Iitti, MEJÄ 29.4.2018

Päivämäärä
Paikka
Iitti
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
MEJÄ

Tuomari Esa Pekkarinen

Tulokset

AVO

  • Norparson Elite To Precious Pearl
    Tulos
    AVO3, 26p.
    Arvostelu

    Koira tarkastaa alkumakauksen, alkaa reipas pääosin ilmavainuinen jäljestys. Edetään hyvin ensimmäiselle kulmalle. Makuu osoitetaan nopeahkolla pysähdyksellä, jonka jälkeen koira jatkaa soraan ja etsii jatkoa kulman ulkopuolelta ja siitä hukka. Uusi alku ja taas edetään jäljen tuntumassa. Osuuden puolivälissä koira lähtee riistan jälkien vuoksi rengastamaan, palaa jäljen tuntumaan ja on jo melkein palaamassa jäljelle, mutta jatkaa jäljen yli sivuun hukkaan asti.
    Toinen kulma rengastaen, makuu osoitetaan. Viimeisellä osuudella muutama pieni tarkastus sivun, jolta palaa omatoimisesti kaadolle, joka kiinnostaa. Tänään huumaavan metsän viettelykset olivat kiusaamassa nuorta jäljestäjää, mutta kokemus tuo lisää varmuutta.

VOI

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    VOI0
    Arvostelu

    Koira aloittaa yli-innokkaan vetävän jäljestykset ja etenee ilmavainulla jälkeä pitkin. Makuu ylitetään. Kulma tarkasti. Toisella osuudella makuusta vierestä ohitse. Osuuden loppupuolella kosteikolla alkavat runsaat tarkastukset ja suuntaa haetaan pistoin ja rengastamalla. Jatko ei kuitenkaan selviä ja kaksi hukkaa tuleva melkein peräjälkeen. Katkokulma rengastamalla. Kolmannella osuudella hyvän alun jälkeen määrätietoinen poistuminen sorkanjälkiä pitkin
    ja tuomari keskeyttää kokeen. Harjoitellen loppuun ja pikkuhiljaa kadoksissa ollut maltti palautuu ja jäljestys hyvinkin mallikasta.