Ikaalinen, LUT 15.9.2018

Päivämäärä
Paikka
Ikaalinen
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Tuomari Tanja Rinnetmäki

Tulokset

D-B

  • Mindhunter I'm Your Man
    Tulos
    C37
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luola tarkastus: vain toinen puoli, into ääntä hieman

    Koira hyvin luolaan. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oik. päätepesään. Koira harhautuu vasemmalle.Korjaa virheensä ja tulee suht nopeasti ketulle. Aloittaa painostuksen pikku hiljaa koko ajan edeten. Kettu iskee, koira kestää hyvin. Iskuja vaihdetaan usein. Koira kestää iskut, mutta tyytyy tänään liiaksi työskentelemään ketun määräämällä etäisyydellä. Hieman määrätietoisuutta lisää niin sitten tulos paranee. Koiralla hyvä haukku ja kunto. Tyhjä luola ja alun harhailu vaikuttaa pisteisiin.

  • Mindhunter Find a Way
    Tulos
    -
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok
    Tyhjän luola tarkastus: koira ei tarkasta tyhjää luolaa

    Ohjaaja keskeyttää kokeen.

  • Mindhunter Easy on the Eye
    Tulos
    B42
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luola tarkastus: ahdingossa ääntä, vajaa ei toista puolta

    Koira hyvin luolaan. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vas. kulmapesään. Koira harhautuu pienen pätkän ensin oik. korjaa virheen ja tulee ketulle. Aloittaa painostuksen ahdingon alkupäästä. Etenee pikkuhiljaa koko ajan aivan lähituntumaan ja kettu iskee. Koira kestää iskun ja työskentelee lähituntumassa. Välillä ottaa vähän vauhtia T-pesältä. Kettu siirtyy päätepesään, koira seuraa ja jatkaa työskentelyä lähituntumassa. Kettu on tänään kovin vaisu ja päästää turhan lähelle, emme voi rankaista koiraa siitä. Hyvä haukku. Tyhjä luola ja näyttävyyden puute vaikuttaa pisteisiin.

A

  • Top Pop's Ilkikurinen Kenkku
    Tulos
    A50
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luola tarkastus: verkkaisa, äänetön, täydellinen

    Koira hyvin luolaan. Nopeasti hiekasta. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vas. päätepesään jonne koira seuraa salamana. Kettu koittaa puolustautua, mutta koira vain etenee välittämättä iskuista ja koe keskeytetään ennen määrä aikaa vahinkojen välttämiseksi.