Iitti, VERI 8.9.2018

Päivämäärä
Paikka
Iitti
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
VERI

Tuomari Karoliina Viitamäki

Tulokset

VERI

  • Precious Pearl Femme Fatale
    Tulos
    VERI2, 19p.
    Arvostelu

    Haku: 5p.
    Koira hyvin veteen, tulee kuitenkin heti rannalle. Kehoituksella uudelleen hakuun, joka painottuu lähes koko erän ajan rannan tuntumaan. Pieniä erkautumisia kauemmas nähdään erän loppupuolella ja kehoituksia tarvitaan runsaasti, jotta haku etenee. Haku jää vajaaksi edestä ja oikealta. 

    Nouto: 8p.
    Pidetään kiinni laukauksen ajan. Innolla noutoon, tuo ensin kuivalle maalle ja siitä houkuttelulla ohjaajan käteen saakka. 

    Jäljestäminen: 6p.
    Jäljestää jäljen mukaisesti linnulle, jonka osoittaa jäämällä linnun luo.

     

  • Tammenkolon Fancy
    Tulos
    VERI1, 27p.
    Arvostelu

    Haku: 8p.
    Koira hyvin veteen. Alkuerästä koiran haku rajoittuu ranta-alueelle / sen läheisyyteen. Useampi veteenmeno ja kehoituksia. Noin puolessa välissä koira lähtee paremmin hakuun, mutta haku jää hieman vajaaksi edestä ja vasemmalta.

    Nouto: 9p.
     Pidetään kiinni laukauksen ajan, hyvin noutoon. Tuo hyvin kuivalle maalle ja siitä nopeasti ohjaajalle käteen muutamalla kehoituksella.

    Jäljestäminen: 10p.
    Koira hakuun, tuo nopeasti linnun ohjaajan käteen.

     

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    VERI2, 22p.
    Arvostelu

    Haku: 5p.
    Yhdellä käskyllä veteen. Haku painottuu rannan lähialuueelle. Useampi veteenmeno, kehoituksetkaan ei saa koiraa laajentamaan hakua edemmäksi ja se jääkin kaikilla sektoreilla vajaaksi. 

    Nouto: 8p.
    Koira vapaana, hyvin veteen, tuo kuivalle maalle ja muutaman pysähdyksen ja pohdinnan sekä pienen linnun puristelun kautta kehoitettuna ohjaajalle käteen.

    Jäljestäminen: 9p. Koira lasketaan hakuun. Tuo linnun noin yhden metrin ohjaajasta, pudottaa ja tuo kehoituksella käteen asti.