Ilmajoki, LUT 5.5.2018

Päivämäärä
Paikka
Ilmajoki
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Tuomari Jouko Pakkala

Tulokset

D-B

  • Xtremely Cetus
    Tulos
    D34
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok
    Tyhjän luolan tarkastus: lähes täyd. äänetön

    Koira hyvin luolaan ja yht. kettuun. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vas. päätepesään. Koira ei seuraa heti vaan käy oikealla puolella. Kiertää luolaston ja tulee ketulle kuin ei tietäisi mitä on vastassa. Kettu iskee, koira vetäytyy kulmaan josta haukkuu kettua lähes kokeen loppuun saakka. aivan viime minuuteilla tulee lähemmäs lähes haitan alle.

  • Fircyk Mysia Zaglada
    Tulos
    B41
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok
    Tyhjän luolan tarkastus: lähes täydellinen, äänetön

    Koira hyvin luolaan ja yht. kettuun. Selvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vas. päätepesään. Koira seuraa, aloittaa painostuksen lähituntumasta, jättää ketun, käy kulmapesässä palaten ketulle painostaen taas tiiviisti. Koiralla nyt liikkuvuutta vähän liikaa, mutta ketulla työskentely räväkkää ja tehokasta. Koira lisää painostusta lopussa niin että koe keskeytetään.

     

  • Karvahaalarin Ruupertti Baarisello
    Tulos
    C38
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok
    Tyhjän luolan tarkastus: osittainen, lähes äänetön

    Koira hyvin luolaan ja yhteys kettuun pian. Selvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vas. päätepesään. Koira seuraa mutta jää painostamaan kulmapesään vievään putkeen. Kun 6min on kulunut se lähestyy ja tulee ketun näköyhteyteen. Koira tulee haitan taa, josta painostaa kokeen loppuun saakka käyden hetkellisesti haitan alla ja saa ketun iskemään. Koiralla hyvä haukku ja kestävyys.