Ikaalinen, LUT 28.9.2018

Päivämäärä
Paikka
Ikaalinen
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Tuomari Tanja Rinnetmäki

Tulokset

D-B

  • Repoketun Rihla
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok
    Tyhjän luolan tarkastus: täydellinen, äänetön, nopea

    Koira hyvin luolaa, hieman hitaasti pellille. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vas. kulmapesään, jonne koira seuraa nopeasti. Aloittaa erittäin karkottavan työskentelyn, joka etenee joka pumppauksella ketun iskuyrityksistä huolimatta. Joten koe keskeytetään ennen määräaikaa vahinkojen välttämiseksi. Erittäin hyvä suoritus!

  • Kenkku Samlofqvist
    Tulos
    C37
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luolan tarkastus: intoääntä, vain kulmapesässä

    Koira hyvin luolaan, niukka ilmoitushaukku. Mutta koira pakittaa kaksoispesään ennen kuin luukut on avattu. 21:06 luukut auki. Kettu vetäytyy oik. kulmapesään. Koira harhailee hetken ja kettu siirtyy päätepesään, jonne koira seuraa, ja aloittaa työskentelyn sahaavalla työskentely tyylillä, kulmapesän ja ahdingon välille. Muutaman kerran pumppaus etenee hieman yli puolen välin ahdingossa ja kettu iskee. Koira työskentelee loppukokeen ajan samalla tyylillä, mutta ketun määräämällä etäisyydellä. Määrätietoisuutta toivoisin hieman lisää. Koiralla hyvä haukku ja kunto.

  • Mindhunter I'm Your Man
    Tulos
    B42
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luola tarkastus: täydellinen, äänetön, ripeä

    Koira hyvin luolaan. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vas. kulmapesään. Koira harhautuu ensin palan matkaa oikealle. Korjaa nopeasti virheensä ja tulee ketulle. Aloittaa tunnustelevan painostuksen. Etenee pikkuhiljaa saaden ketun iskemään voimakkaasti. Koira pitää paikkansa ja saa ketun siirtymään päätepesään. Koira seuraa nopeasti ja jatkaa painostusta, ahdingon puolivälissä. Etenee pikkuhiljaa aivan lähituntumaan, on siinä taas tehken ja etenee niin että pää on jo melkein pesässä. Kettu ääntelee, mutta ei iske. Emme rankaise koiraa siitä koska iskun kestävyys on todettu, mutta vaikuttaa pisteisiin.

  • Mindhunter Find a Way
    Tulos
    0
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: hidas, ok
    Tyhjän luolan tarkastus: vain hakupesällä, äänetön

    Koira ei mene luolaan. Tuomari keskeyttää kokeen.

A

  • Mindhunter Easy on the Eye
    Tulos
    A48
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luola tarkastus: hieman intoääntä, täydellinen

    Koira hyvin luolaan. 23,38 kohdalla hiekasta läpi. Hyvä ilmoitushaukku. ,Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vas. kulmapesään, jonne koira seuraa ripesäti ja aloittaa tunnustelevan painostuksen ahdingon puolivälistä. Etenee koko ajan ja on lopulta aivan pesän suulla. Kettu ääntelee ja iskee mutta koira pitää paikkansa. Räväkkyyttä oli, näyttävyyttä olisi voinut olla enemmän. Hidas kaivuu vei pisteitä.