänmalli. Hieman lentävät korvat. Hyvä kaula, ylälinja ja häntä. Kovin löysät kyynärpäät. Hyvät takakulmaukset. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu edestä hieman löysästi, muuten hyvin.

NUO

  • Gambler Nornik
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Voimakas hyväntyyppinen vahvapäinen narttu. Hyvä ilme ja korvat. Kovin löysät kyynärpäät ja pysty olkavarsi. Hieman liian laskeva lantio ja alas kiinnittynyt, mutta hyvin kannettu häntä. Hyvät kulmaukset. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu vielä edestä löysästi.

  • Gardeniac's Mad Crock
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Kookas, hieman kokoonsa nähden kevytluustoinen ilmavan vaikutelman tekevä. Aavistuksen pitkä kuono, muutoin hyvä vahva pää. Hyvät korvat. Vielä kovin löysät kyynärpäät. Hyvä kaula. Hieman liian laskeva lantio ja alaskiinnittynyt, mutta oikein kannettu häntä. Kovin ohuessa turkissa. Liikkuu löysästi edestä. Tarvitsee aikaa.

  • Huvittavan Purjeet Tulessa
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Erittäin hyvä koko ja hyvä tyyppi. Hyvä päänmalli. Lähes pystyt korvat. Hyvä kaula. Pysty olkavarsi ja löysät kyynärpäät. Hieman lyhyt ja laskeva lantio ja alas kiinnittynyt häntä. Hyvä karva. Liikkuu hieman löysästi edestä ja hieman pylly pystyssä.

  • Klainon Erlantti
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Hyväntyyppinen, hyvä pään malli. Hyvät korvat. Hyvä kaula, ylälinja ja häntä. Kovin löysät kyynärpäät ja niukat etukulmaukset. Hyvät takakulmaukset. Liikkuu löysästi edestä. Hyvä karvanlaatu. Voisi olla kokonaisuudessaan kevyempi. Liikkuu ok. Puuttuu yksi välihammas alhaalta.

  • Tammenkolon Qarma Is A Bitch
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Vankkarunkoinen, hyvänkokoinen, hieman pehmytselkäinen tyttö. Hyvä päänmalli. Korvat voisivat asettua paremmin. Niukat etukulmaukset. Hyvä takaosa ja häntä. Aavistuksen pehmyt karva. Liikkuu hyvin sivulta katsoen, hieman löysästi edestä. Voisi olla hieman raajakkaampi.

AVO

  • Chadbrook Instinct
    Tulos
    ERI 2 SA PU 3
    Arvostelu

    Erittäin hyvä tyyppi ja koko. Hyvä pää ja ilme. Erinomainen kaula, ylälinja ja takaosa. Löysät kyynärpäät ja niukat etukulmaukset. Kääntää hieman liikkuessa häntää selälle. Hyvä karva ja liikkeet.

  • Mindhunter Mastermind
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Vahvarunkoinen ja -luustoinen hyvänkokoinen ja -tyyppinen tyttö. Hyvä pää ja ilme. Pysty olkavarsi. Löysät kyynärpäät. Hieman liian laskeva lantio. Hyvät takakulmaukset. Liikkeessä oikein kannettu häntä. Liikkuu hieman töpöttäen takaa. Hyvä karvanlaatu.

  • Green Perry's Cafe Zorro
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Erittäin hyvä tyyppi. Hieman suuret silmät muuten hyvä pää. Hyvät korvat. Kovin löysät kyynärpäät. Hyvä kaula, ylälinja ja häntä. Hieman niukassa turkissa. Liikkuu löysästi edestä ja hieman lyhyellä askeleella takaa.

  • Parsonian Penny Lane
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Erittäin hyvä tyyppi. Hyvät päänlinjat ja hyvät korvat. Erinomainen kaula, ylälinja ja häntä. Niukat etu- ja hyvät takakulmaukset. Hyvä karva. Voisi liikkua paremmalla potkulla.

  • Mindhunter Kiss Me Quick
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    Erittäin hyvä tyyppi. Hyvä päänmalli. Hyvä kaula, ylälinja ja häntä. Erinomainen runko. Löysät kyynärpäät, niukat etukulmaukset. Liikkuu löysästi edestä. Ei parhaassa näyttelyturkissa.

  • Scotstyles Sandstorm
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Erittäin hyvä tyyppi. Hyvä päänmalli. Erinomainen kaula, ylälinja ja häntä ja takaosa. Hieman lyhyt rintalasta. Hyvä karvanlaatu, mutta ei täydessä turkissa. Liikkuu hyvin sivulta katsoen.

KÄY

  • Karvahaalarin X-Treme
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Erittäin hyvä tyyppi. Hyvä päänmalli. Hieman lentävät korvat. Pysty olkavarsi. Hieman lyhyt olkavarsi. Hyvät takakulmaukset. Liikkuu kovin ahtaasti takaa, hyvin sivulta katsoen. Kovin ohuessa turkissa.

  • Tammenkolon Gertrud
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Hyvä tyyppi ja koko. Voimakas pää, hyvät korvat. Kovin löysät kyynärpäät. Lyhyt, pysty olkavarsi. Hyvä kaula, ylälinja ja häntä. Liikkuu kovin löysästi edestä ja ahtaasti takaa. Hyvä karva. Hieman pitkä lanneosa.

VAL

  • Tammenkolon Eukko
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja tyyppi. Hyvä pää ja ilme. Korvat voisivat asettua paremmin. Hyvä ylälinja ja häntä. Niukat etu- ja riittävät takakulmaukset. Oikea karvanlaatu. Liikkuu kovin löysästi edestä, hyvin sivulta katsottuna.