Ikaalinen, LUT 18.8.2018

Päivämäärä
Paikka
Ikaalinen
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Tuomari Tanja Rinnetmäki

Tulokset

LUO

D-B

  • Top Pop's Ilmiömäinen Kenkku
    Tulos
    B42
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luolan tarkastus: into ääntä, vajaa

    Koira hyvin luolaan. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vasempaan päätepesään. Koira harhautuu ensin oikealle, mutta kun on tulossa vasemmalle kettu tulee kulmapesään vastaa ja iskee voimakkaasti. Koira kestää mutta irtaantuu hetkeksi jolloin kettu siirtyy päätepesään. Koira palaa nopeasti ja jatkaa erittäin räväkkää painostusta ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Tyhjä luola ja alun harhailu pudottaa pisteitä.

  • Top Pop's Ilkikurinen Kenkku
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luolan tarkastus: täydellinen, hieman ääntä, +++

    Koira hyvin luolaan. Hyvä ilm. haukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oik. kulmapesään, jonne koira seuraa rivakasti ja aloittaa erittäin määrätietoisen painostuksen ja kettu pakenee päätepesään, jonne koira edelleen seuraa salamana ja on niin periksi antamaton että koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Hieno räväkkä suoritus.

  • Top Pop's Fenninger
    Tulos
    -
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luolan tarkastus: lähes täydellinen, verkkaisa, äänetön

    Koira hyvin luolaan, suht nopeasti hiekasta. Koira käy hakupesällä, mutta peruuttaa pois eikä mene ketulle uudelleen. Ohjaaja keskeyttää.

A

  • Mindhunter Party Crasher
    Tulos
    A50
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luolan tarkastus: täydellinen, hieman intoääntä, ripeä

    Koira hyvin luolaan. Nopeasti hiekasta. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oikeaan päätepesään. Koira harhautuu vasemmalle pienen pätkän. Korjaa kuitenkin nopeasti virheensä. Tulee ketulle ja aloittaa osittain sahaavan työskentely tyylin. Työskentely on todella ponnekasta, joka saa ketun erittäin valppaaksi ja pikku hiljaa koira tiivistää työskentelyään ollen melkein samassa pesässä. Koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi.

  • Tammenkolon Quarter Pounder
    Tulos
    A49
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luolan tarkastus: verkkaisa, intoääntä, vajaa

    Koira hyvin luolaan, suht nopeasti hiekasta. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oikeaan päätepesään. Koira seuraa hieman araillen. Kun tulee ketulle aloittaa määrätietoisen painostuksen joka etenee aina lujemmin kuin kettu iskee, joten keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Tyhjä luola ja alun hitais pudottavat pisteen.